Voetbalshirt met eigen naam: zo maak je het persoonlijk

de banner voor de blog over een voetbalshirt met eigen naam

Het mooist natuurlijk is om een voetbalshirt te hebben met een eigen naam. Zo draag je het tenue met nog meer trots. Je kunt deze bedrukking er meteen bij laten maken.

n

De snelste methode voor een shirt met eigen naam

Als je een voetbalshirt koopt bij een webshop kun je er een bedrukking van een eigen naam bij laten maken. Dit kan bij bijna iedere webshop uit de voetbalwereld. Een gouden kans dus. Je moet wel weten dat je voor deze bedrukking moet bijbetalen. Het is echter wel de beste keuze, aangezien je het niet zelf hoeft te doen, en het er meteen opstaat als je het pakket uitpakt. i

Zelf een shirt laten maken

Het nadeel van een shirt met eigen naam kopen bij een webshop is dat je een shirt moet kopen van een club of landenteam. Het is namelijk niet mogelijk om een bedrukking te doen op een trainingsshirt. Als je dit wel wilt, of als je een eigen shirt wilt ontwerpen kun je bij een bedrijf zijn dat hier in gespecialiseerd is.

Dus als je een shirt wilt met eigen naam, moet je ervoor nadenken of je een wedstrijdtenue, een trainingsshirt of een eigen bedacht shirt wilt. Vervolgens kies voor een webshop om je wens bij neer te leggen.

Hoeveel kost een voetbalshirt met eigen naam?

Als je voor een echt shirt gaat betaal je gemiddeld 70,00 voor het shirt, en daar komen de kosten om het shirt te personaliseren nog bij.

Kortom, je betaalt gemiddeld 85,00 voor een shirt dat is gemaakt naar jouw wensen. We hebben het dan over een bedrukking op een officieel shirt. Niet officiële/replica shirts kosten een stuk minder, waardoor je ook minder betaalt.

Hier kun je een voetbalshirt met eigen naam kopen

Voetbalshop

Deze winkel verkoopt alle voetbalshirts: van PEC Zwolle tot het Nederlands Elftal.

Als je een mooi shirt hebt gevonden, is het tijd om het te voorzien van een naam, en rugnummer als je dat wilt.

Daarvoor klik je op het knopje personaliseren. Deze vind je links op de pagina, en onder het kiezen van de maat. Daarna wordt er aangegeven of je een officiële bedrukking kunt laten doen, of niet. Een officiële bedrukking is wel mooier, maar ook duurder.

een shirt personaliseren bij voetbalshop

Als je hebt gekozen voor een bedrukking vul je de gewenste naam in en het rugnummer. Je kunt er ook voor kiezen om alleen een naam te laten bedrukken.

Goed om te weten

Normaal gesproken koop je bij voetbalshop, en is het de volgende dag al in huis. Dit is anders bij bedrukt shirt. De levering duurt dan 3 tot 5 dagen.

Je kunt niet elk shirt laten bedrukken. We weten niet waarom dit is. Als we een shirt bekijken, zien we dat er soms wel de optie bij staat van personaliseren, en soms ook niet. Je moet dus kijken of je het gewenste shirt kunt laten bedrukken. Anders moet je verder kijken.

Meer weten over de service van Voetbalshop? Lees hier onze review. Of claim alvast je kortingscode.

Kies voor Voetbalshop

Een shirt met eigen naam kost gemiddeld 85

Deze keuze heb je bij Voetbalshop

Keuze uit verschillende shirts van clubs en landenteams. Het zijn altijd officiële voetbalshirts. Dus je koopt een heel mooi voetbalshirt met daarbij ook een hele mooie bedrukking. Een bedrukking kost 15,00 voor naam en rugnummer, en 10 als je een van de twee los wilt.

Voetbalshirtskoning

Je kunt ook kiezen voor een voetbalshirt met eigen naam die een stuk goedkoper is – Voetbalshirtskoning verkoopt namelijk deze shirts. Het zijn replica’s, die gemiddeld 34,00 zijn. Als je daar een bedrukking bij wilt hebben, betaal je 14,95. Voetbalshirtskoning verkoopt shirts van verschillende clubs en landenteams. Je kunt bij ieder shirt een bedrukking laten doen. Voetbalshirtskoning verkoopt shirts van veel clubs en landenteams.

een shirt bedrukken bij Voetbalshirtskoning

Dat doe je als je een shirt hebt uitgekozen. Je gaat dan naar links en vult in welke naam en rugnummer je graag zou willen hebben.

Hierdoor kost bij Voetbalshirtskoning 49,90. Scheelt toch een paar euro. Daarbij hoef je ook niet te wachten op een langere verzending. Je hebt het shirt zo in huis.

Kies voor Voetbalshirtskoning

Een shirt met eigen naam kost 49,00

Deze keuze heb je bij Voetbalshirtskoning

Je koopt een replica voetbalshirt – het lijkt op een officieel voetbalshirt, maar dan net even anders. Een bedrukking kost 14,95, daardoor komt de totaal prijs op gemiddeld 49,00.

Unisports

Ook bij Unisports kun je een shirt laten bedrukken met een eigen naam. Unisport verkoopt alleen officiële shirts.

Als je een maat hebt gekozen, kun je er ook voor kiezen om het shirt te personaliseren. Dit kost 20,00. Het gaat dan om een fanbedrukking, dus geen officiële. Hier zitten alle grote clubs bij.

Een shirt zonder bedrukking kost vaak 80,00 bij Unisport. Je bent daardoor in totaal 100,00 kwijt.

Kies voor Unisports

Bekijk de voetbalshirts

Een shirt met eigen naam kost 80

Deze keuze heb je bij Unisports

Officiële voetbalshirts, ze zijn vaak wel wat duurder door de bedrukking die er op komt. Je kunt ook een badge laten bedrukken. Je bent meestal 80,00 kwijt.

Conclusie

Bij deze 3 webshops kun je makkelijk en snel een voetbalshirt met een eigen naam laten bedrukken. Vul je ideale bedrukking en het shirt komt naar je toe.

In onze ogen kun je dit het beste doen bij Voetbalshop.

Welke shirts kun je niet laten bedrukken?

De shirts van Ajax en Feyenoord kun je bijvoorbeeld niet laten bedrukken bij deze webshops. Of je moet een replica willen hebben. Dan moet je bij de officiële webshop zijn.

Hoe duur is een voetbalshirt bedrukken?

Dit hangt ook af van je wensen. Gemiddeld betaal je 15 tot 20,00 om een shirt te laten bedrukken. Hierbij kun je kiezen uit een rugnummer en naam en/of een badge.

Kan ik ook een shirt laten bedrukken voor een kind?

Ja dat kan zeker. Kies bij de maten de maat van je kind uit, en je kunt daarna de gewenste bedrukking invullen.

Waarom je een shirt moet bestellen bij een van deze webshops

Je kunt ook bij vele ander soorten webshops een voetbalshirt bestellen, en daar een naam op laten zetten.

Het is echter beter om een voetbalshirt te bestellen bij Voetbalshop, Unisports of Voetbalshirtskoning omdat deze bedrijven prachtige shirts hebben. Je slaat hiermee twee vliegen in klap, omdat je een mooi shirt bestelt, en daarbij de gewenste bedrukking hebt.

Tip: doe je shirt binnenste buiten in de was

Als laatste hebben we als tip om het shirt binnenste buiten wassen. Het is namelijk niet slim om een shirt gewoon in de was te doen dat net is bedrukt. De kans dat de bedrukking eraf gaat is immers best groot. Als je dan net een bedrukking erop hebt laten zetten is het ontzettend zonde als deze na een paar wasbeurten er weer af is. Dit hebben we een aantal keer helaas gehad. Denk er daarom altijd aan om voordat je een voetbalshirt met bedrukking in de was doet het binnenste buiten te doen.

Zo heb je meer profijt ervan.

Verder lezen over voetbalshirts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *