De beste 5 Winkels Voor Een Voetbalshirt Kopen

de banner voor de blog over voetbalshirts winkel

Je wilt een voetbalshirt kopen. Welke winkel is daarvoor het beste? Gebruik ons overzicht om makkelijk een keuze te maken.

Voetbalshop

De bekendste voetbalwinkel van Nederland. Ze verkopen veel shirts – van clubs en landenteams. Dit zijn officiële shirts. Ze zijn vergelijkbaar met de shirts die je ook de bekende spelers ziet dragen op tv.

Voetbalshop verkoopt van verschillende teams shirts, van zowel een hoog niveau (Barcelona), als een lager niveau (NAC)

Hiermee vinden we dat Voetbalshop een van de beste winkels is om een voetbalshirt te kopen, omdat je een shirt koopt dat bijna echt is, je kunt het personaliseren en kiezen uit meerdere shirts per team.

Als je bijvoorbeeld een shirt van Ajax wilt kopen, heb je de keuze uit drie tenues.

Wat zijn de prijzen?

Een shirt bij Voetbalshop kost gemiddeld 70,00. Als je een shirt van deze prijsklasse koopt, hoef je geen verzendkosten te betalen.

Aanbiedingen en kortingen

Er zijn veel aanbiedingen beschikbaar. Als je op zoek bent naar een aanbieding of korting, kun je het beste deze pagina in de gaten houden. De prijzen kunnen dalen met 40%.

Retourneren

Je kunt binnen 60 dagen een product retourneren. Hiervoor gebruik je een eenvoudig stappenplan.

Personaliseren

Je kunt bij voetbalshop enkele shirts personaliseren. Eerst kijk je of dit kan, en als dit mogelijk is, vul je je gewenste naam en rugnummer in. Soms kun je er ook een badge bij doen.

Reviews

Voetbalshop heeft goede reviews. Het bedrijf krijgt namelijk uit 24.975 reviews een 4.4. dit is een prima score.

Voetbaldirect

Wat betreft de voetbalshirts verkoopt Voetbaldirect voornamelijk trainingsshirts. Er zijn wel shirts die ook worden gedragen voor wedstrijden maar het meeste is bedoeld om in te trainen. Dit is voor jou als voetballer niet erg, omdat je meer in trainingen doorbrengt dan in wedstrijden. 😉
Dit betekent ook dat de voetbalshirt niet gepersonaliseerd kunnen worden.

Wat zijn de prijzen?

Doordat het veel trainingsshirts zijn, ligt de prijs een stuk lager: gemiddeld 20,00. Mooie prijzen om te onthouden als je een trainingsshirt wilt kopen om te gebruiken.

Je kunt ook het team aan expert een bericht sturen als je hulp wilt hebben.

Retourneren

Je kunt binnen 14 dagen een shirt terugsturen. Je krijgt dan ook je geld terug. Je moet wel 1,95 retourkosten betalen.

Aanbiedingen en kortingen

Ook bij Voetbaldirect zijn genoeg kortingen te vinden. Je vind ze allemaal op deze pagina, waar de korting oploopt tot 25%.

Reviews

Voetbaldirect krijgt een score van 8.2 uit meer dan 6 duizend reviews.

Voetbalshirtskoning

Als je een winkel wilt hebben voor goedkope voetbalshirts kun je het beste je voetbalshirts kopen bij Voetbalshirtskoning. Ze hebben namelijk de goedkoopste shirts: 24,95. Dit zijn wel replica’s.

Aanbiedingen en kortingen

Doordat de prijzen al laag zijn, zijn er geen aanbiedingen. Dit beïnvloedt de prijs echter niet.

Personaliseren

Je kunt een shirt van Voetbalshirtskoning meteen personaliseren: ga naar het shirt dat je wilt kopen, vul de maat in die je wilt hebben en je ziet de mogelijk om een rugnummer en naam te zetten op het shirt. Dit kost 14,95 extra.

Wat voor shirts?

Er zijn verschillende shirts die je kunt kopen, van zowel landenteams als elftallen. Je moet daarbij denken aan de grote namen, zoals Barcelona, Messi (shirt van inter Miami) en Manchester City.

Retourneren

Je mag drie dagen nadat je het shirt hebt ontvangen, nog een verzoek doen voor retourneren. Retourneren is gratis. Houd er wel rekening mee dat je sommige producten niet kunt retourneren.

Wat voor reviews krijgt Voetbalshirtskoning?

De reviews van Voetbalshirtskoning zijn goed. Je kunt hieruit opmaken dat ze een uitstekende dienstverlening en producten hebben. 93% van de klanten beveelt Voetbalshirtskoning aan.

Unisports

Unisports is een Deens bedrijf dat ook in Nederland shirts verkoopt. Ook van Nederlandse clubs, zoals PSV en Ajax.

Het zijn voetbalshirts die hetzelfde zijn als uit en thuisshirts, en daarmee een prijskaartje hebben, denk aan gemiddeld 74,00.

Wat voor shirts?

Het zijn clubs van grote clubs en landenteams. Zoals PSG, Argentinië en manchester United.

Personaliseren

Je kunt een voetbalshirt van Unisports ook personaliseren. Als je een maat hebt aangeklikt, typ je de gewenste naam in en rugnummer. Je kunt er ook een badge bij doen van een competitie, zoals de premier league.

Aanbiedingen en kortingen

De voetbalshirts zijn vaak afgeprijsd. Daarbij kan de helft van het bedrag er wel van afgaan. Een goede deal dus voor jou.

Retourneren

Je kunt tot 30 dagen na je bestelling een product retourneren. Unisports geeft wel aan dat je rekening moet houden met de drukte, waardoor het langer kan duren voordat een retournering is afgerond.

Hoe zijn de reviews?

De reviews zijn lovend. Uit de reviews blijkt dat Unisports een bedrijf is dat snel is en keurig levert. Maar ondanks dat de zending uit het buitenland komt, is het snel geleverd.

Classic Football Shirts

Een echte klassieke winkel voor voetbalshirts, aangezien ze shirts verkopen die al wat ouder zijn. Zit dus wat voor jou bij.

Wat voor shirts?

Eigenlijk alle shirts vanaf de hele wereld. Het maakt niet uit of het een club is uit de champions league of uit de vierde engelse divisie – je kunt het kopen. Daarom is het zo’n populaire winkel.

De shirts zijn ook nog eens van een hoge kwaliteit, terwijl het tweedehands shirts zijn.

Aanbiedingen

Classic Football Shirts heeft vaak aanbiedingen, waar je tientallen euro’s kan besparen. De moeite dus waard om in de gaten te houden.

Personaliseren

Je kunt een shirt niet personaliseren. Het is namelijk een shirt waar al een rugnummer en naam opstaat, of het is een kaal shirt.

Retourneren

Je kunt binnen 14 dagen na aankoop een shirt retourneren. Classic Football Shirts is een Engels bedrijf. Dus je moet wat anders doen om de verzending in orde te maken. Dit is niet moeilijk.

Reviews

Classic Football Shirts is een geweldige winkel, daar zijn ook de reviews naar.

Goed om te weten

Bij alle voetbalshirts winkels hierboven beschreven, heb je een shirt de volgende dag al in huis.

Zijn er speciale programma’s voor trouwe klanten?

Nee. Wel kun je bij Voetbalshop een kortingscode claimen waardoor je 2,50 minder betaalt bij je eerst volgende aankoop.

Welke winkels heeft de meeste nieuwste shirts?

Dat is de Voetbalshop – ze hebben van iedere club de nieuwste shirts.

Waar kan ik het beste kopen?

Dan valt niet te zeggen, omdat het verschillende winkels zijn. Jij hebt een unieke wens. Je moet zelf daardoor onderzoek doen.

Wellicht wil je verder lezen met deze blogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *