Voetbalshop review: we kochten een product voor je

de banner voor de blog over de review over voetbalshop

Je ontkomt niet aan Voetbalshop. Het bedrijf heeft fysieke winkels, is sponsor van professionele clubs en adverteert regelmatig. Daarop valt te zien dat ze alles verkopen wat je nodig hebt op voetbalgebied. Een goed moment om met een review te kijken of je er ook moet kopen, of elders beter kan kijken.

Wat is Voetbalshop?

Voetbalshop is een van de grootste voetbalwinkels van Nederland. Het bedrijf is in 1996 opgericht. Voetbalshop is actief in Nederland en Belgiƫ.

Waarom zou je bij voetbalshop kopen?

Omdat je bij Voetbalshop alles kunt kopen dat je nodig hebt voor je passie. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je nu ook blind een product moet kopen. We kijken eerst of de producten van een voldoende kwaliteit zijn.

Nog een reden voor ons: Voetbalshop heeft als een van de eerste de nieuwste producten. Deze zie je op YouTube kanaal.

Mijn ervaring met Voetbalshop

Sinds een tijd zijn we meer gaan sporten. We gaan nu regelmatig naar de sportschool, voetballen met vrienden en hardlopen. Daarvoor is het belangrijk om goed te drinken, dus keken we naar een bidon. Eerlijk gezegd konden we nergens een goede bidon vinden, totdat we keken bij Voetbalshop.

Voetbalshop heeft namelijk verschillende bidons te koop, die van een hoog niveau zijn. Zo heb je altijd voldoende drinken bij je.

Onze ogen vielen op deze bidon. Van het Nederlands elftal, dus als Nederland het weer goed doet, kunnen we de show ermee stelen.

een bidon van oranje, met het logo van de knvb erop. gekocht bij Voetbalshop

De prijs van deze bidon viel ook wel mee, 4,99 voor een groot formaat.

We vonden wel echter dat de kleuren op de productfoto onduidelijk waren. Maar het was de mooiste bidon die we hadden kunnen spotten, dus kochten we het.

Na het doen van onze aankoop kregen we snel een bericht dat de bidon onderweg was. Dit was zeer netjes van Voetbalshop.

De bidon is dezelfde dag verzonden, waardoor de volgende dag de bel ging – een bezorger stond voor de deur en overhandigde ons de bidon in verpakking. Niet in een doos, die dan ook te groot is. Voetbalshop helpt dus ook het milieu.

We zijn zeer tevreden met deze aankoop, aangezien we vaak de bidon gebruiken, en altijd denken aan de mooie momenten die we met Oranje mochten meemaken.

Helaas was de bidon te goedkoop om geen verzendkosten te hoeven te betalen. Daarvoor moet je namelijk een bestelbedrag hebben van minimaal 20,00. Het totaalbedrag was daardoor 9,98. We hebben dus eigenlijk twee bidons bestelt, haha.

Korting

Je krijgt bij Voetbalshop altijd een kortingscode als je je eerste aankoop doet. Hiervoor moet je je wel inschrijven voor de nieuwsbrief (lees hier hoe je dat doet)

Met deze korting betaal je 2,50 minder. Daardoor zou het eindbedrag 7,48 zijn geweest. Helaas was onze code al verlopen.

Maar het is slim om dit te onthouden als je gaat bestellen.

Staat een bidon voor alles wat Voetbalshop verkoopt?

Ook al is een bidon iets anders dan bijvoorbeeld een voetbalschoen, vind ik van wel, want een bidon is iets kleins, het ligt altijd bij je of staat. Je hebt er eigenlijk weinig omkijken naar.

Als Voetbalshop al hele goede bidons verkoopt, moet de rest ook goed zijn. Het maakt niet uit of het een shirt, voetbalschoen of een trainingspak is. Het zijn allemaal goede producten.

Je betaalt er over het algemeen ook meer voor. Dat is alleen maar goed, want je krijgt er veel voor terug. Zoals een trainingspak dat je jaren kunt dragen.

Het maakt niet uit wat je koopt bij Voetbalshop, het is altijd van een hoge kwaliteit.

Wat vinden andere klanten van Voetbalshop?

Voetbalshop krijgt 4.4 sterren op het platform Trustpilot. 77% van de mensen geeft Voetbalshop de hoogste beoordeling van 5 sterren.

Alle recensies zijn over het algemeen positief. We zien dat het personeel ook vriendelijk is, en altijd verwijst naar een oplossing. Bijvoorbeeld online bestellen als een product niet beschikbaar is in een winkel.

Fysieke winkels

Voetbalshop is vooral bekend van de webshop, maar het bedrijf heeft ook meerdere winkels. (22 om precies te zijn) Dit kan handig voor je zijn als je een item even wilt passen. We raden ook altijd om naar een winkel te gaan van Voetbalshop als dat kan.

Zo kun je met een medewerker een overleggen, en kun je ook een groter maat bijvoorbeeld passen.

Is er een product niet in een fysieke winkel? Online hebben ze het altijd, en met genoeg alternatieven.

Service

We zijn zeer te spreken over de service van Voetbalshop. Die is namelijk echt goed. Denk daarbij aan:

Retourneren

We hopen het natuurlijk niet, maar het kan zijn dat je een product wilt retourneren. Dit gaat erg snel. Je hoeft alleen een pagina door te lezen hoe je een product retourneert. Je mag een product binnen 60 dagen retourneren. Dit noemen we geweldig. Op de pagina over retourneren, vind je alle antwoorden op je vragen.

Klantenservice

Het kan heel goed zijn dat je een vraag hebt, dan kun je Voetbalshop snel bereiken. Ga naar de website en klik op contact opnemen. Vervolgens stuur je een e-mail, dit doe je makkelijk in een formulier en krijg je snel antwoord.

Waarom wij vinden dat je bij Voetbalshop moet kopen

We lopen al ons hele leven rond in de voetbalwereld, en kopen vaak producten. Eerst met onze ouders en later zelf.

Wat ons keer op keer opvalt, is hoe goed een product is van Voetbalshop. Het is nooit kapot, of dat je heel lang moet wachten op de bezorging.

Het is gewoon goed.

Daarbij heb je ook voor iedere categorie meerdere producten. Stel je wilt voetbalschoenen van Nike kopen. Dan heb je keuze uit verschillende soorten, kleuren en prijzen. Je bent er dan nog lang niet.

En door de enorme keuzes voor iedereen zeggen we: koop bij Voetbalshop, en je ontvangt een topproduct. Het product wordt snel geleverd, want Voetbalshop levert binnen 24 uur.

Hierdoor weten we zeker dat je ook het product gaat vinden waarnaar je op zoek bent bij Voetbalshop.

Je moet er even naar zoeken, vergelijkingen doen, maar uiteindelijk koop je het product waar je heel blij mee bent.

Vergeet je niet om de kortingscode te gebruikten? Scheelt je Toch mooi 2,50. Het enige wat je hoeft te doen, is je e-mailadres in te vullen.

Bestel bij Voetbalshop

Vind een product van een hoge kwaliteit, waarnaar je op zoek bent. Het is ook morgen in huis, en je krijgt meteen korting

Bestel bij Voetbalshop bekijk de sales
een man met nike voetbalschoenen aan en met een nike voetbal

Is voetbalshop betrouwbaar?

Voetbalshop is helemaal te vertrouwen. Het bedrijf is marktleider op het gebied van voetbalartikelen. Daarmee is het zeker dat Voetbalshop te vertrouwen is.

Wanneer krijg ik een gratis verzending?

Als je een bedrag van 47,00 of meer bestelt. Probeer niet dit bedrag te willen aantikken. Als het bedrag lager is, betaal je 4,99 aan verzendkosten. Ook goed, toch?

Hoe kan ik in contact komen met Voetbalshop?

Ga naar deze pagina. Hier vind je de verschillende mogelijkheden om in contact te komen met de medewerkers van Voetbalshop.

Meer reviews

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *