Complete voetbalreis: lees hier de mogelijkheden

Complete voetbalreis: lees hier de mogelijkheden

Een complete voetbalreis heeft alles waar een voetballiefhebber over droomt, aangezien de mogelijkheden geen grenzen kennen. Laat je daarom verrassen in deze blog.

Keuze

De voetbalwereld wacht op je. Dat betekent dat iedere club, competitie en land beschikbaar is. Dus waar kies je voor? De welbekende teams als Barcelona, Manchester United, Real Madrid en Bayern München? Of een kleine bestemming dat de massa over het hoofd ziet, zoals een club uit Berlijn, London of Lissabon. Aan welke naam denk je bij deze steden? Dan is het een goed idee om een vliegticket te boeken. 😉

Groepsreizen

Waar de een graag het hoofd leegmaakt tijdens een reis in zijn eentje, zoekt de ander medereizigers op om samen de cultuur te beleven.

Daarbij gaat een groepsreis verder dan het stadion. Dat betekent een kijkje in de stad, andere activiteiten ondernemen en een bezoekje brengen aan een museum. Kortom: er ontstaat een breder aanbod door meerdere mensen. Dat komt doordat iedereen een eigenzinnige wens telt.

Om je te inspireren, laten we de onderstaande video zien, omdat de hoofdrolspelers het stadion, de stad en de beste restaurants bezoeken. Beter bestaat er niet. Bovendien bezoeken ze meerdere grounds in verschillende landen.

Ervaringen

 De beste manier om een complete voetbalreis te boeken, is via een voetbalreisbureau. Want de planners dragen jarenlange ervaring met zich mee en organiseren daardoor jouw trip tot in de details.

Denk hierbij aan het geschiktste moment om een complete voetbalreis af te ronden, want bijvoorbeeld aanwezig zijn bij El Clásico is natuurlijk geweldig, maar telt daarmee ook een prijskaartje, waardoor de vlucht, hotel en stoeltjes duurder worden, terwijl andere wedstrijden van deze elftallen ook een passievolle achtergrond kennen. Zoals El derby madrileño. Kom daarover meer te weten in deze video van Copa. Daarnaast zijn de videomakers een regelrechte volgtip. Bekijk hier de ervaringen over een de van de beste voetbalreisbureau’s.

Persoonlijk reisplan

Dankzij het persoonlijk reisplan lijkt een complete voetbalreis op een sauna. Dat komt doordat je in beide gevallen wordt vertroeteld van begin tot eind. Verder krijg je onderweg uiteenlopende opties om jezelf maximaal te ontspannen en tenslotte tevreden in slaap te vallen. Want na meerdere dagen onderweg te zijn geweest, ben je moe. Welke ontspanningskansen biedt een reisbedrijf aan denk je nu wellicht? Een grote kans, omdat je nergens druk hoeft over te maken en alleen je wensen doorgeeft. Voordat je het weet, zit je in het vliegtuig met een wedstrijdticket in je hand.

Trainingskampen

Waar je bij het lezen van een goed boek zin voelt opborrelen om te schrijven, tikken je voeten tegen een denkbeeldige bal wanneer je kijkt naar een wedstrijd. Gelukkig bestaat er dan een kans om terug te keren richting het hotel, je voetbalschoenen aan te trekken en het veld op te stappen. Bovendien worden er zowel binnenlandse als buitenlandse trainingskampen georganiseerd. Hierdoor kunnen de teamgenoten met heimwee of minder reislust ook mee. Kortom: met een trainingskamp geniet het elftal van een voetbalcultuur en traint voor de aanstaande kampioenswedstrijd, zoals Italiaanse trainers dat plan inschakelen als extra boost.  

Waarheen boek je een trainingskamp?
Waarheen boek je een trainingskamp?

Zekerheid

In de tijd waar een pandemie ineens kan boven komen drijven, is het scenario dat je vlucht en wedstrijd gecanceld natuurlijk het ergst. Zeker als daarmee je geld niet meer terugkrijgt. Hiervoor is een oplossing, namelijk dat het voetbalreisbureau waar de oranje knop je heen begeleid, is aangesloten bij een garantiefonds, waardoor een vooruitbetaald bedrag terugkeert op je rekening.

Conclusie

Dit is de beste manier om op al je wensen een praktisch antwoord te ontvangen. Met als gevolg dat binnenkort er een mail in je mailbox landt met daarin de instructies om geweldige reis te maken. We wensen je alvast veel plezier.

Verder lezen over voetbal?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *