Hoe duur is een voetbalreis?

een voetbalveld op een eiland

Je kunt een voetbalreis opdelen in twee categorieën: alleen het kaartje kopen en de reis zelf regelen of alles laten regelen door een voetbalreisbureau.

Een voetbalreis laten regelen door een voetbalreisbureau is altijd duurder. Dit kost minimaal 300 euro. Je hebt dan een complete voetbalreis die je in een paar minuten hebt geregeld (lees: vlucht, overnachting en plekken naast elkaar)

Als je alles wilt laten regelen door een voetbalreisbureau, moet je een keuze maken tussen een paar grote spelers, zoals:

  • P1 Travel
  • Voetbalreizen.com
  • Voetbalreizenxl
  • Number-1-voetbalreizen

Deze bovenstaande aanbieders hebben allemaal een goed en uniek aanbod. Toch raad ik je aan om een voetbalreis uit te besteden bij Number 1 voetbalreizen, omdat ze het beste aanbod en de laagste prijzen hebben.

Als je ervoor kiest om een voetbalreis te laten regelen door een voetbalreisbureau heb je keuze uit verschillende pakketten, want je kunt dicht op het veld zitten of hoog in het stadion.

Ga er dus vanuit dat je minimaal 300,00 betaalt voor een voetbalreis inclusief vlucht en hotel. Hiervoor hoef je alleen naar het vliegveld te gaan, aangezien je alle informatie op de mail krijgt.

Lees deze blog om meer te weten te komen over de bekendste voetbalreisbureaus

Dan is er nog een tweede optie

En dat is alleen een voetbalkaartje kopen bij een voetbalreisbureau en de rest zelf regelen. Een van de weinige voetbalreisbureaus die losse voetbalkaartjes aanbiedt, is Voetbalticketshop. Ze bieden kaartjes aan van zowel internationale als nationale clubs.

Je betaalt gemiddeld 99,00 voor een kaartje bij Voetbalticketshop. Je moet daarnaast zelf de vlucht en hotel regelen waardoor de minimale prijs ook ongeveer rond de 300,00 is.

Daarbij wil ik zeggen dat je bij beide opties naar iedere grote competitie kunt en dat velen voetballiefhebbers ieder weekend op reis gaan dankzij de hulp van een voetbalreisbureau.

Kies dus ook voor een voetbalreisbureau voor een schitterende voetbalreis.

Samenvatting

Samengevat: een voetbalreis is niet goedkoop. Dit had je waarschijnlijk verwacht. Het is aan jou om een keuze te maken tussen een complete voetbalreis of losse tickets.

Waarvoor kan ik het beste kiezen?

Ik denk dat een complete voetbalreis boeken het beste is, dan regelt het voetbalreisbureau alles.

Hoe kan ik het zo goedkoopst mogelijk een voetbalreis boeken?

Door een wedstrijd te boeken van twee kleinere clubs die tegen elkaar spelen of tegen een grotere club.

Hoe snel is een voetbalreis geboekt?

Binnen een uur.

Andere kennisbank artikelen:

Jochem

Jochem

is een voetbalfanaat die jou wil helpen om je perfecte aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *