Voetbalschoenen kopen: zo ontvang je morgen al je nieuwe kicksen

Jochem

Is een grote voetballiefhebber die jou wil helpen om de perfecte aanwinst te vinden, en schrijft hiervoor wekelijks een blog.

Voetbalschoenen kopen: zo ontvang je morgen al je nieuwe kicksen

Voor voetbalschoenen kopen zijn vele opties. Daarom gingen we op zoek naar een manier waardoor je vandaag al kan drukken op de bestelknop om morgen het voetbalveld te betreden met nieuwe kicksen. Deze manier maakt het bovendien makkelijk voor je om een keuze te maken.

Hoe werkt deze manier

Voetbalschoenen kopen doen we altijd bij Voetbalshop. Omdat we er altijd een geschikt paar vinden. En toen we voor de twee keer de webshop bezochten, vielen ons twee zaken op, namelijk de categorieën:

 • Beste keuzes
 • Best verkocht
De beste keuzes en de meest verkochte items van Voetbalshop
De beste keuzes en de meest verkochte items van Voetbalshop

Deze categorieën zijn ontstaan door het gedrag van eerdere klanten en de ervaringen van de deskundigen. Hierdoor wisten wij: als we deze voetbalschoenen kopen, hebben we nog jaren plezier. En dat gebeurde ook.

via GIPHY

Nu willen jou ook graag helpen door items uit deze groepen te bespreken. Zo maak je nog makkelijker een keuze.

Belangrijke informatie vooraf

Elke voetbalschoenen die we in deze blog bespreken zijn voor iedereen beschikbaar. Dat betekent dat:

 • Er uiteenlopende maten zijn. Van bijvoorbeeld 38 tot en met 48
 • De schoenen geschikt zijn voor verschillende ondergronden, zoals natuur en kunstgras
 • En dat bekende spelers/speelsters een model dragen.
 • Betaalbaar is. Uiteraard is er een prijsverschil. Maar daar komen we straks op terug

Daarnaast zijn de voetbalschoenen erg verschillend, dus er moet een geschikte optie voor je bij zitten.

Adidas Predator Edge.3

 We starten met een voetbalschoen die behoort tot beste verkochte items. Dat komt volgens ons door het fijne balgevoel dat iemand krijgt door een zool die met je meebeweegt en je daardoor perfect ondersteunt als je de bal ontvangt en weg dribbelt.

Voetbalshop heeft zelf een YouTube kanaal waarop ze onder andere producten testen. Zo ook de Adidas Predator Edge.3.

De presentator verteld dat een Adidas Predator Edge.3 perfect aansluit bij je voet en daardoor is het ook niet gek dat vedettes als Paul Pogba met deze voetbalschoen hun wedstrijden spelen.

Adidas X Speedportal

De topschutters Karim Benzema, Mo Salah en Lionel Messi zijn de vertegenwoordigers van dit soort. De Adidas X Speedportal is ook bedoeld om in de kleine ruimtes veel snelheid te maken en te scoren. Daarom begrijpen we wel waarom Messi een speedportal als je kijkt naar zijn spel.

via GIPHY

Daarnaast gaf Voetbalshop tientallen kinderen dit model om hun snelheid te testen en kwam tot deze positieve conclusie.

Dus als je een aanvaller bent, is een Speedportal een slimme aanwinst.

Nike Mercurial Superfly

De Nike Mercurial Superfly
De Nike Mercurial Superfly

Mercurial staat voor gepassioneerdheid en levendig. En dan kijken we naar de buitenspelers die met een passeeractie op stoom zijn gekomen en de verdedigers er volgens uit sprinten. Je moet daarbij denken aan de sterren Kylian Mbappé en Cristiano Ronaldo. De Mercurial serie is hun vaste optie doordat het materiaal ze optimale grip geeft, het bovenwerk de balcontrole optimaal stimuleert en je in je kracht zet. Hierdoor blinken de Portugees en de Fransman uit. Bekijk deze review als je meer over dit ontwerp wilt weten.

PUMA FUTURE 3.4

Je zou dit onderdeel van Puma kunnen zien als de evenknie van de Nike Mercurial Superfly. Alleen zijn er ook verschillen die het eenvoudiger voor je maken als buitenspeler om een beslissing te nemen.

De unieke kenmerken van een PUMA FUTURE 3.4 zijn:

 • Een speciale touchzone, hiermee neem je de bal zonder moeite aan
 • Het sokje dat zorgt voor een optimaal gevoel. In plaats van irritatie waardoor je denkt: waarom heb ik deze sok eigenlijk?
 • Een buitenzool die het mogelijk maakt om alle kanten op te bewegen. En dat is handig als je graag je creativiteit volgt. Zo ben je een collega van Neymar.

Bovendien is dit een van de beste Puma voetbalschoenen ooit.

Adidas Copa Sense.3

Wellicht ben je ook naar goedkope voetbalschoenen. Dan moet je zeker de Adidas Copa Sense.3 bekijken. Volgens een expert zijn dit de beste voetbalschoenen uit het goedkoopste assortiment.

De reden daarvoor vinden we terug in drie aspecten:

 • De voetbalschoen is gemaakt van gerecycleerd materiaal. En uit het hergebruikte materiaal kwamen de delen van de hoogste kwaliteiten naar voren om jou te helpen een grote prestatie te leveren.
 • De enkel wordt versterkt voor bewegingen in 360 graden. Zo kun je iedere kant op draaien met de bal.

Wil je weten wat deze voetbalschoen kost? Scrol dan naar het einde van de blog. Daar vind je een prijsoverzicht van alle voetbalschoenen.

Adidas Mundial Team

De kans is groot dat je wekelijks op kunstgras speelt. Dus dan ben je vast benieuwd naar de beste voetbalschoen voor kunstgras.

Gelukkig hebben we daarop een antwoord: het is de Adidas Mundial.

Het is overigens geen kunstgrasvoetbalschoen waar helemaal geen noppen onder zitten. Onder de gehele ondergang zitten kleine noppen die zorgen voor stabiliteit. Het is tevens een lichte voetbalschoen en daardoor beweeg je soepel.

Adidas Mundial Team is daarentegen wel geschikt voor straatvoetbal.

Speel je het meest op kunstgras? Kies dan voor een Adidas Mundial Team.

Adidas Copa Mundial

Gaan we van het kunstgras naar het echte gras met het prototype dat voor altijd een klassieker zal blijven. De Adidas Copa Mundial is bovendien de meeste verkochte voetbalschoen van het Duitse bedrijf. Het comfort is daarvoor de voornaamste reden. En je wilt natuurlijk lekker voetballen. Wil je een snelle keuze maken en ben je van nature een aanvallend ingestelde voetballer. De Adidas Copa Mundial is dan perfect voor je. Ook al wijkt het ontwerp wat af van dat van je teamgenoten. Maar dat is niet belangrijk. Johan Cruijff zei immers.

Je kunt beter ten onder gaan met je eigen visie dan met de visie van een ander.

Nike Premier III

Nike heeft met de Nike Premier III ook een klassieker in huis. Het design van zwarte met witte details zal nog jaren meegaan en kent een soepel karakter waardoor een speler makkelijk een bal hooghoudt, schieten op doel en een pass geven. Daarnaast is het materiaal gemaakt van een hoge kwaliteit, dus voelt het lekker zacht aan.

Nike Phantom GT2

Voor aanvallende middenvelders is dit een ideale keuze. De structuur van de voetbalschoen is erop gericht om je te ondersteunen als je de bal controleert met de wreef of hak. Zo kun je meteen denken aan een vervolgactie en niet aan tweede balaanname. Spelers als Kevin De Bruyne stomen hiermee door de linies alsof ze een trainingspartij aan het doen zijn. Kortom: zo’n speelstijl moet wel in je zitten om het maximale rendement eruit te halen. Daarom laten we deze video zien waarin je kan kijken of je wat betreft speelstijl lijkt op de Belg. En anders kun je beter kijken naar het volgende artikel voor je voetbalschoenen kopen.

Nike Tiempo Legend

Virgil van Dijk trekt twee keer een Nike Tiempo Legend om beter te worden.

De verdediger van topniveau pakt hierdoor een voordeel mee omdat de voetbalschoenen zo zijn opgesteld dat het snel kan worden voortgezet. Wat van Dijk met regelmaat doet. Met andere woorden: je kunt erop vertrouwen dat je directer handelt dankzij onder andere een fijne pasvorm.

Zoek je naar een voetbalschoen die betere passes, dribbels en schoten stimuleert? De Nike Tiempo Legend is dan je gewenst versterking.

PUMA Ultra Ultimate

Je wilt natuurlijk 90 minuten lang gefocust blijven om de overwinning binnen te halen. Het materiaal waar je voor kiest voor voetbalschoenen kopen is dan van belang. Want van het goede materiaal houd je energie over vanwege de lichte vormgeving die minder zwaar op je voeten drukt. Verder is de Puma Ultra serie ontworpen met een speciale technologie dat jouw brandstof is om telkens een sprint te trekken. Net als de Future collectie is de ultimate geschikt voor wendbare voetballers.

20% van een Puma Ultra bestaat uit gerecycled materiaal. Ga dus verstandig om met je plasticflesje om deze ontwikkeling verder te stimuleren.

Adidas Kaiser 5 Goal

We willen ook graag de zaalvoetballers van dienst zijn. We beginnen met de Adidas Kaiser 5 Goal.

De Adidas Kaiser 5 Goal kent meerdere duurzame elementen waardoor je deze kicksen aankoopt voor de toekomst. Het design is hetzelfde als dat van een Adidas Copa bijvoorbeeld. De opzet is wel anders, aangezien je in de zaal op een andere manier speelt dan op het veld. Een groot voordeel van de Adidas Kaiser 5 Goal is dat het geschikt voor elke pasvorm. Daarnaast staat de Adidas Kaiser 5 Goal in de top 5 van de beste zaalvoetbalschoenen. Je hebt al met al veel plezier in de zaal.

Dit waren de voetbalschoenen die andere klanten het meest kochten en hoge beoordelingen gaven. Verder willen we je het verdere proces voor voetbalschoenen kopen laten zien, zodat je op de hoogte bent van elk detail.

Waar moet je opletten bij voetbalschoenen kopen?

Het spelplezier staat voorop bij het voetballen. Maar hoe krijg je zoveel mogelijk voetbalplezier?

Je kunt hiervoor letten op de noppen, de breedte en het merk. Maar de experts geven aan dat wanneer je echt niet weet voor welke voetbalschoen je moet kiezen, een Puma dan de beste keuze is doordat de basisvoorwaarden voor veel voetbalplezier aanwezig zijn.

Moet ik kiezen voor een dure of goedkope voetbalschoen?

We kunnen niet kijken in je budget. Maar we raden aan om altijd te kiezen voor een duurdere optie. Voor voetbalschoenen kopen geldt namelijk altijd hetzelfde als met ieder ander product. Hoe hoger de prijs, hoe langer het product meegaat.

De prijzen van voetbalschoenen lopen uiteen van 55,00 tot 320,00.

Je ziet de verschillen tussen de beide mogelijkheden goed in deze video met duidelijke voorbeelden over wat een bepaald prijskaartje oplevert.

Welke voetbalschoenen zijn geschikt voor brede voeten?

We hebben hier onderzoek naar gedaan voor je en we kwamen uit bij de Adidas Kaiser als het ideale model voor mensen met grote voeten. Het is van nature een grote schoen, dus jouw brede voeten passen er perfect in. Daarnaast kun je de Adidas Kaiser laten personaliseren met een naam en vlag. Hier betaal je dan 5 euro extra voor.

Ben je toch niet zo’n fan van deze voetbalschoen? We zochten tevens naar een video met topalternatieven voor de Adidas Kaiser. Vind je in de video ook geen geschikte optie? Laat je dan verder helpen door een keuzehulpgids. We leggen straks uit wat de hulpgids inhoudt.

Waarom je ook slaagt bij Voetbalshop

Voetbalschoenen kopen kan in onze ogen alleen bij Voetbalshop. Naast de beste keuzes en de meest verkochte producten zijn er ook nog talloze kansen die op je wachten.

Andere klanten zijn zeer positief over Voetbalshop. Je leest alle recensies op Trustpilot of in onze review.

Het enige nadeel van voetbalschoenen kopen bij een webwinkel is dat je niet kunt passen. Hiervoor hebben ze een oplossing: je kunt 60 dagen nadat je je pakketje ontvangt de voetbalschoenen gratis retourneren. Daarnaast pak je deze voordelen ook mee;

 • Gratis verzendkosten vanaf 49,00
 • Voor 19:00 besteld, is morgen in huis
 • Je spaart punten met een aankoop voor korting

Keuzehulpgids

Denk je nu:

Ik weet echt niet waar ik moet beginnen?

Laat de keuzehulpgids je dan helpen. Je beantwoordt vervolgens vragen over:

 • De ondergrond waarop je speelt
 • Wat je maat is
 • Wat je pasvorm is
 • Op welke positie je speelt
 • Welke materiaal je voorkeur heeft
 • Wat je favoriete kleur is
 • Wat is je budget is

Deze vragenlijst duurt 1 minuut.

Dit was ons resultaat na het invullen van de vragenlijst.

Onze resultaten van de Keuzehulpgids
Onze resultaten van de Keuzehulpgids

Door deze acht voetbalschoenen doorlopen we sneller het bestelproces. En dat geldt ook voor jou. 😉

Conclusie

We hopen te kunnen aantonen dat voetbalschoenen kopen bij voetbalschoenen kopen vrij eenvoudig is. Zeker door de uitgelichte pagina te gebruiken. Je komt trouwens op de uitgelichte pagina door te klikken op de oranje knop hieronder.

Tot slot geven we een prijsoverzicht van de benoemde voetbalschoenen in dit artikel:

 1. Adidas Predator Edge.3 – 68,99 met 23% korting
 2. adidas X Speedportal – 99,99 met 29% korting
 3. Nike Mercurial Superfly – 69,99
 4. PUMA FUTURE 3.4 – 219,99
 5. Adidas Copa Sense.3 – 74,99
 6. Adidas Mundial Team – 99,99 met 23% korting
 7. Adidas Copa Mundial – 129,99 met 19% korting
 8. Nike Premier III – 99,99
 9. Nike Phantom GT2 – 89,99
 10. Nike Tiempo – 74,99
 11. PUMA Ultra Ultimate – 164,99
 12. Adidas Kaiser 5 Goal – 74,99 met 20% korting

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *