Moet je de framebox van Nielsen kopen?

de banner voor de blog over nielsen framebox

Nielsen is een van de producenten van een Framebox. Wat voor producten maken ze, moet je ze kopen of kun je beter verder kijken?

Wat voor frameboxen maakt Nielsen?

Nielsen maakt unieke framboxen, omdat ze niet alleen zijn gemaakt om een shirt in te lijsten zoals dat bij de meeste lijsten wel het geval is. Je kunt een hele collage maken of een brede lijst kopen waarin je iets kunt zetten. Dit maakt een Framebox van Nielsen uniek: je kunt helemaal vormgeven aan je ideeën.

Voor je beeld:

Dit is de werking van een ‘gewone’ lijst

een passe-partout van Acaza

En dit is er een van Nielsen

een afbeelding met de uitleg hoe je een framebox van nielsen inlijst

Zie je de verschillen? 😊

Waarom zou ik voor een Framebox van Nielsen kiezen?

Omdat het een unieke lijst is. Ik vind dat Nielsen dit heel slim heeft gedaan. Ze hebben immers een mogelijkheid aan hun Framebox toegevoegd. Je krijgt hierdoor meer vrijheid om te werken met je ideeën. Aan de andere kant kan dit ook een nadeel, je moet immers iets doen met de kans die je nu krijgt. Dit is natuurlijk geen verplichting. Als je het niet wilt, kun je ook gewoon alleen je shirt inlijsten. Maar alles kan, dat maakt het zo mooi.

Deze vrijheid geeft je ook de gelegenheid om steeds een samenstelling te maken die je op dat moment bevalt. Wellicht wil je nu alleen een shirt inlijsten, maar over een tijd krijg je een idee om er een item naast te plakken.

Dan hoef je geen nieuwe lijst te bestellen. Je hebt immers al een Framebox waar alles mee kan. Dit vind ik een van de grootste voordelen van Nielsen.

Een andere reden om voor een framebox van Nielsen te kiezen is omdat het een zwarte kleur heeft die je nergens anders vindt. Zo komt een shirt mooier tot zijn recht.

Is een framebox van Nielsen makkelijk te gebruiken?

Ja, alleen is de werking wel anders. Je moet immers de framebox aan de achterkant openmaken in plaats van de voorkant.

Vervolgens heb je een vlak waarop je de gewenste items kan bevestigen, denk aan een foto.

Voor een shirt zit er meestal een passe-partout bij. Dat is een hanger waarmee je een shirt als het ware klikt in de lijst.

Al met al is het niet moeilijk om uit de voeten te kunnen met dit systeem, maar je moet het wel even begrijpen. Nielsen maakt daarvoor afbeeldingen, zoals deze.

Je maakt een framebox open met een soort opener aan de onderkant. Dit is ook anders dan bij andere lijsten.

Maar als je het eens hebt gedaan en een eerste resultaat hebt geboekt, weet je hoe het moet en zit het in je hoofd.

Nielsen geeft op verschillende manieren aanwijzingen over hun systeem. Dus bekijk de afbeeldingen, lees de omschrijving en bekijk wat de volgende logische stap is om zonder moeite de laatste handeling te verrichten.

Kortom, op het eerste oog lijkt een framebox van Nielsen ingewikkeld, maar als je het systeem snapt, is het makkelijkst.

Hoeveel soorten verkoopt Nielsen?

Nielsen verkoopt nog veel meer dan alleen lijsten. Maar Nielsen verkoopt twee soorten frameboxen.

Dit is de grootste, met afmetingen van 70×90 cm.

de framebox van nielsen 70x90 cm

Ze zijn te koop in een witte en zwarte kleur. De afmetingen zijn hetzelfde alleen de vorm is anders: bij de zwarte variant kun je een bijvoorbeeld een beker plaatsen.

Deze variant kost 117,99.

Dan heb je nog een andere lijst, die heeft de afmetingen van 60×80 cm. Deze framebox kent geen diepte, dus je kunt er alleen een sjaal of shirt in inlijsten. Deze kost 74.

Ik vind deze framebox ook het beste omdat je met een passe-partout makkelijk en mooi een shirt kunt inlijsten. Bij de andere optie heb je een hanger waarmee het shirt echt in de framebox hangt. Ik vind dit persoonlijk niet zo mooi, maar iedereen zijn smaak.

De reden achter de hoge prijzen

Het klopt dat de frambozen van Nielsen aan de dure kant zijn. Dat komt doordat de lijsten van hoog materiaal zijn gemaakt, een uniek systeem hebben en je er nog jaren meedoet. En daarvoor betaal je een prijs, want een goedkoper alternatief kan nooit deze kwaliteit bieden.

Ik vind het ook geen probleem om meer te moeten betalen voor een framebox van Nielsen. Kwaliteit heeft namelijk een prijs.

Waarom de afmetingen niet belangrijk zijn

Iedereen die iets wilt inlijsten kijkt als eerste naar de afmetingen. De afmetingen kunnen belangrijk voor een foto zijn, maar voor een voetbalshirt zijn de afmetingen niet zo belangrijk. Zeker die van Nielsen niet.

Een shirt hangt er toch altijd wat te groot in. Daardoor maakt het niet veel uit wat de afmetingen zijn. De ruime afmetingen hebben ook een ander voordeel.

Een vriend van me heeft zijn voetbalshirts ingelijst. Nu hangen ze in de hal bij hem. Hij heeft alleen lijsten gekocht waarmee de shirts er strak uitkomen te zien. Hij zei dat hij niet tevreden was met het resultaat omdat er kreukels in de shirts zaten. Daar heb je met een Framebox van Nielsen nooit last van.

Je shirt heeft namelijk altijd voldoende ruimte, en kent nooit kreukels.

Zelf vind ik het geen probleem als een shirt een paar kreukels heeft. Ik kan anderzijds wel begrijpen als je dat niet mooi vindt.

Goed om te weten: als je op zoek bent naar een lijst waardoor het shirt strak achter het glas zit, kun je beter een andere lijst kopen.

De materialen

De Framboxen zijn gemaakt van aluminum. (net zoals alle framboxen)

Aluminium is een prima keuze om je voetbalshirt mee in te lijsten. Het gaat namelijk lang mee en het kan tegen een stootje.

Een ding weet je zeker als je een framebox van Nielsen koopt: het is een topproduct. Je hoeft je geen zorgen te maken over het materiaal, dat zit wel goed. Het is daarnaast ook nog eens materiaal dat makkelijk meewerkt. En dat is het belangrijkste als een je shirt wilt inlijsten.

via GIPHY

Wat zijn de reviews?

De producten van Nielsen worden ook verkocht op Bol. Dit is voor mij een mooie kans om te kiezen wat anderen vinden van deze producten.

De frameboxen van Nielsen scoren goed op Bol.

Allemaal ze hebben ze minimaal 4 sterren. Sommige hebben er zelfs 5. Op basis van tientallen recensies.

Uit de reviews blijkt dat de framebox: voldoet aan de verwachtingen, elke euro waard is en het soms wel een gedoe is om de framebox goed te krijgen. Een negatieve review die ik heb kunnen vinden is dat er soms geen strips bij zitten om een shirt mee te bevestigen. Ik denk dat dit valt in de categorie iedereen maakt fouten.

Wat zijn de voor en nadelen?

Ik heb in deze blog voornamelijk de voordelen besproken, en die zijn ook ver in de meerderheid. Toch zijn er ook een aantal nadelen. Daar begin ik mee. Later komen de voordelen.

Het is een prijzige aankoop

Misschien val je over de prijs van minimaal 74,00. En dat is ook fors. Aan het einde van deze blog geef ik antwoord op de vraag of deze prijs het waard is.

Het kost meer moeite dan de andere lijsten

Wil je even snel een shirt inlijsten? Dat gaat lastig met een framebox van Nielsen. Je moet immers meerdere handelingen uitvoeren om je shirt in te lijsten.

En nu de voordelen

Gemak slaat de toon

Wie op zoek is naar gemak moet bij Nielsen zijn. Ze leveren namelijk een lijst die een makkelijke opzet heeft en daardoor goed in de smaak valt.

Een andere stijl

Een nadeel van andere lijsten is dat ze allemaal een beetje dezelfde stijl hebben. Nielsen is hierin anders. Als je geen standaard stijl wilt, moet je hiervoor kiezen.

Welke framebox van Nielsen kan ik het beste kopen?

Ik vind dat je het beste deze framebox kunt kopen. Het is de goedkoopste optie, en kent de beste werking voor jouw shirt. Je krijgt namelijk een fantastische passe-partout waardoor je je shirt eenvoudig inlijst.
Daarbij zit er een bord aan de achterkant waarop je met plakkertjes meteen iets kunt samenstellen waarop je trots bent.

Het enige wat deze Framebox mist is de breedte om op attributen te plaatsen. Dat hebben de andere lijsten wel.

Is het de prijs waard?

En tot slot de prijs. Het is natuurlijk ook een forse. Toch vind ik dat je niet om de prijs het niet moet doen.

Je moet naar deze framebox als een investering kijken: wat haal je eruit? En als je daarnaar kijkt, kun je heel veel dingen noemen. Zoals:

Werken met het beste producten

Nielsen draait al heel lang mee in de wereld van het inlijsten. Dat is niet zonder reden. Ze leveren een goed product af, waardoor je niet meer hoeft te pielen met het spul, maar meteen aan de slag kunt. Met succes.

Het is een leg vel

Je kunt alles doen. Zelfs het shirt heeft niet een vaste plek. Je moet hiervoor een hoog bedrag betalen, maar daarvoor krijg je zoveel kansen terug.

Wanneer benut jij deze kansen en bestel je een framebox? 😊

Meer lezen over een Voetbalshirt inlijsten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *