Zo stel je zelf een voetbalreis samen

de banner voor de blog zelf een voetbalreis samenstellen

Het samenstellen van een voetbalreis is een van de leukste dingen die er is. Alleen, hoe begin je, want het is best wel lastig. Gelukkig kun je het allemaal zelf doen zonder heel veel te moeten zoeken.

Hoe kan ik een voetbalreis samenstellen?

Je kunt zelf een voetbalreis samenstellen door gebruik te maken van een voetbalreisbureau. Een voetbalreisbureau biedt een voetbaltrip aan, maar hoe die ervoor eruit ziet, is nog niet in beton gegoten. Je bepaalt immers waar je bijvoorbeeld zit in het stadion, in welk hotel je verblijft en hoelang je op pad gaat. Ze geven aan naar welke wedstrijden je kan, en je geeft invulling aan de voetbalreis.

Alles zelf doen

Je kunt ook alles zelf regelen zonder de hulp van een voetbalreisbureau. Hiermee ben je wel goedkoper uit in de meeste gevallen. Het kost wel meer moeite, en in de meeste gevallen lukt het je ook niet om aan kaarten te komen.

Bovendien moet je zelf een goed hotel vinden, een vlucht zien te vinden en geluk hebben met dat je naast elkaar zit in het stadion.

Als ik je dan een advies mag geven: stel een voetbalreis samen met een voetbalreisbureau. Dit neemt namelijk veel zorgen weg.

Mocht je het toch zelf willen regelen: alles is online te vinden. Je moet soms alleen even zoeken.

Waar moet ik rekening mee houden?

Als jezelf een voetbalreis gaat samenstellen, moet je ermee rekening houden dat je een hogere prijs gaat betalen dan je in gedachten had, of wat een voetbalreisbureau had gezegd vooraf. Omdat je zelf alles uitzoekt. Je wilt bijvoorbeeld een stuk dichterbij het veld zitten of in een duurder hotel slapen. De gaat dus waarschijnlijk omhoog.

Zo stel je een voetbalreis samen in het kort

 • ga naar de website van een voetbalreisbureau
 • Klik de voetbalwedstrijd aan die je wilt bezoeken
 • Kies een hotel en vlucht uit
 • Betaal

Zo eenvoudig is het. Meer hoef je niet te doen. Daardoor raden we ook aan om een voetbalreis samen te stellen op de website van een voetbalreisbureau. Je hebt dan al namelijk de garantie om een voetbalwedstrijd te bezoeken, en de vrijheid om te slapen en te reizen zoals jij dat wilt.

Waar kun je het beste een voetbalreis samenstellen?

Bij voetbalreizen.com. je hebt bij dit bedrijf immers de volledige vrijheid om jouw ideale voetbalreis te creëren.

Je kunt immers net iets meer doen dan bij andere voetbalreisbureaus, denk aan keuze uit verschillende hotels.

Zo heb je net wat meer te kiezen en ben je helemaal tevreden met de voetbalreis die je hebt uitgekozen.

Je kunt bij voetbalreizen.com ook kiezen uit een voetbalreis met vlucht of zonder vlucht. Kortom: alles kan, daardoor past het volledig bij jou. Lang leve zelf een voetbalreis samenstellen. Bij de meeste andere voetbalreisbureau’s kun je alleen een hotel en tickets boeken. Terwijl het fijner is om alles in een keer te boeken. Dat kan dus alleen bij voetbalreizen.com.

Vergelijk

Ik zeg nu wel dat je een voetbalreis moet boeken bij voetbalreizen.com, maar misschien past een ander voetbalreisbureau wel veel betere bij je.

Kijk daarom ook wat bijvoorbeeld een Number 1 voetbalreizen of Voetbaltrips je te bieden heeft. Je stelt op dezelfde wijze een voetbalreis samen, alleen heb je in sommige gevallen net wat meer keuze uit vluchten.

3 tips om makkelijk voetbalreisbureau’s met elkaar te vergelijken

Doe het grondig

Je kunt bij zoveel bedrijven een voetbalreis samenstellen, dat je wat gemakzuchtig kunt worden. Gemak dient toch de mens, en als je een goede voetbalreis hebt samengesteld, ben je vaak al tevreden. Nee, je moet verder kijken, want meestal is er wel een voetbalreisbureau dat een voetbalreis aanbiedt dat meer past bij jouw ideeën.

Test

Het is leuk om te testen, want je kunt meteen zien hoe een voetbalreis eruit komt te zien. Stel daarom bij verschillende voetbalreisbureau’s een voetbalreis samen, en kijk wat eruit komt. Vaak ben je tevreden met het resultaat, dat smaakt naar meer.

via GIPHY

Kijk ook naar aanbiedingen

Een voetbalreis samenstellen wordt nog fijner als het een aanbieding is. Je betaalt immers een lagere prijs en je kunt dat doen wat jij wilt. Gelukkig zijn er altijd aanbiedingen. Leer hier er meer over.

Bedenk hoe je ideale reis eruit ziet

Voordat je een voetbalreis gaat samenstellen, is het belangrijk om te weten hoe jouw ideale voetbalreis eruit ziet.

Dan gaan het om deze vragen:

 • Wat wil je betalen?
 • In wat voor hotel wil je slapen?
 • Hoelang wil je op reis gaan?
 • Welke clubs wil je graag bezoeken?

Als je dit weet, kun je daarna erg gemakkelijk een voetbalreis gaan maken. Het is dan een kwestie van een voetbalreisbureau vinden dat het beste past bij je wensen en invullen maar.

Maak voor jezelf duidelijk hoe jouw voetbalreis eruit ziet. Zo hoef je over niets meer na te denken.

Neem alles mee

Als je dan toch een voetbalreis gaat samenstellen, doe het dan ook goed. Dat betekent dat je een vlucht samenstelt, je laat informeren over reis van het vliegveld naar het het hotel, de mooiste plekken in het stadion uitzoekt en een hotel uitzoekt dat alles heeft. Een goed ontbijt is belangrijk.

Dat is het leuke aan een voetbalreis samenstellen – het kan helemaal zoals jij het wilt. Doe daarvoor extra moeite en voordat je het weet, druk je helemaal voldaan op reis bestellen.

Het is snel geregeld

Het mooie aan een voetbalreis samenstellen via een voetbalreisbureau is dat een voetbalreisbureau een systeem heeft waarmee je de stappen al doorloopt.

 • Eerst kies je een wedstrijd uit
 • Daarna de plaatsen in het stadion
 • Vervolgens selecteer je het hotel
 • En krijg je het overzicht

Het is dus niet zo dat je alle informatie bij elkaar moet vinden. Het staat er al allemaal in je scherm.

Wat ik nu beschrijf, is zo gedaan.

Het is niet moeilijk om een voetbalreis samen te stellen doordat je van de hulp van voetbalreisbureau’s gebruik kunt maken.

een kaart waarop een reis wordt gepland met boekjes

Activiteiten

Je gaat niet alleen naar een wedstrijd, je gaat ook een stad of plaats bezoeken. Verdiep je in deze plek en plan ook andere activiteiten in. Er is meer te zien dan alleen een stadion of wedstrijd.

Google is daarvoor je grootste vriend.

Lees verder over voetbalreizen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *