Mystery voetbalshirt: bestel bij de beste aanbieder

Mystery voetbalshirt: bestel bij de beste aanbieder

Een mystery voetbalshirt is tegenwoordig helemaal in. En wij schrijven over voetbal met als doel om ieder aspect van prachtige sport in kaart te brengen. We vertellen daarom in deze blog over de beste aanbieder zodat je snel je laat verrassen en je collectie uitbreidt.

Wie is de beste aanbieder?

Het bedrijf verkoopt op Bol.com onder het merk Alles Is Mogelijk. Een fantastische verwijzing als je het ons vraagt, want met een mystery voetbalshirt vervallen de grenzen. Je krijgt namelijk een exemplaar dat je niet had verwacht en daarmee bezit je een onverwacht toptenue. Al met al is dit een geweldige opzet waarvan je nog lang nageniet. Voordat we verder praten over de kenmerken van deze producten, tonen we de voordelen:

 • Een mystery box kost 44,95
 • Je kent de voetbalclub altijd
 • De shirts zijn 100% origineel
 • Er zitten leuke weetjes over het team bij
 • Je kunt aangeven bij een bestelling van welke elftallen je liever geen shirt ontvangt

En als je echt niet tevreden bent, is er altijd een mogelijk tot gratis retourneren binnen 30 dagen. Al weten we zeker dat deze regeling verdwijnt uit je gedachtegang na het zien van je aanwinst.

Door de brievenbus

Je drukt op de bestelknop, vult je gegevens in, vermeld indien nodig welke namen niet op je wensenlijstje staan en daarna valt het eindresultaat vanzelf door je brievenbus. De afmetingen van het pakketje zijn namelijk van brievenbusformaat en vormen daarmee een groot pluspunt. Je hoeft immers niet meer thuis te blijven om te wachten op een bezorger die je geduld beloond, daarentegen spot je vanzelf de order, terwijl je op dat moment iets anders aan het doen was. Dit scheelt tijd en geld. Zo is een vervolgaankoop vrijwel daarna al onderweg. 😉

Verschillende competities, landen en divisies

Je voetbalkennis dankzij een mystery voetbalshirt bestellen. Dat komt doordat iemand zich wel een kenner noemt in zijn omgeving, er vallen altijd namen buiten de parate kennis, wat overigens alleen maar leuk is, anders verdwijnt het wow moment. Bovendien schaf je in andere gevallen altijd een shirt van bijvoorbeeld je favoriete team. En daarbij is een verfrissing wel welkom. Zo reageer je als de voetballiefhebber hieronder.

Daarover gesproken, we zouden het leuk vinden als onze lezers hun mening beschrijven over de verkoper in de reacties. Hiermee zorgen we ervoor dat elke voetbalfan de gedachte over een mystery voetbalshirt omzet in een schitterend tenue.

Foto’s van andere klanten

We adviseren je om op een oranje knop te drukken die je leiden naar het artikel. Bij de productfoto’s zit immers een collega van tevreden klanten. We sommen de clubs die ze dragen:

 • Juventus
 • Barcelona
 • Watford
 • Tottenham Hotspur

Verder zijn er enkele logo’s die voor ons onherkenbaar waren.

Dus bekijk de collega en test je voetbalkennis. En wellicht ben je hierdoor de eindbaas die altijd een verhaal kan afsteken na het aanschouwen van een mystery voetbalshirt. Dan heb je tevens ons respect te pakken.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

via GIPHY

Review

De reden waarom we dit artikel opstellen en een organisatie aanprijzen, is omdat de review boven de rest uitsprong. Oordeel zelf maar:

Review over de aanbieder
Review over de aanbieder

Uit de recensie blijkt dat alles waar een betrouwbare partner aan moet voldoen, voldoet.

Het mooiste aspect daarvan is een mystery voetbalshirt aannemen dat tot de verbeelding spreekt, zo kun je wellicht een verzameling opzetten, net zoals deze verzamelaar.

Daarbij is kwaliteit een belangrijk punt, je betaalt namelijk een bedrag en daar hoort een waardig voetbalstuk bij. Tevens vinkte de ervaringsdeskundige de optie mooie pasvorm aan. Daarmee doelt hij op feit dat elke levering goed zit.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Maten

Het enige nadeel van mystery voetbalshirts: geen mogelijkheid om van tevoren even te passen. Tevens beschikt dit bedrijf over een brede voorraad, aangezien deze maten er zijn:

 • 140
 • 152
 • 158/164
 • 128
 • XS
 • S
 • M
 • L
 • XL

Het maakt dus niet uit wat je leeftijd is, of welke lengte je meedraagt, het aanbod vertaalt je verzoek in een concrete aanpak.

Hierbij duiden we nogmaals aan dat iedere maat normaal valt. Zo hoef je niet meer stil te staan bij de vraag: kies ik nu voor de juiste maat? Want dat kies je.

Informatie over je mystery voetbalshirt

We complimenteren de organisatie met deze extra handeling, want wat er is nou mooier dan een voetbalverhaal lezen of ernaar luisteren? Michel van Egmond kan dat als niemand anders.

De overgedragen kennis lift je verbeelding op. Die beleving kende je nog van vroeger, waarbij je op pleintjes rondrende en je even waande als Cruijff, Ronaldo, Messi, Robben en Sneijder. Nu ben je wat ouder en is een dit een mogelijkheid om nieuwe fantasieën te creëren, terwijl je het kartonnen kistje opent.

Altijd beschikbaar

We sluiten af met een herinnering die continu zijn waarde behoudt. Aangezien de liefhebbende, verkopende partij zit op het platform van Bol.com en zich daarmee committeert aan de regel: op tijd leveren.

Nu je deze regel kent, benadrukken we: bestel een surprise, omdat het gevoel onbeschrijfelijk is. Je moet daarbij denken aan het moment dat jouw club vlak voor tijd de winnende treffer erin schiet en je van vreugde intens juicht.

Daarom durven we te beweren: je voelt 0,0 spijt.

De praktische zaken op een rijtje:

 • Je ontvangt je aankoop binnen spoedig
 • Alleen maar positieve reviews
 • Voor iedereen een beschikbare maat
 • Je leert meer over het team dat stapt in je leven

Het kost 44,95

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *