Retro mystery shirt: dit bedrijf is de specialist 

Retro mystery shirt: dit bedrijf is de specialist 

Een retro mystery voetbalshirt is voor iedere voetballiefhebber een kans om een exemplaar te scoren waar moeilijk aan te komen is. Hiervoor biedt een bedrijf de oplossing waardoor je je laat verrassen.

Maak kennis met Mystery Shirt Club

Mystery Shirt Club is opgericht door gepassioneerde voetbalfanaten om anderen de magie te laten ervaren van een verrassingspakket. In een Retro Mystery Box zit een willekeurig voetbalshirt waarmee de ontvanger kennis maakt met een onbekend pareltje.

Als voetbalfan weet ik hoe dit voelt, maar ik was verrast door dit concept, omdat het lastig is om goede retro voetbalshirts te kopen. Dat probleem is verleden tijd door Mystery Shirt Club. Bovendien is het een bedrijf met een uniek assortiment.

De afgelopen jaren zijn er verschillende bedrijven ontstaan die mystery voetbalshirts aanbieden. Wat me op valt, is dat ze allemaal dezelfde producten aanbieden, terwijl ik een liefde koester voor oudere voetbalshirts. Mystery Shirt Club onderscheidt zich door alleen retro voetbalshirts aan te bieden in een Mystery Box en losse verkoop van voetbalshirts.

Wat zijn retro voetbalshirts?

Retro voetbalshirts zijn tientallen jaren oud. Volgens de kenners geldt de periode van 1985 tot 2010 als voorwaarde om de titel retro aan een voetbalshirt te koppelen.

Hierdoor denk ik aan spelers als Bergkamp, Litmanen en Gerard. Ze domineerden in een shirt dat we amper tegenwoordig treffen in de winkels.

Wat is er leuker dan een shirt krijgen van een moment waaraan je prachtige herinneringen bij je houdt?

Ik vind persoonlijk: niets.

Laat de experts van Mystery Shirt Club je helpen. Ze leveren namelijk een pakket waarmee je je een kind in de snoepwinkel voelt.

Hiervoor zijn twee mogelijkheden.

De Retro Mystery Box

Dit is de standaard optie. Hiermee bedoel ik dat het tenue uit ieder land kan komen, Adidas, Umbro of Nike als kledingsponsor heeft en bestaat uit alle mogelijke kleuren.

Het bestellen van een Retro Mystery Box werkt als volgt:

  1. Kies je maat uit. Je hebt keuze uit de maten S, M, L, XL, XXL
  2. Je beschrijft welke kleuren, clubs, competities je liever niet vindt in je Mystery Box. De inpakkers houden vervolgens rekening met je keuze
  3. Na de bestelling te hebben geplaatst, doet de bezorger de Mystery Box in je brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te blijven om te wachten tot de bel gaat.

En als laatste geniet je van de nieuwe aanwinst die je niet zomaar bestelt bij de grotere webshops. De potentiële shirts lopen uiteen van Liverpool tot Fiorentina. Van prachtig rood tot paars. 😉

Een Retro Mystery Box kost 54,95, wordt binnen twee dagen bezorgd. Ik kom straks terug op een bijzonder detail van deze Mystery Box.

Daarnaast kun je ook een retro voetbalshirt los kopen

Mystery Shirt Club beschikt eveneens over de pagina Retro Legends. Op deze pagina vind je de shirts van beroemde voetballers, zoals Henry, Gullit, Maradona en Kaká. Deze shirts kosten 44,95. Goedkopere retro voetbalshirts van dezelfde kwaliteit heb ik nog niet gezien.

Persoonlijk ben ik een groot fan van het onderstaande shirt van Bergkamp, omdat het herinneringen oproept aan de film In Oranje, die ik in mijn jeugd talloze keren zag. De bron van de afbeelding is Mystery Shirt Club.

Shirt van Dennis Bergkamp. Bron: Mystery Shirt Club

Waarom dit een kans is voor jou

Jij bent een voetballiefhebber, anders lees je deze blog niet. Hierdoor verzamel je voetbalshirts. Ik denk dat je voetbalshirtverzameling bestaat uit dezelfde shirts, bijvoorbeeld van je favoriete club.

Een Retro Mystery Box is vervolgens een kans om je voetbalshirtverzameling te vernieuwen. Dit gaat gebeuren: ik weet zeker dat Mystery Shirt Club een shirt naar je stuurt van een team dat nog niet zit in je collectie.

En anders zoek je een voetbalshirt uit van een retro legend om een speciaal item te verwelkomen.

Kortom: je bent een aankoop verwijdert van een item in huis te halen met bijzondere verhalen.

Kwaliteit

Het belangrijkste punt. Ik heb helaas regelmatig een voetbalshirt bestelt van slechte kwaliteit. Dit gun ik uiteraard niemand.

Slechte kwaliteit zal je ook niet vinden bij Mystery Shirt Club, ze versturen alleen shirts die 100% echt zijn. Shirts die 100% echt zijn, tellen allemaal dezelfde eigenschap: ze blijven lang goed. Je geniet dus nog jaren van je retro voetbalshirt. Ook al loop je er regelmatig in, draag je het als je een wedstrijd bezoekt of lijst je het in. Terwijl de shirts al tientallen jaren oud zijn.

Snelle levering

Je wilt het liefst meteen je toekomstige voetbalshirt vasthouden. Je hebt binnen 48 uur je bestelling in je handen. Hierbij zit een track & trace. Je kunt kiezen uit de bekende betalingsmogelijkheden, zoals iDEAL, PayPal en Bancontact. Je betaalt geen verzendkosten en als je vragen hebt, is er altijd een hulplijn beschikbaar door te mailen of bellen.

Informatie

Mystery Shirt Club levert ook informatie over de shirts op een bijzondere manier. Je vindt namelijk bij het shirt niet alleen informatie over shirt maar ook ansichtkaarten en stickers. Je wordt al met al een beetje supporter van het team door stickers te plakken in je omgeving en een ansichtkaart te versturen naar vrienden.

Hopelijk breng je een bezoekje aan het stadion in de toekomst. 😊

Blijf op de hoogte

Ik kan zelf geen genoeg krijgen van retro voetbalshirts. Daarom volg ik Mystery Shirt Club op Instagram en ben ik ingeschreven op hun nieuwsbrief. Zo ben ik altijd op de hoogte van aanstaande shirts om topproducten aan te schaffen.

Ik raad je aan om dit ook te doen. Je spot vanzelf een tenue waarvan je denkt: die moet ik hebben.

Een inspirerend doel

Ik schrijf ook over Mystery Shirt Club vanwege hun doel: ze willen immers duizenden mensen in de Benelux een glimlach bezorgen met hun voetbalshirts.

Dus: steun dit bedrijf door een Retro Mystery Box of een los shirt te bestellen en gun jezelf of een vriend een cadeau waar nog lang over gesproken wordt.

Meer lezen over een Mystery voetbalshirts

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *