Mystery United review: moet je hier een Mystery Box kopen?

Mystery United review: moet je hier een mystery box kopen?

In een paar jaar tijd popten er verschillende bedrijven uit de grond die een Mystery Box aanbieden. Maar bij welk bedrijf kun je het beste een Mystery Box kopen? In deze Mystery United review bekijk ik of dit bedrijf daarvoor geschikt is.

Wat is een mystery voetbalshirt ook alweer?

Als je een mystery voetbalshirt bestelt, weet je niet van welke club er straks een shirts, straks door je brievenbus gaat. En dat maakt het concept zo leuk, want je haalt een shirt uit de Mystery Box van een club waarvan je waarschijnlijk nog nooit had gehoord. Misschien heb je er wel een nieuwe voetballiefde erbij. Mystery United maakte een video over dit concept.

Waarom zou ik een Mystery Box willen bestellen?

Ten eerste omdat het ontzettend leuk is, want je koopt niet meer een voetbalshirt van je favoriete club, maar je laat je verrassen door een team van experts dat een voorraad heeft van talloze voetbalshirts.

Maar wat als ik een voetbalshirt krijg dat ik liever niet wil?

Als je bijvoorbeeld supporter bent van Feyenoord snap ik dat je geen Ajaxtenue wilt ontvangen. Hiervoor kun je bij een bestelling aangeven in het opmerkingenveld dat je geen Ajaxshirt wilt ontvangen.

Goed om te weten: Mystery United levert in Nederland geen shirts van Nederlandse clubs en in België niet van Belgische clubs. 

Wanneer is Mystery United opgericht?

In 2020 richtte Stan Hoff Mystery United op en sindsdien groeide het bedrijf hard. In een interview met de Tubantia valt te lezen dat het bedrijf dagelijks 25 tot 60 bestellingen krijgt. Een mooi aantal.

Mystery United review: wat is het aanbod?

Mystery United heeft meerdere Mystery boxen met een unieke inhoud in de aanbieding.

Een samenvatting:

 • Classic Mystery Box: hierin zitten alle mogelijke clubs. Je kunt dus een shirt ontvangen uit onder meer Japan, Canada of Australië
 •  Argentina Mystery Box: alleen maar Argentijnse voetbalclubs. En dat is een goede keuze. De Argentijnen zijn immers gek van voetbal, zo blijkt uit deze documentaire over de grootste rivalen van het land. (Boca Juniors en River Plate)
 • FM23 Mystery Box: je krijgt dan een shirt uit het spel Football Manager, waarnaar je een club coacht in het shirt van de club waar je de leiding overhebt.
 • Voetbalsjaal Mystery Box: bij een voetbalshirt hoort toch ook een sjaal?
 • Kids Mystery Box: alle kindermaten zijn beschikbaar
 • Goalkeepers Mystery Box: de keepers kunnen ook een shirt scoren van hun held
 • Maand en Kwartaalabonnementen: om de zoveel tijd een nieuw shirt in huis halen

Daarnaast zijn er ook mystery voetbaltickets, online cadeaubonnen en een box voor volwassenen en kinderen.

Wat kost een mystery box van Mystery United?

Een Mystery Box kost gemiddeld 44,95.

Hoe snel levert Mystery United?

Als je vandaag voor 17:00 bestelt, krijg je morgen al je shirt. Mystery United levert kortom, erg snel.

Van welke kwaliteit zijn de shirts van Mystery United?

De shirts zijn van een hoge kwaliteit. Dat komt doordat:

 • Ze recent zijn, uit een van de laatste drie seizoenen
 • Ze origineel zijn, dus geen namaak
 • En zijn geproduceerd door een officiële sportfabrikant, denk hierbij aan Nike, Adidas. Het zijn dus officiële voetbalshirts.

Hoe ziet een bestelling eruit?

Het shirt wordt geleverd in een oranje doos dat past door de brievenbus. Je hoeft niet thuis te blijven om het pakketje te ontvangen van de bezorger.

Verder zitten er informatie en funny facts over de club bij de bestelling. Je weet hierdoor meteen wat de achtergrond van de club is, hoe het stadion heet en wie hun rivaal is. Je kruipt dus eigenlijk in de huid van een fanatieke en lokale supporter die alles bijhoudt.

Je betaalt 3,95 aan verzendkosten. Je kunt een shirt eenmalige retourneren als je het niet mooi vindt.

Mystery United review: gave content op social media

Je kunt Mystery United ook volgen op Instagram, Twitter en Facebook. Het contentteam plaatst dagelijks nieuwe content over grappige momenten, winacties en aanstaande acties.

Betalen

Je kunt betalen met PayPal, iDEAL en Bankcontact. Betalen is dus geen enkel probleem.

Wat voor shirts hebben andere klanten ontvangen?

Erg verschillende.

Het leuke aan deze tijd is dat je makkelijk kan zien wat anderen halen uit een Mystery Box.

Op Instagram zie je dat voetballiefhebbers een shirt wisten kregen van:

 • Viktoria Pelzen
 • Gremio
 • Liverpool

Hieruit blijkt dat je sowieso verrast gaat worden.

Samenwerkingen met profclubs

Het afgelopen seizoen werkte Mystery United samen met FC Twente en FC Volendam. Dit houdt dat ze Mystery Boxen leverden aan de gehele selectie, die het geweldig vonden en een nieuw voetbaltenue konden toevoegen aan hun collecties.

Wat zijn de andere reviews over Mystery United?

Mystery United heeft 4.6 sterren van de 5 op Trustpilot. Een erg hoog aantal.

Een review is daarom ook:

Een recensie over Mystery United

Sommige negatievere reviews zijn in mijn ogen onterecht, want als je een Mystery Box bestelt bij Mystery United weet je dat een club kan aantreffen waarvan je nog nooit had gehoord. Dit is immers het concept van het bedrijf. Ik raad je dus af om een Mystery Box te bestellen als je een shirt wilt krijgen van alleen bekende clubs.

Een ander minpuntje dat ik veel lees in de recensies is dat de maten soms wat te klein vallen. Mystery United geeft aan hieraan te werken.

Mystery United Review: een conclusie

Ik denk dat Mystery United inderdaad de beste webshop is om een Mystery Box te bestellen, omdat het aanbod erg ruim en divers is, de medewerkers je altijd helpen, de ervaringen van eerdere klanten positief zijn en je binnen een dag je nieuwe aanwinst al ontvangt.

Groet,

Jochem

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *