Waar kan ik goedkope voetbalschoenen kopen?

de banner voor de blog waar kan ik goedkoop voetbalschoenen kopen

Je zou het niet zeggen, maar je kan makkelijk goedkope voetbalschoenen kopen bij Voetbalshop, de webshop waar je ook dure voetbalschoenen kan kopen van bijvoorbeeld 200,00. Ik heb het dan over de kwaliteitsverhouding. Er zijn goedkopere alternatieven.

Voetbalshop is er voor iedere voetballer-voetbalster en biedt daarom ook verschillende voetbalschoenen aan tot 50,00.

Er is helaas geen productpagina voor deze prijscategorie, dus je zult zelf deze pagina moeten creëren. Dit doe je door in het filter de maximale prijs te zetten op 50,00. Hierna verschijnt er een lijst van tientallen voetbalschoenen die in bijna alle maten verkrijgbaar zijn.

Je moet dan alleen de beste keuze voor jou uitzoeken.

Het is dus makkelijk om mogelijkheden voor goedkope voetbalschoenen te vinden.

Alternatief

Het beste alternatief om goedkoop voetbalschoenen te kopen, is Decathlon. Deze webwinkel verkoopt de goedkoopste voetbalschoenen. Ze kosten over het algemeen 40,00. En zijn daarmee de goedkoopste.

Neem dus zeker een kijkje bij Decathlon, want ze verkopen naast hun eigen merk ook voetbalschoenen van de grotere merken.

Dit zijn de goedkoopste voetbalschoenen die je kunt kopen bij Decathlon

neymar als inspiratie

Puma Future play

38,95

Handige info

Deze voetbalschoenen zijn geïnspireerd door Neymar. Hij voetbalt zelf ook met zulke voetbalschoenen.

Deze voetbalschoen is gemaakt van zacht materiaal zodat je de bal beter voelt. De structuur van de voetbalschoen zorgt ervoor dat je op onverwachte momenten kunt draaien en keren. Deze voetbal kan op iedere ondergrond.

Snelheid

Adidas Crazyfast Messi

49,99

de crazyfast 3 van Messi

Handige info

We gaan van Neymar naar Messi. Deze voetbalschoenen zijn namelijk op hem geïnspireerd. De voetbalschoen is gemaakt van licht materiaal, waardoor je explosief snel wegrent om te scoren.

Heeft Decathlon ook acties?

Ja, hiermee gaat de prijs verder omlaag en worden de voetbalschoenen nog goedkoper. Hiervoor hoef je niet speciaal een pagina op te zoeken, de lagere prijzen staan er gewoon bij.

Wat is de goedkoopste schoen van de decathlon?

Dat is het merk Kipsta. Deze schoenen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, en komen gemiddeld 44,00.

Zijn er ook nog andere opties?

Andere optie zijn Voetbaldirect en Intersport. Ze verkopen beide de voetbalschoenen van de grotere merken en kunnen een korting aanbieden. Deze korting is vaak 20%.

Je kunt dus overal goedkope voetbalschoenen kopen. Ik heb twee tips om de beste voetbalschoen te vinden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Voetbalshop krijg je 5% korting op je volgende aankoop. Dit is gemiddeld 2,50. Ik weet niet wat voor acties er zijn bij de andere webshops. Toch is het slim om je in te schrijven. Je weet immers als een van de eerste waar de goedkoopste voetbalschoenen zijn te vinden, waardoor je keuze hebt uit de meeste maten.

5 tips om altijd goed voetbalschoenen te vinden

Stel een bodemprijs is

Bij iedere webshop kun je een bodemprijs instellen. Zo weet je zeker dat je ook daadwerkelijk de laagste prijs betaalt voor voetbalschoenen.

Het is slim om de bodemprijs in te stellen op 40,00. Je hebt dan ook de keuze uit voldoende voetbalschoenen, en je weet zeker dat je geen lagere prijs kunt vinden. Het nadeel is dat je geen alternatieven meer hebt. Kijk daarom altijd ook naar de hogere prijzen (bijvoorbeeld 55,00) zodat je zeker weet dat je geen kansen onbenut laat.

Het is natuurlijk prettig om goedkoop voetbalschoenen te kopen. Als er een duurdere voetbalschoen beter is, moet je deze kopen. Het geeft je namelijk meer comfort tijdens het voetballen. Hiermee voorkom je immers blessures.

Zoek naar de goedkoopste prijs voor een schoen

Als je weet welke voetbalschoen je wilt kopen, kun je het internet gebruiken om de laagste prijs te vinden. Vul het type van de schoen in de zoekbalk, en je krijgt een overzicht van de prijzen. Meestal scheelt het een paar euro maar het kan ook wel tientjes werk worden. Met even iets langer zoeken vind je een lagere prijs.

Kijk bij de sale

We gaan allemaal naar een winkel als er op de ruiten groot staat vermeldt dat er sale is. Hoe hoger het percentage hoe beter.

Iedere webshop heeft ook een sale voor voetbalschoenen.

Kijk hier voor de sales van:

  • Decathlon
  • Voetbalshop
  • Voetbaldirect

En ook bij de sale heb je nog heel veel mogelijkheden om de juiste voetbalschoen te vinden voor jou. Het is een kwestie van moeite doen.

Kijk niet bij de nieuwste voetbalschoenen

Het is natuurlijk aantrekkelijk om de nieuwste voetbalschoenen te bekijken, die zijn nieuw, en je wilt ze graag hebben.

Waar je ook rekening mee moet houden is dat de prijzen van deze voetbalschoenen het hoogst zijn. Dus verre van goedkoop.

Vermijd daarom de voetbalschoen waarbij staat nieuw of nieuwste voetbalschoenen. Hier betaal je namelijk te veel voor.

Welk merk heeft de meeste goedkope voetbalschoenen?

Je kunt het beste goedkope voetbalschoenen bij het merk Adidas. Ze hebben ten eerste veel soorten, die ook nog eens vaak zijn afgeprijsd.

Richt je op een voetbalschoen en zoek naar de laagste prijs

Ik snap als je de goedkoopste voetbalschoen wilt vinden. Dit is echter de verkeerde denkwijze als het gaat om voetbalschoenen kopen. Je kunt niet voetbalschoenen goedkoop kopen vanwege de prijs. Straks zitten voor geen meter en zit je met de verkeerde voetbalschoenen.

Richt je daarom op een voetbalschoen. Bijvoorbeeld de Nike Mercurial en zoek naar de laagste prijs. Je vindt deze vast wel ergens.

De webshops zijn toch met elkaar aan het concurreren op prijs. Zo vind je je ideale voetbalschoenen goedkoper.

Samenvatting

Door even moeite te doen, heb je al je goedkope voetbalschoenen gevonden bij Voetbalshop of bij een andere webshop. Je wordt vervolgens verrast door de vele mogelijkheden.

Hoeveel voetbalschoenen zijn er beschikbaar?

In totaal 102 voetbalschoenen bij Voetbalshop, de andere webshops hebben een aanbod van rond 70 voetbalschoenen.

Hoeveel tijd is er om te retourneren?

Bij iedere webshop is dat 30 dagen. Voetbalshop trekt er 60 dagen vooruit.

Als je even een uurtje de voetbalschoenen bekijkt, heb je al snel de keuze uit tientallen voetbalschoenen. Daar moet toch wel een juiste bijzitten?

Waar vind ik de laagste prijs voor voetbalschoenen?

Deze vind je bij Decathlon. Daar zijn de voetbalschoenen maximaal 89,99

Andere kennisbank artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *