Hoe een voetbalshirt inlijsten: volg deze 14 stappen

Hoe een voetbalshirt inlijsten: volg deze 14 stappen

Hoe een voetbalshirt inlijsten? Is een van de meest gestelde vragen als mensen een voetbalshirt willen gaan inlijsten. Het antwoord op deze vraag is niet moeilijk. Want als je deze 14 stappen volgt, heb je binnenkort een ingelijst tenue in je handen.

Je doorloopt dit proces zonder zelf veel moeite te doen – je kiest een shirt uit, leert over de lage moeilijkheidsgraad en vindt de lijst die het beste bij je past. Klaar voor de start? Af. 😉

Laatste update: 29-11-23

1: zoek een shirt uit dat je wilt inlijsten

Dit klinkt overbodig, maar is eigenlijk de belangrijkste stap. Door een shirt klaar te leggen, heb je het halve werk al gedaan. Nu nog een product vinden waarin het shirt gaat. Leg vervolgens het shirt neer op een zichtbare plek zodat je er dagelijks aan wordt herinnerd.  

via GIPHY

2: stel een budget samen

Hoeveel zou je willen uitgeven om je voetbalshirt in te lijsten?

En voor elk budget is er een geschikt product. Wat ik wel wil zeggen is dat je met twee tientjes het niet gaat redden. Een beetje lijst om een shirt in te doen, kost minimaal 64,99. Als je dit bedrag om wat voor reden niet kunt ophoesten, is het beter om deze aankoop even uit te stellen en te sparen.

3: overweeg om alles uit te besteden

Als je een voetbalshirt laat inlijsten, geef je alles uit handen. Dat betekent dat de vakmensen jouw shirt ophalen, het in een prachtige lijst doen en ingelijst afleveren bij je deur. Dit is met een prijs van 249,00 wel een stukje duurder. Wil je hier meer over weten? Lees hier meer over het bedrijf dat dit proces uitvoert.

4: bekijk het aanbod van Bol.com

Veel mensen lijsten een voetbalshirt in met een van de lijsten die worden aangeboden op Bol.com. Neem daarom het aanbod alvast door, en misschien vind je al een lijst waar je verliefd op wordt. Dan heb ik mijn doel bereikt. Ik vertel je later meer over het aanbod.

5: maak een wenslijstje

Wat voor lijst zou je graag willen kopen? Klik hier voor een overzicht van de beste lijsten.

Heb je daar al eens over na gedacht? Ik bedoel: wat voor vorm zou een lijst voor je moeten hebben? Wat is de perfecte kleur en mag er ook ruimte zijn voor andere items in een lijst?

Je hoeft nu niet meteen hierop een antwoord te geven. Je hoeft er alleen over na te denken.

Straks vallen de puzzelstukjes in elkaar en denk je: aha, dat past het beste bij me.

6: maak je geen zorgen over de afmetingen

Ik zie in de statistieken dat de blog over de afmetingen veel wordt gelezen. Logisch: je wilt een voetbalshirt inlijsten in een framebox dat perfect aansluit bij de grootte van je shirt. Het grappige is dat je je hierover geen zorgen hoeft te maken. Iedere framebox is namelijk zo gemaakt dat elke maat er mooi in staat.

7: weet dat het niet moeilijk is

Laat me raden. Je denkt: een voetbalshirt inlijsten is moeilijk, dus wordt het een heel gedoe. Het grappige is dat het helemaal niet zo moeilijk is. Iedere lijst is namelijk gemaakt om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Alleen maken mensen het zichzelf lastig doordat ze het snel willen doen. Hierdoor worden ze boos en retourneren ze het product, terwijl het ook heel gemakkelijk kan als je gewoon de stappen volgt.

via GIPHY

8: volg de stappen

Ook al zijn het verschillende artikelen, de uitvoering is hetzelfde:

 • Haal de lijst uit de doos
 • Haal het glas eraf
 • Doe het shirt om de passe-partout heen
 • Bevestig de passe-partout weer in de lijst
 • Hang de lijst aan de muur
 • En klaar is kees.

Makkelijk toch?

Ik hoop hiermee een last van je schouders te hebben gehaald. 😉

In de volgende 3 stappen maak je kennis met drie producten.

via GIPHY

9: overweeg om de beste lijst te kopen

Van alle lijsten die er zijn, vind ik deze framebox de beste. Dat komt doordat je er naast een voetbalshirt er ook andere objecten in kan ophangen, zoals een vaantje of een sjaal. Daarnaast is de kwaliteit uitstekend en hoef je geen handige Harry te zijn om dit artikel te bevestigen aan de muur. Kom hier meer over de beste framebox te weten.

Hoe snel kan ik mijn shirt inlijsten met deze lijst?

Eerst maak je de lijst vast aan de muur. De benodigde materialen hiervoor zitten bij je bestelling. Daarna ga je op de achterkant van het shirt bevestigen met een hanger. De hanger plak je vervolgens vast zodat het shirt er niet af valt. Je kunt pinnen gebruiken om het shirt de juiste positie te geven. Je plakt ook andere items op, zet het plexiglas goed en je shirt straalt aan de muur. Door deze constructie kun je je shirt zo vaak vervangen als je wilt. Dit kost in totaal 10 minuten. 

Alle lijsten die ik in deze blog bespreek, heb je morgen in huis als je vandaag ze bestelt.

De eigenschappen van deze lijst 

Materiaal is gemaakt van aluminium, de lijst weegt 3 kg, de afmetingen zijn 60×80 met een diepte van 2 cm. Het is een professioneel ophangsysteem. 

★★★★

De beste Framebox, omdat je ook andere objecten erbij kan inlijsten. Het is een makkelijk systeem dat je openschuift waardoor je eenvoudig een shirt vervangt.

 • Metalen ophangbeugel
 • Inlijsten met jouw smaak
 •  Hoge kwaliteit

een review van een andere klant:

Mooie stevige lijst. Het is wel even puzzelen hoe het shirt de lijst in moet, maar het is wel gelukt! Het hangertje is erg handig. Ik ben heel erg tevreden.

Bron: Bol
Omslagfoto van de framebox van Nielsen 60x80

Lijst – 80×60 – in witte en zwarte kleur

74,90

10: overweeg om de goedkoopste framebox te kopen

Het kan natuurlijk zijn dat je liever wat geld bespaart. Dan raad ik je aan om de goedkoopste framebox te kopen. De goedkoopste framebox is overigens van een hoge kwaliteit, is verkrijgbaar in twee kleuren en is eenvoudig om op te hangen aan de muur. Het is alleen wat goedkoper dan de andere items. Het is vooralsnog een prima keuze. Kom hier meer over deze framebox te weten.

Hoe snel kan ik mijn shirt inlijsten met deze lijst?

Je haalt het plexiglas eraf en pakt de kartonnen hanger erbij. Daar doe je het shirt omheen. De kartonnen hanger bevestig je vervolgens in in de lijst, zet het plexiglas terug en kijkt naar het glimmende shirt. Aan de achterkant van de lijst zitten haakjes waardoor je de lijst met een spijker aan de muur hangt. Dit kost in totaal 5 minuten.

De eigenschappen van deze lijst 

Het materiaal is van aluminium en plexiglas. De afmetingen zijn 80 x 60 cm, met een diepte van 13 mm. Er zit een kartonnen hanger bij.

★★★

De kwaliteit doet niks af aan de goedkoopste prijs. Want het is een schitterende lijst waarmee je snel met een hanger je shirt inlijst. Je hangt de lijst meteen op aan de muur.

 • Zonder gedoe inlijsten
 • Strak design
 • Is vaak afgeprijsd

Review van een andere klant:

Mooie lijst voor het tonen en veilig stellen van de 1e pakjes van onze zonen.
Tevens super goede service door de leverancier!

Bron: Bol.com
productfoto van de lijst van Acaza

Framebox voor shirts – 60 x80

56,97

11: overweeg om de framebox met het mooiste design te kopen

Oké, dit is een smaakkwestie. Toch denk ik dat jij dit ook de framebox vindt met het mooiste design. Want het is prachtig afgewerkt met een zwarte kleur, waardoor jouw shirt schitterend naar voren komt. Ook deze framebox is makkelijk te gebruiken, maar heeft wel een duurder prijskaartje van 79,99.

Hoe snel kan ik mijn shirt inlijsten met deze lijst?

Je klikt een haakje open waardoor de achterkant van de lijst eraf komt. Daarbij zit een hanger waar om je jouw shirt heen doet. Vervolgens klik je de hanger vast aan de achterkant, druk je het haakje weer dicht en kijk je naar een shirt dat perfect is ingelijst. Op de lijst zitten verschillende punten waarmee je de lijst bevestigt aan de muur. Dit kost in totaal 3 minuten werk.

Als je klikt op de knop hieronder krijg je een filmpje te zien dat demonstreert hoe snel het inlijsten gaat met deze lijst

Eigenschappen van deze lijst

Een kader van aluminium, een zwarte kleur met een zwarte kledinghanger. De bruikbare grootte is 70 x 90 cm.  

★★★★

De lijst met het mooiste design doordat het shirt prachtig naar voren komt door een speciale hanger. En door de afmetingen pakt deze Framebox de aandacht.

 • Je shirt is het stralende middelpunt
 • veel gebruiksgemak
 • Makkelijk op te hangen

Review van een andere klant

Perfect voor een standaard shirt. Ik heb mijn shirt (maat L) gesigneerd door Jacob Bertrand en Peyton List ( van Cobra Kai) perfect kunnen tentoonstellen via dit. Het heeft 2 stukken die je kan gebruiken voor je shirt beter op display te stellen

Bron: Bol.com

Lijst voor voetbalshirts – 70×90

75,97

12: leer van YouTube filmpjes

Je hoeft niet alles uit je hoofd te leren. Er zijn namelijk talloze deskundigen die laten zien op YouTube hoe ze een voetbalshirt inlijsten door het stappenplan te volgen dat jij straks ook gaat uitvoeren. Dus bekijk de video’s, let op hun werkwijze, neem over wat je goed vindt en ga vervolgens met net zoveel plezier aan het werk. Krijg hier een lijst van alle video’s, of bekijk deze video die je het als beste voordoet.

13: vraag om hulp

Veel mensen kunnen prima in hun eentje een voetbalshirt inlijsten. Maar dit geldt niet voor iedereen. Dat maakt niet uit. Vraag om hulp als je het bijvoorbeeld lastig vindt om een lijst te bevestigen aan de muur, een shirt om een passe-partout of een überhaupt een keuze te maken.

14: onderneem actie en koop een lijst

Dit is alweer de laatste stap. Daarom houd ik het kort en zeg: koop een framebox en ga aan de slag. Omdat je nog jaren voldoening uit de beslissing haalt om vandaag te beginnen met je shirt in te lijsten.

Weet je niet hoe je moet beginnen? Bestel dan de framebox met het mooiste design. Deze aankoop staat immers ook prachtig in jouw huis.

via GIPHY

Alle lijsten om je shirt mee in te lijsten

de banner van de afbeelding voor de framebox 70x90

Framebox Zilver – 70x90cm – 129,95

De grootste Framebox geschikt voor grote shirts. Je kunt er ook andere artikelen bij hangen.

de banner voor de blog over framebox Acaza 70x90

Grote Framebox voor shirt inlijsten

Het is met de afmetingen van 70x 90 cm een grote lijst – het ophangen systeem is wel makkelijk.

Add a descriptive title for the column.

Add context to your column. Help visitors understand the value they can get from your products and services.

Add a descriptive title for the column.

Add context to your column. Help visitors understand the value they can get from your products and services.

Add a descriptive title for the column.

Add context to your column. Help visitors understand the value they can get from your products and services.

Add a descriptive title for the column.

Add context to your column. Help visitors understand the value they can get from your products and services.

Samenvatting

 • Zoek het shirt dat je wilt inlijsten
 • Stel een budget samen
 • Overweeg om alles uit te besteden
 • Bekijk het aanbod van Bol
 • Maak een wensenlijstje
 • Maak je geen zorgen over de afmetingen
 • Weet dat het niet moeilijk is
 • Volg de stappen
 • Overweeg om de beste framebox te kopen (kost 74,00)
 • Overweeg om de goedkoopste Framebox te kopen (kost 59,00)
 • Overweeg om de framebox met het mooiste design te kopen (kost 79,00)
 • Leer van YouTube video’s
 • Vraag om hulp
 • Onderneem actie

Verder lezen over voetbalshirt inlijsten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *