WK tickets 2022: de beste plek om te beginnen

WK tickets 2022: de beste plek om te beginnen

Als het wereldkampioenschap voetbal voor deur staat, begint het te kriebelen om WK tickets 2022 te bestellen. Er is echter een groot aanbod dat het lastig is om de juiste partij te vinden. Hierom beschrijven we in deze blog wat het beste bedrijf is om je voetbalreis te organiseren.

Het bedrijf

Is P1 Travel, een wereldwijde speler die gespecialiseerd is in onder andere voetbal, Formule 1 en reizen voor verschillende reizen te organiseren. We bevelen dit bedrijf aan vanwege de goede recensies op Trustpilot. Denk hierbij aan geweldige weekenden naar diverse stadions. De volledige ervaringen vind je hier.

Stand van zaken

Op het moment van schrijven, is het Nederlands Elftal ingedeeld in Groep A met gastland Qatar, Colombia en Senegal. Helaas is er nog geen verdere mogelijkheden om in de kaartverkoop te belanden. Daarentegen heeft het bedrijf wel een overzicht gemaakt van de verblijven rondom de openingswedstrijd tegen Senegal. Zo ben je alvast op de hoogte van het plaatje waarin je straks geniet om vervolgens te reizen naar het stadion.

Daarbij kies je uit drie categorieën inclusief wedstrijdkaarten. Dat betekent vanaf 950, 1900 of 3050 per persoon voor een hotel. Daarbij zitten vele voordelen en het prijsverschil komt voort uit de grootte van de kamers en het samen zijn met andere gasten. Dus stel jezelf de vraag: hoeveel luxe wil ik?

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Maar om zeker te zijn van het Wilhelmus te kunnen meezingen, kun je je interesse kenbaar maken. Dit doe je gemakkelijk door een formulier in te vullen met de gegevens waarop je bereikbaar bent en het assortiment dat je graag aanschaft. Als de stadionkassa’s opengaan voor de WK tickets 2022 is er ook een optie om alleen stoeltjes te bemachtigen en de overige zaken zelf uit te zoeken. Kortom: alles is mogelijk. Wees er snel bij voordat het oranjevirus uitbreekt. 😉

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *