Voetbalticketshop review: waarom je je tickets hier moet bestellen

Voetbalticketshop review: waarom je je tickets hier moet bestellen

Voetbalreizen zullen altijd in trek blijven, maar steeds meer mensen regelen zelf liever hun hotels en vliegtickets. Een Voetbalticketshop review sluit goed op deze vraag aan, omdat we de mogelijkheden laten zien zodat je al vandaag een datum prikt.

Waar bestaat de Voetbalticketshop review uit?

We bespreken de eenvoud waarmee je een wedstrijd aanklikt en bespreken daarbij de prijzen, het aanbod en de voordelen. Dus heb je zin om een wedstrijd te bezoeken? 😉

via GIPHY

Een groot assortiment

Hopelijk hangt er een kaart van Europa aan de muur in het kantoor van Voetbalticketshop, omdat je overal naar toe kunt. Dat betekent deze landen:

  • België
  • Duitsland
  • Engeland
  • Frankrijk
  • Italië
  • Nederland
  • Portugal
  • Schotland
  • Spanje

Overigens betekent het bovenstaande rijtje niet dat je bijvoorbeeld naar iedere Portugese club kan bezoeken, echter telt elk land prachtige clubs waarbij je helemaal huis voelt. Of check dit overzicht.

Toernooien

Waar in Nederland de KNVB-beker van beperkte aanzien geniet, zijn de bekertoernooien in Engeland en Duitsland razend populair. Luister hieronder naar een verhaal over de FA Cup. Daarnaast zijn er tickets beschikbaar voor de Champions League. Een kaartje kopen voor dit toernooi zijn normaal alleen toegankelijk voor trouwe supporters, dus een unieke gelegenheid. En je betaalt dan een hogere prijs, maar daar komen we straks op terug.

Zo werkt het

Je bent op zoek naar een voetbalkaartje. We nemen FC Barcelona als voorbeeld.

Op de website van Voetbalticketshop tref je talloze datums die je leiden naar La ciudad de Gaudí. Vervolgens klik je aan waar je in Camp Nou graag zit. Het aanbod is bij andere clubs een stuk minder, want Camp Nou is ontzettend groot. En na het afrekenen verstuurt het bedrijf de tickets naar je mailbox. Wat we niet willen vergeten in deze Voetbalticketshop review is dat je altijd naast je vrienden of familie zit in een stadion.

Prijzen

Het enige nadeel in onze Voetbalticketshop review zijn de relatief hoge prijzen. Je betaalt immers 79 voor een gemiddeld Engels duel tot 249,00 voor de Champions League, maar dat is het allemaal waard blijkt uit de recensies.

Voetbalticketshop review: een conclusie

Zoek niet verder voor je voetbalkaarten, omdat je bij deze dienstverlener de tickets aanschaft voor jouw droomclub of affiche.

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *