Zo lijst je je Feyenoord shirt in (of van een andere club)

De skyline van de stad Rotterdam

Je hebt een Feyenoord shirt dat je wilt inlijsten. Vervolgens kun je een lijst kopen waarmee je morgen al je de laatste stap afrondt en een foto maakt van het resultaat. PS dit plan werkt ook als je een shirt hebt van een andere club. 😉

Je hoeft maar een lijst te bestellen bij bol.com

Dat is het enige wat je hoeft te doen. Dit gaat je 77,50 kosten. Maar dan heb je ook een lijst waarmee je ook alles kan. Dat betekent niet alleen je Feyenoord-shirt inlijsten, maar ook een sjaal bijvoorbeeld.

Ik loop nu op de zaken vooruit. Wat ik bedoel, is dat je snel en makkelijk begint. Een Feyenoord shirt inlijsten is makkelijk. Iedereen kan het, dankzij de lijst die ik de beste lijst noem.

Zo werkt de beste lijst

De beste lijst heeft dezelfde functie als ieder andere lijst: je doet je shirt om een hanger heen, vestigt de hanger in het materiaal en zoekt een mooi plekje waar de lijst kan staan of hangen. Tot zover niets nieuws.

Je kunt alleen met de beste lijst ook andere items ophangen waarop je gesteld bent, denk hierbij aan een sjaal, of een krantenartikel. Het kan allemaal, dat maakt deze lijst ook zo bijzonder.

Goed om te weten: je kunt met deze lijst zo vaak als je wilt een nieuw shirt inlijsten. Zo komt je gehele Feyenoord-collectie aanbod.

Makkelijk systeem

Veel mensen denken dat het moeilijk is om een voetbalshirt in te lijsten, terwijl het erg gemakkelijk is als je de benodigde stappen doorloopt. De meeste mensen doen dit niet. Ik weet ook niet waarom.

Je hoeft dus alleen deze stappen na te lopen:

  • Open de lijst en haal de achterkant eraf
  • De achterkant is gemaakt van speciaal materiaal waardoor je er makkelijk items op bevestigt
  • Als je tevreden bent met het resultaat is het tijd om de achterkant weer te sluiten

Je kunt de achterkant makkelijk loskoppelen door een scharnier die zit aan de onderkant.

En als je dit hebt gedaan, wordt het tijd om een plekje te vinden voor de lijst waarmee je nog meer geniet van je Feyenoord-shirt.

Check deze video om te zien hoe je een shirt inlijst met deze lijst

Hierna zeg ik: bestel de lijst bij bol.com, begin morgen en volg de stappen, dan volgt alles vanzelf.

Handig om te weten

Bij de lijst zitten ook ophangbeugels die je met zowel een indraaischroef als een spijker zet in de muur. De niet klussers onder ons kunnen dit dus ook.

Start meteen

Koop deze lijst als je een Feyenoord shirt wilt inlijsten. Je kunt namelijk morgen al je shirt inlijsten met daarnaast sjaals, vaantjes of een krantenartikel.

En als dat is gelukt kun je na gaan denken over andere shirts die je inlijst over een maand of een jaar.

Maar dit gebeurt alleen als je actie onderneemt.

Heb je nog geen Feyenoord shirt? Bestel er dan een bij de officiƫle Feyenoord shop.

Lees verder over een voetbalshirt inlijsten:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *