Hoe een voetbalshirt inlijsten: de manier met een inlijstservice

Table of Contents

Hoe een voetbalshirt inlijsten? Een eenzijdig antwoord bestaat niet op deze vraag. Daarom laat ik verschillende werkwijzen zien en in deze blog lees je hoe een shirt bij je thuis wordt opgehaald.

 Voorwoord over deze manier van een shirt inlijsten

Met een paar klikken krijg je een ingelijst voetbalshirt met al je wensen overhandigd bij de deur. Is het echt zo makkelijk? Ja, en een voetbalshirt wordt ook opgehaald om door de handen van een expert in stijl te hangen aan je muur. Ik laat je elke stap zien het inlijstproces.

Inlijst service Inlijst service

Bepaal je eigen kleuren

Je kan de kleuren van de lijst en achtergrond zelf kiezen. Dat betekent een witte of houten lijst en een donkerrode of zwarte achtergrond. Zo kun je verschillende combinaties maken voor de beste keuze. Hierbij wil je een vraag stellen: wat zijn volgens jou de beste kleurencombinatie voor het blauwe tenue van Chelsea en het witte shirt van Real Madrid? Probeer verschillende samenstellingen met de clubkleuren van deze clubs in je achterhoofd. Bovendien laat het systeem meteen het resultaat zien van je optie. Kortom de proeftuin waar elke voetbalshirtfanaat van droomt.

Geen vaste maten rondom het inlijsten van een voetbalshirt

Het is overigens goed om te weten dat de lijstenmaker de uiteindelijke afmetingen bepaalt door de grootte van het shirt. Hierdoor zijn er geen beperkingen en krijgt jouw voetbalshirt de perfecte afmetingen, waardoor het prachtig prijkt op jouw gewenste plek. Heb je echter een plaats in gedachten met een grens aan ruimte of weet je liever het exacte formaat van tevoren? Geef dat dan door of neem een kijkje bij Bol.com voor frame boxen met een vaste omvang. Maar ik raad je aan om gebruik te maken van de creativiteit van de vakman. Omdat vanuit vindingrijkheid de mooiste werken ontstaan.

Een voorbeeld van een voetbalshirt inlijsten

Tijdens het uitzoeken van de kleuren dient het voetbalshirt met de bedrukking van Lionel Messi als voorbeeld. Daardoor kun je een voorstelling maken van jouw voetbalshirt in een verschillende karakteristieke lijsten. Daarbij heb je ook een illustratie van hoe deze kleuren matchen met het lijstwerk. Datzelfde geldt voor een lege lijst. Dat betekent een achtergrond en randen zonder kleuren. Zo kun je nadenken over de ideale kleuren van jouw lijst zonder input te hebben gekregen van het bedrijf. Wil je voorbeelden zien? Lees nu een blog waarin twee verschillende kleurvormingen centraal staan.

Wat voor voorbeeld wil je hebben voor een voetbalshirt inlijsten?
Wat voor voorbeeld wil je hebben voor een voetbalshirt inlijsten?

Een ander overzicht

Daarnaast heeft deze manier van een shirt inlijsten nog een startpunt. Hierdoor maak je eenvoudiger vergelijkingen tussen de varianten en vallen er kleuren af. Want je streept opties af aan de hand van de kleuren van je voetbalshirt. Als je het toch lastig vindt om te kiezen uit het viertal, kun je een de kleuren naast elkaar leggen door een eigen spullen te gebruiken. Zoals een lepel samenbrengen met het voetbalshirt als je twijfelt of zilver wel past bij het tenue dat ingelijst moet worden. Andere met andere woorden test meerdere koppeling en je gevoel verteld voor welke lijst je moet kiezen.

Wat zijn de kosten?

Deze kosten voor deze manier van een voetbalshirt inlijsten bedraagt 204 €. Voor dit bedrag krijg je een veel terug. Namelijk: je voetbalshirt wordt opgehaald door een vakman ingelijst en weer bezorgd. Het enig wat je hoeft te doen is je voorkeuren doorgeven, je mooiste voetbalshirt uitzoeken en je gekregen lijst vereeuwigen op een plekje waar je vaak naar kijkt. En ja, er zijn goedkopere mogelijkheden, maar dan ben je aangewezen op je eigen handigheid. Meer weten over wat je nodig hebt om het zelf te doen? Lees nu een blog waarin ik de opties beschrijf voor zelfdoeners.

Laat je inspireren door een verhaal van een voetbalshirt inlijsten

Lees nu hoe een voetballiefhebber een shirt van Diego Maradona heeft laten inlijsten. Het is een inspirerend verhaal, want de Maradona fan kocht het shirt van een unieke waarde met een certificaat, en verteld waarom hij heeft gekozen voor een lijst met zwarte elementen. Zo krijg je een inkijkje in het groeiende enthousiasme van een supporter die het shirt van zijn idool vereeuwigt. Hieruit blijkt dat een deze manier van een shirt inlijsten erg makkelijk is en voor iedereen de mogelijkheid biedt om zijn of haar shirt zonder moeilijkheden op een prominente plaats kan vestigen. 

Welk verhaal inspireert jou om een voetbalshirt in te lijsten?
Welk verhaal inspireert jou om een voetbalshirt in te lijsten?

Samenvatting

De manier waarbij elk aspect van dit maakproces in de handen is van de makers met liefde voor het vak. In de tussentijd droom je over jouw favoriete ingelijst aan de muur. Verder heb je de keuze uit verschillende om de stijl van de lijst in te vullen. Wat de kosten betreft zit deze manier aan de bovenkant, maar wanneer opgehaald en thuisgebracht wordt, behoort het tarief niet tot de top. Tot slot kun je de ontwerpers makkelijk bereiken en krijg je snel een antwoord.

Wat moet staan in de samenvatting voor een voetbalshirt inlijsten?
Wat moet staan in de samenvatting voor een voetbalshirt inlijsten?

Beeld je voetbalshirts in bij elke combinatie en bestel de perfecte lijst!

Wil je meer lezen over het inlijsten van voetbalshirts?

Ik schreef onder andere over

Hoe een voetbalshirt inlijsten: de manier voor je eigen wensen

Je bent de architect van je ingelijste voetbalshirt. Dat houdt in dat je elke kleur en rand zelf bepaalt. Echter moet je bij deze wel je voetbalshirt inlijsten, maar daarvoor zijn talloze uitleg video’s te vinden op YouTube. Verder heb je ook de mogelijkheid om een lijst uit te breiden met een passe-partout en eigen afmetingen te bepalen. Tot slot scrol je langs een totaalbeeld van de verschillende soorten, waardoor je maximaal geïnformeerd bent. En er is haast geen prijsverschil.

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.