Voetbalreis met vlucht- dit bedrijf helpt je meteen

Voetbalreis met vlucht - dit bedrijf helpt je meteen

Je wilt een voetbalreis boeken met vlucht, daarvoor beschrijven we in deze blog de beste optie, zo zit je snel in het vliegtuig te genieten van een schitterend affiche.

Veel keuze

Loop een willekeurige vlieghaven binnen en je spot meteen de ongekende mogelijkheden om een voetbalreis met vlucht te boeken. Om dit te bereiken zul je echter achter een beeldscherm moeten kruipen om deze wens te voltooien, en dat lukt nog wel, maar hoe je regel je kaarten voor een bekende club als Barcelona? Dat ligt in de handen van het bedrijf dat in onze ogen de grootste aanrader is, omdat het keuzeaanbod ongekend groot is. Zo heb je dezelfde ervaring als de mensen in de onderstaande video:

Naast elkaar zitten

Stel, je stapt toch het vliegtuig in zegt tegen jezelf: ach met de kaarten kopen komt het wel goed. Helaas valt deze hoop in het water na aankomst, omdat de deuren voor reisliefhebbers bij de meeste clubs gesloten blijven, met andere woorden: je moet de weg kennen voordat je aanwezig bent op een matchday, en daar slagen dit P1 Travel als geen ander in, dit bespaart jou een hele zoektocht.

Gemak voor jou

Je denkt nu aan een voetbalreis met vlucht maken en daarmee fantaseer je over de prachtige stadions die op je liggen te wachten. Je kan bovendien blijven zitten in je fantasie, omdat alles draait op de schouders van P1 Travel, dat betekent dat je een club aangeeft die je graag wilt bezoeken en ze regelen daarbij alle aspecten, zoals de plekken in het stadion, een geschikt hotel, de beste barretjes om te in te drinken en uiteraard met de vliegreis. En ja, de prijs gaat hierdoor wel omhoog, al kun je lekker genieten zonder stress te hebben. Veel beter toch?

Ervaringen van eerdere reisgenoten

We kunnen natuurlijk wel zeggen dat je moet bestellen bij P1 Travel. Daarentegen zijn er talloze reisbureaus om een voetbalreis met vlucht te regelen, dus waarom is dit de beste optie?

Dat komt door de positieve recensies, we maken een kleine samenvatting hiervan:

  • Zeer genoten van een wedstrijd bij Borussia Dortmund
  • Het was een heel leuk weekend in London
  • Alles prima geregeld tegen een goede prijs
  • We werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op de wedstrijddag
  • Jaar in en jaar uit super

Lees alle ervaringen op Trustpilot

Toon je interesse

De kans bestaat helaas dat de club waar je graag heen gaat niet beschikbaar is. Geen punt, omdat je je interesse kunt tonen op een formulier. Dit heeft deze voordelen:

  • Weten wanneer er kaarten vrij komen
  • Een goedkopere prijs betalen
  • Mooier pekken veroveren in de voetbaltempel

Hoewel je even geduld moet tonen om uiteindelijk af te reizen naar het verlangde voetbaladres, het is echt het wachten waard, doordat je aanbod ontvangt met betere voorwaarden. En anders reis je volgend weekend naar de luchthaven, kortom: je wordt sowieso uitstekend geholpen om een voetbalbestemming af te vinken.

Verder lezen?

Over Ons

Over Ons

Voetbal is ons leven. We schrijven daardoor graag over ieder aspect van de sport om je te helpen jouw ideale aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *