Hoe een voetbalshirt inlijsten: volg deze 14 stappen

Hoe een voetbalshirt inlijsten: volg deze 14 stappen

Hoe een voetbalshirt inlijsten? Is een van de meest gestelde vragen als mensen een voetbalshirt willen gaan inlijsten. Het antwoord op deze vraag is niet moeilijk. Want als je deze 14 stappen volgt, heb je binnenkort een ingelijst tenue in je handen.

1: zoek een shirt uit dat je wilt inlijsten

Dit klinkt overbodig, maar is eigenlijk de belangrijkste stap. Door een shirt klaar te leggen, heb je het halve werk al gedaan. Nu nog een product vinden waarin het shirt gaat. Leg vervolgens het shirt neer op een zichtbare plek zodat je er dagelijks aan wordt herinnerd.  

2: stel een budget samen

Hoeveel zou je willen uitgeven om je voetbalshirt in te lijsten?

En voor elk budget is er een geschikt product. Wat ik wel wil zeggen is dat je met twee tientjes het niet gaat redden. Een beetje lijst om een shirt in te doen, kost minimaal 64,99. Als je dit bedrag om wat voor reden niet kunt ophoesten, is het beter om deze aankoop even uit te stellen en te sparen.

3: overweeg om alles uit te besteden

Als je een voetbalshirt laat inlijsten, geef je alles uit handen. Dat betekent dat de vakmensen jouw shirt ophalen, het in een prachtige lijst doen en ingelijst afleveren bij je deur. Dit is met een prijs van 249,00 wel een stukje duurder. Wil je hier meer over weten? Lees hier meer over het bedrijf dat dit proces uitvoert.

4: bekijk het aanbod van Bol.com

Veel mensen lijsten een voetbalshirt in met een van de lijsten die worden aangeboden op Bol.com. Neem daarom het aanbod alvast door, en misschien vind je al een lijst waar je verliefd op wordt. Dan heb ik mijn doel bereikt. Ik vertel je later meer over het aanbod.

5: maak een wenslijstje

Wat voor lijst zou je graag willen kopen?

Heb je daar al eens over na gedacht? Ik bedoel: wat voor vorm zou een lijst voor je moeten hebben? Wat is de perfecte kleur en mag er ook ruimte zijn voor andere items in een lijst?

Je hoeft nu niet meteen hierop een antwoord te geven. Je hoeft er alleen over na te denken.

Straks vallen de puzzelstukjes in elkaar en denk je: aha, dat past het beste bij me.

6: maak je geen zorgen over de afmetingen

Ik zie in de statistieken dat de blog over de afmetingen veel wordt gelezen. Logisch: je wilt een voetbalshirt inlijsten in een framebox dat perfect aansluit bij de grootte van je shirt. Het grappige is dat je je hierover geen zorgen hoeft te maken. Iedere framebox is namelijk zo gemaakt dat elke maat er mooi in staat.

7: weet dat het niet moeilijk is

Laat me raden. Je denkt: een voetbalshirt inlijsten is moeilijk, dus wordt het een heel gedoe. Het grappige is dat het helemaal niet zo moeilijk is. Iedere lijst is namelijk gemaakt om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken. Alleen maken mensen het zichzelf lastig doordat ze het snel willen doen. Hierdoor worden ze boos en retourneren ze het product, terwijl het ook heel gemakkelijk kan als je gewoon de stappen volgt.

via GIPHY

8: volg de stappen

Ook al zijn het verschillende artikelen, de uitvoering is hetzelfde:

  • Haal de lijst uit de doos
  • Haal het glas eraf
  • Doe het shirt om de passe-partout heen
  • Bevestig de passe-partout weer in de lijst
  • Hang de lijst aan de muur
  • En klaar is kees.

Makkelijk toch?

Ik hoop hiermee een last van je schouders te hebben gehaald. 😉

In de volgende 3 stappen maak je kennis met drie producten.

9: overweeg om de beste framebox te kopen

Van alle lijsten die er zijn, vind ik deze framebox de beste. Dat komt doordat je er naast een voetbalshirt er ook andere objecten in kan ophangen, zoals een vaantje of een sjaal. Daarnaast is de kwaliteit uitstekend en hoef je geen handige Harry te zijn om dit artikel te bevestigen aan de muur. Kom hier meer over de beste framebox te weten.

10: overweeg om de goedkoopste framebox te kopen

Het kan natuurlijk zijn dat je liever wat geld bespaart. Dan raad ik je aan om de goedkoopste framebox te kopen. De goedkoopste framebox is overigens van een hoge kwaliteit, is verkrijgbaar in twee kleuren en is eenvoudig om op te hangen aan de muur. Het is alleen wat goedkoper dan de andere items. Het is vooralsnog een prima keuze. Kom hier meer over deze framebox te weten.

11: overweeg om de framebox met het mooiste design te kopen

Oké, dit is een smaakkwestie. Toch denk ik dat jij dit ook de framebox vindt met het mooiste design. Want het is prachtig afgewerkt met een zwarte kleur, waardoor jouw shirt schitterend naar voren komt. Ook deze framebox is makkelijk te gebruiken, maar heeft wel een duurder prijskaartje van 89,99.

12: leer van YouTube filmpjes

Je hoeft niet alles uit je hoofd te leren. Er zijn namelijk talloze deskundigen die laten zien op YouTube hoe ze een voetbalshirt inlijsten door het stappenplan te volgen dat jij straks ook gaat uitvoeren. Dus bekijk de video’s, let op hun werkwijze, neem over wat je goed vindt en ga vervolgens met net zoveel plezier aan het werk. Krijg hier een lijst van alle video’s, of bekijk deze video die je het als beste voordoet.

13: vraag om hulp

Veel mensen kunnen prima in hun eentje een voetbalshirt inlijsten. Maar dit geldt niet voor iedereen. Dat maakt niet uit. Vraag om hulp als je het bijvoorbeeld lastig vindt om een lijst te bevestigen aan de muur, een shirt om een passe-partout of een überhaupt een keuze te maken.

14: onderneem actie en koop een lijst

Dit is alweer de laatste stap. Daarom houd ik het kort en zeg: koop een framebox en ga aan de slag. Omdat je nog jaren voldoening uit de beslissing om vandaag te beginnen met je shirt in te lijsten.

Weet je niet hoe je moet beginnen? Bestel dan de framebox met het mooiste design. Deze aankoop staat immers ook prachtig in jouw huis.

Groet, Jochem

Verder lezen over voetbalshirt inlijsten

Jochem

Jochem

is een voetbalfanaat die jou wil helpen om je perfecte aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *