Zo Laat Je Je Voetbalshirt Inlijsten

de banner voor de blog een voetbalshirt laten inlijsten

Je hoeft natuurlijk niet zelf een shirt in te lijsten. Je kunt het ook laten doen. Dit is ook nog eens een heel makkelijk proces.

Wat is voetbalshirt laten inlijsten?

Voor een voetbalshirt laten inlijsten, neem je contact op met een bedrijf dat hierin een expert is. Het is niets voor niets laten doen.

Je doorloopt dit stappenplan:

je kiest een lijst uit waarin je je shirt wilt laten inlijsten
Het bedrijf neemt contact op, of je stuurt het shirt op
Ze lijsten het shirt in
Je krijgt een ingelijst shirt

Dit is het enige waar je rekening mee moet houden. Dat maakt het zo’n aantrekkelijke optie. Je hoeft dus zelf niets in te lijsten. Dit is niet moeilijk, maar het kan soms wel lastig zijn. Daardoor is het laten inlijsten van een voetbalshirt een goede keuze. Want je geeft het werk aan iemand die er heel goed in is – dat levert altijd een mooi resultaat op.

Vergelijken met zelf doen

Waar je wel rekening mee moet houden zijn de prijzen. Een voetbalshirt laten inlijsten is over het niet goedkoop – je betaalt al gauw 60 tot 70,00 als je het zelf wilt doen, en minimaal 148,00 als je wilt laten doen.

Maar je moet ook weten dat een lijstenmaker een veel mooier resultaat kan neerzetten dan jij. Geen verwijten naar jouw talent, maar het is nou eenmaal de waarheid. We kunnen niet in jouw portemonnee kijken, maar wat de 130,00 uit die je extra betaalt? De resultaten zijn er echt naar.

Slim?

Ja natuurlijk is het slim. Als er iets in huis moet gebeuren, en je kunt niet zelf, dan laat je het toch doen door een professional?

Dit geldt in zekere zin ook voor een voetbalshirt laten inlijsten. Mensen vallen echter over de prijs. 200,00 is wel veel geld zeggen ze dan.

Begrijpelijk. Je moet alleen kijken naar wat ertegen over staat: een prachtig ingelijst shirt dat je nergens kunt krijgen. Dat is toch je doel? 😊

Mogelijkheden

Er zijn verschillende bedrijven waarbij je je shirt kunt laten inlijsten. Een overzicht:

De lijstenfabriek

Is een van de goedkopere spelers in de markt, een shirt inlijsten kost gemiddeld 118,00. Daar komt wel bij dat een inlijstservice 39,90 extra kost.

Maar in totaal ben je minder kwijt dan bij de andere lijstenmakers. De lijstenfabriek heeft twee lijsten soorten lijsten, in het zwart en in het wit. Daarbij zitten deze maten:

60 x 80 cm: 126,37
70 x 90 cm; 146,74
80 x 100 cm: 221,59

Je kunt daarbij ook nog kiezen uit verschillende soorten achtergrond en glas. Zoals museumglas. Je moet het shirt dat je ingelijst wilt hebben brengen naar hun vestiging in Nieuwegein.

Gelijk inlijsten

Ze vinden zichzelf de nummer 1 als het gaat over een shirt inlijsten voor klanten. Ze tonen op hun website de verschillen met een lijst die je koopt bij een webwinkel.

De mogelijkheden die ze hebben zijn ook goed. Er is een probleem: je moet langs komen in Amsterdam om de mogelijkheden te bespreken, een lijst te kopen of je shirt af te geven.

Dit is niet de beste mogelijkheid zacht gezegd.. terwijl de lijst erg mooi zijn.

De hand van Maradona

Een betere naam voor een bedrijf dat voetbalshirts inlijst bestaat er niet. Om een voetbalshirt in te laten lijsten, heb je keuze uit verschillende lijsten. Je ziet ze hieronder:

De prijzen lopen uiteen tussen de 149,00 en 299. Het zijn ook verschillende lijsten – bij de een kun je ook foto’s zetten.

Als je een shirt hebt gekozen, krijg je een link toe gestuurd waarmee je je shirt kunt opsturen. De makers gaan er dan meteen mee aan de slag zodat je een prachtig ingelijst shirt thuis krijgt. Houdt er wel rekening mee dat het 1 tot 3 weken kan duren tot het resultaat bij je thuis is.

Verno

Persoonlijk is Verno onze favoriet. Dat komt omdat je op de website zelf een lijst kunt samenstellen, die ook nog eens van hout is.

Dit hebben de andere lijstenmakers niet. Dat maakt het een gewilde optie.

Bij Verno doen ze niet aan afmetingen vooraf geven: je mag het uiterlijk bepalen, maar de lijstenmaker bepaalt uiteindelijk de grootte.

Je hebt naast hout ook nog keuze uit zwart, zilver en wit. Je mag ook een eigen achtergrond samenstellen. Daarvoor heb je ook meerdere keuzes.

Afhankelijk van je keuzes kost een shirt gemiddeld 199,00. Verno haalt het shirt bij je thuis op en levert het thuis ook af.

Hoe maak je de beste keuze?

Ten eerste moet je niet kijken naar het geld, maar naar wat volgens jou de mooiste lijst is. Daar gaat het om.

Zoals je hierboven ziet, heb je keuze genoeg. Daarbij liggen de services van de bedrijven ook ver uit elkaar: voor de een moet je het shirt brengen, de volgende haalt het en voor de ander moet je het opsturen. Een van deze mogelijkheden heeft je voorkeur.

Ervaringen

We kunnen veel vertellen over de ervaringen, maar het beste is om te verwijzen naar deze ervaring:

Erik wou graag zijn voetbalshirt laten inlijsten van Maradona. Dit heeft hij gedaan met een echtheidscertificaat. Zo’n shirt wil je ook wel inlijsten natuurlijk.

Het is ook nuttige ervaring voor jou, omdat je ziet wat er mogelijk met kleurencombinaties. Zo komt je shirt nog mooier naar voren.

Lokaal

In je buurt zijn er ook veel mogelijkheden om een shirt in te laten lijsten. Daarvoor heb je Google. Google daarom op je woonplaats + shirt laten inlijsten, en je krijgt meteen een overzicht van de mogelijkheden.

Misschien moet je even rijden, maar het kan altijd.

Beste

Als laatste hebben we de tip om je shirt in te laten lijsten bij Verno. Ook omdat de prijzen goed zijn en vanwege de ophaal en brengservice, maar vooral om de mogelijkheden voor jou.

Je kunt als je wil een lijst samenstellen helemaal naar jouw smaak. Dat moet toch heerlijk zijn?

Doorloop daarom de mogelijkheden en je vind uiteindelijk de ideale lijst voor jou. Je hoeft ook niet na te denken over de beste maat, dat kun je overlaten aan de kenners.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *