Decathlon voetbalschoenen: dit moet je weten over deze winkel

de blog over de voetbalschoenen van decathlon

De Decathlon staat bekend als een hardloop en kampeerwinkel, maar je kunt er ook voetbalschoenen kopen. Je hebt zelfs keuze uit verschillende merken, prijzen en kleuren. Dat maakt het een aantrekkelijke winkel voor jou.

Decathlon staat bekend om zijn goedkope prijzen, zijn de voetbalschoenen daardoor wel goed genoeg?

Ja, de voetbalschoenen van de Decathlon zijn van een hoge kwaliteit. Daarom kopen mensen ook graag voetbalschoenen bij Decathlon.

Ik heb vaker in blogs geschreven dat een goedkopere prijs staat voor een lagere kwaliteit. Dit is in het geval van de Decathlon niet het geval. De voetbalschoenen worden namelijk gewaardeerd met hoge recensies.

Waarom zou ik bij Decathlon voetbalschoenen kopen?

Naast de bruikbare kwaliteit worden de voetbalschoenen van Decathlon hoog gewaardeerd door de kenners. Ze komen namelijk vaak terug in video’s over de beste voetbalschoenen onder de 50,00.

Dit is een aantrekkelijk bedrag, wat je zelden betaalt bij een Voetbalshop. Alleen daarom zou ik al een bezoekje brengen aan deze webshop.

Veel verschillende voetbalschoenen

Decathlon mag dan wel aan de onderkant van de markt zitten gezien de prijzen. De grootte van hun assortiment doet helemaal niet onder voor dat van andere grote voetbalwinkels.

Je kunt namelijk kiezen uit verschillende voetbalschoenen

Dit heeft elke categorie te bieden aan je:

Kipsta voetbalschoenen

Het is logisch dat de Kipsta voetbalschoenen het grootste deel van de voetbalschoenen vullen. Het merk is immers zelf door Decathlon ontwikkeld, een slimme zet om potentiële klanten meer keuzes te geven.

Je kunt met Kipsta voetbalschoenen ook alle kanten op. Dit is wat erop hun eerste pagina staat.

de kipsta voetbalschoenen van decathlon

Een verzameling aan diverse voetbalschoenen. Hierdoor vind je sowieso een voetbalschoen die aansluit bij je wensen.

Kipsta is ook een merk voor iedereen: van wat prijzigere voetbalschoenen tot voetbalschoenen voor de zaal die 19,99 kosten.

Verder is het ook een merk dat verschillende prijzen heeft. Zo kun je ook Kipsta voetbalschoenen kopen die 54,99 zijn. Maar over het algemeen betaal je een lagere prijs. Daar staat de Decathlon ook voor.

Wat is het verschil tussen een Kipsta en Nike voetbalschoen?

De verschillen zijn klein, maar een voetbalschoen van Nike is vaak gemaakt van wat beter materiaal. Al scheelt het niet zoveel. Het materiaal is daarnaast ook anders. Daar zit ook een verschil in.

Waarom zou ik Kipsta voetbalschoenen kopen?

Omdat Kipsta voetbalschoenen verrassend goed zijn. Je hebt voor een lage prijs een prima voetbalschoen, die eigenlijk net zo goed is als de grotere merken.

Adidas voetbalschoenen

Decathlon werkt samen met Adidas, hierdoor kun je ook goede Adidas voetbalschoenen kopen. De prijzen van deze voetbalschoenen schelen trouwens niet zoveel met die van de andere winkels die ook Adidas voetbalschoenen verkopen. De prijs is gemiddeld 64,00.

Je hebt verder keuze uit alle bekende voetbalschoenen, zoals de Kaiser en Crazyfast.

Dus als je graag Adidas voetbalschoenen draagt, is het zeker een slimme zet om ook eens te kijken de Decathlon. Decathlon heeft vaak boeiende acties.

Een groot voordeel

Wat de Decathlon verschilt net opzichte van andere webwinkel, is dat je bij ze over iedere voetbalschoen meerdere reviews kunt lezen. Zo heb je een beter beeld door de ervaringen van anderen.

Je vindt de recensie bij iedere voetbalschoen.

de recensie bij een decathlon voetbalschoen

Waarom zou ik Adidas voetbalschoenen kopen bij Decathlon?

Goede vraag. Je kunt ze immers overal vinden. Het aanbod van Decathlon is in dat opzicht anders, omdat ze specifieke voetbalschoenen verkopen. Dit kan zowel een voordeel als een nadeel zijn, in iedere geval vind je er minder soorten voetbalschoenen dan ergens anders. Kan ook weleens lekker zijn.

Daarbij zijn er ook aantrekkelijke aanbiedingen. Nu is er de Crazyfast in de aanbieding (de voetbalschoen van Messi) voor 44,50.

Dat lijkt me toch een prima deal.

Zijn er ook nadelen?

Een nadeel is dat de Decathlon meerdere voetbalschoenen verkoopt. Hierdoor is er minder ruimte voor de voetbalschoenen van Adidas. De soorten voetbalschoenen van Adidas zijn:

  • Predator
  • Crazyfast
  • Copa

Kortom, ben je op zoek naar Adidas voetbalschoenen? Dan kun je elders meer keuzes vinden.

Puma

Voor Puma geldt hetzelfde verhaal: een tiental voetbalschoenen om uit te kiezen. Dit zijn ook goede voetbalschoenen. Maar het blijft in mijn ogen toch te weinig om je slag te kunnen slaan.

Kunstgras voetbalschoenen

Overal in Nederland ligt kunstgras. Daarom is het ook een goed idee om kunstgras voetbalschoenen te kopen. Wat heeft de Decathlon in de aanbieding?

De kunstgras voetbalschoenen van Decathlon zijn erg verschillend waardoor je veel keuzes hebt. Ten eerste kun je kiezen uit een voetbalschoen voor kort of lang kunstgras. Leer hier hoe je de verschillen kunt opmerken.
Verder zijn alle merken aanwezig (Kipsta, Adidas en Puma). Hierdoor kun je alle kanten uit.

Zaalvoetbalschoenen

Sommige voetballers spelen het liefst in de zaal. Daarvoor kunnen we je ook doorverwijzen naar verschillende voetbalschoenen.

Wat opvalt aan de zaalvoetbalschoenen is hoe goedkoop ze zijn. Je betaalt gemiddeld 24,00 voor een voetbalschoen. Een goede reden om op zaalvoetbal te gaan? 😜

Natuurlijk zijn er ook duurdere voetbalschoenen.

Natuurgras voetbalschoenen

Als er voetbalschoenen voor kunstgras zijn, moeten ze er ook zijn voor natuurgras. Sommige spelers spelen liever of vaker namelijk op natuurgras.

Decathlon heeft echter ‘maar’ 28 paar voetbalschoenen voor natuurgras. Daarbij zitten erg goede voetbalschoenen. Denk hierbij aan de Puma Ultra, Adidas Kaiser en Kipsta voetbalschoen voor vrouwen.

Het is dus niet zo dat je bij Decathlon veel voetbalschoenen tegenkomt voor natuurgras.

Voetbalschoenen zonder veters

Toen ik 9 was, kocht mijn moeder voetbalschoenen zonder veters voor me. Dat was handiger vond ze. Ik was er verrast mee. Maar na een tijdje vond ik de voetbalschoenen met veters toch fijner.

Decathlon verkoopt voetbalschoenen die zijn gemaakt voor kinderen en volwassenen. Je hebt dus wat te kiezen.

Zwarte voetbalschoenen

Kan iemand mij vertellen waarom mensen alleen op zwarte voetbalschoenen willen spelen?
Mij lijkt het namelijk prettiger om voetbalschoenen met een andere kleur te hebben. Maar goed, iedereen heeft een andere voorkeur.

Je hebt keuze uit 35 verschillende zwarte voetbalschoenen, die allemaal een voorkeur vertegenwoordigen. Denk aan de zaal of natuurgras. De gemiddelde prijs van een zwarte voetbalschoen is 40,00.

Voetbalschoenen kinderen

De jeugd heeft de toekomst. Gelukkig heeft Decathlon meerdere voetbalschoenen beschikbaar. 55, om precies te zijn.

Je vindt onderaan of links. De verschillende maten. Daardoor kun je heel gericht een voetbalschoen vinden voor je kind.

De voetbalschoenen voor kinderen zijn het goedkoopst. Voor een kinderschoen van Kipsta betaal je gemiddeld 14,99.

Dat is ook weer een nadeel, want er zijn weinig andere merken voor kinderen.

Voetbalschoen voor vrouwen

De decathlon verkoopt een echte voetbalschoen voor vrouwen. Dit moet beter!

2 redenen om niet bij Decathlon te kopen

Andere voetbalwinkels hebben meer keuze

Dit is een feit. Hiermee zeg ik niet dat de voetbalschoenen van Decathlon niet goed zijn. Je hebt er wel minder keus, waardoor je misschien geneigd bent om eerder bij een andere winkel de voetbalschoenen te kopen.

Natuurlijk hoef je ook maar een set te kopen. Dus je kunt heel goed slagen bij de Decathlon. Houd er wel rekening mee dat er ook andere winkels zijn.

Andere winkels hebben bijvoorbeeld meer maten beschikbaar per schoen. Zo hoef je minder voetbalschoenen weg te strepen.

De kwaliteit is ergens anders hoger

Begrijp me niet verkeerd: de kwaliteit bij de Decathlon is erg hoog. Als je bijvoorbeeld Kipsta voetbalschoenen koopt, weet ik zeker dat je er veel lol aan gaat beleven. Ook voor een langere periode.

Toch zijn de voetbalschoenen van Nike, Adidas en Puma beter. Waardoor ik vind dat je beter voor deze voetbalschoenen kunt kiezen.

Ik schrijf op Voetbalanimal om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Als je wilt kopen bij Decathlon is dat prima. Vooral doen!

2 redenen om wel bij Decathlon te kopen

Goedkoop

Daar zijn we als Nederlanders gek op. Voetbalschoenen zijn ook een pittige investering, waardoor het fijn is als je op de prijs kunt sparen.

Het is echter beter om eerst goed onderzoek te doen. Omdat er altijd nog een andere opties zijn die beter bij je past.

Hoeveel goedkoper is Decathlon vergeleken met andere winkels?

De gemiddelde prijs van voetbalschoenen bij Decathlon is 40,00. Je betaalt bij Voetbalshop en Voetbaldirect vaak 70 tot 80 voor voetbalschoenen. Dit scheelt in sommige gevallen de helft. Maar de kwaliteit ligt hoger.

Goede uitleg

Als ik aan jou vraag welke voetbalschoenen het beste bij je passen, weet je het dan meteen?
Nee. Maar wat je wel weet van jezelf is of je een beginner of expert bent.

Met deze informatie kun je wat, want Decathlon verdeelt de voetbalschoenen onder drie levels: beginner, ervaren en expert.

de drie levels waarop Decathlon voetbalschoenen indeelt

Dit is voor jou bruikbare informatie, want je kunt met een klik de voetbalschoenen bekijken die het beste passen bij je niveau.

Natuurlijk hoef je je hier niet op vast te pinnen, maar het is wel een handige tool om de beste voetbalschoenen voor jou te vinden.

Tot slot nog wat praktische informatie

Als je je voetbalschoenen wilt laten thuisbezorgen, betaal je 3,95. Je hebt een retourtermijn van 30 dagen en je kunt de klantenservice op verschillende manieren bereiken.

De voetbalschoenen van Decathlon zijn altijd afgeprijsd. Bekijk daarom de voetbalschoenen en bespaar tot wel 20%.

Dit wil je waarschijnlijk ook lezen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *