Voetbalreis Premier League: zo ga je naar het beste voetbal

voetbalreis premier league

De Premier League staat aangeschreven als de beste competitie van de wereld. Het is daardoor de droom van iedere voetballiefhebber om een voetbalreis te maken naar deze Engelse competitie. Maar het lastig is om aan kaarten te komen. Er zijn echter genoeg kansen. Leer in deze blog hoe.

Waarom je een voetbalreis naar de Premier League moet maken

Het niveau is heel hoog. Nergens ter wereld vind je zo’n goed voetbal dan in deze competitie. Iedere week spelen clubs als Manchester City, Arsenal en Liverpool een wedstrijd op een hoog tempo. En dat wil je weleens zien met je eigen ogen.

Je kunt dit soort voetbal ook niet te vinden helaas in Nederland, Duitsland of Spanje. Het mooiste voorbeeld daarvoor is PSV, die ongeslagen in Nederland nog was en veel lof kreeg, maar tegen Arsenal toch met 4-0 onderuit ging. Dan weet je goed wat de krachtsverhoudingen zijn. Je kunt het natuurlijk ook op TV zien, maar in het echt is het toch leuker.

Dit kun je verwachten

Naast het topvoetbal mag je ook verwachten dat de sfeer in de Engelse stadions top is. De Engelse voetbalsfeer is uniek, het gaat over veel gezang, humor en intens juichen. Je vind het nergens anders in Europa.

Verder zijn de stadions ook prachtig. Ik kan uren kijken naar de stadions die op een prachtige manier zijn gebouwd. Dicht op het veld zodat de supporters goed kunnen volgen wat er gebeurt op het veld.

Eigenlijk moet je al een voetbalreis boeken naar de Premier League, omdat de stadions zo uniek zijn.

Je vind immers nergens hetzelfde bouwwerk als bijvoorbeeld Anfield of Craven Cottage. Zo’n herinnering blijf je ook altijd bij, dus stap in het vliegtuig en vertrek naar de andere kant van de Noordzee. Ja, zo makkelijk is het echt.

Hoe kun je een voetbalreis naar de Premier League boeken?

Tegenwoordig moet je een voetbalreis naar de Premier League boeken via een voetbalreisbureau. Ze kunnen aan kaarten komen voor bijvoorbeeld een wedstrijd van Manchester City. Deze club werd de laatste jaren kampioen van Engeland. Hierdoor willen mensen er graag naartoe. Er bestaat ook geen losse verkoop, je moet daardoor een kaart kopen bij een voetbalreisbureau. Ik vind dit zelf geen punt, omdat je er ook een vlucht en hotel kunt boeken.

Je kunt een voetbalreis boeken bij deze voetbalreisbureaus:

 • Number 1 voetbalreizen
 • Voetbaltrips
 • voetbalreizen.com
 • Voetbalreizenxl
 • P1travel
 • Voetbalticketshop

Deze voetbalreisbureau’s hebben een divers aanbod aan clubs. Je kunt daardoor meteen een voetbalreis maken naar de club die je wilt. Want er zijn altijd kaarten beschikbaar.

Meer hoef je niet te doen, het grote voordeel van een voetbalreisbureau.

Kun je losse kaarten voor de Premier League ook los kopen?

Ja, je kunt kaarten voor de Premier League ook los kopen. Ga bijvoorbeeld naar Voetbalticketshop en je hebt keuze uit verschillende clubs. Vervolgens kun je ook gemakkelijk een hotel en vlucht boeken. Waardoor het gemakkelijk is om een voetbalreis te maken naar deze competitie.

Kun je ook goedkoop kaarten kopen?

Het is moeilijk om in deze wereld aan goedkope kaarten te komen. Want het is een voetbalreis die wat gaat kosten.

Ik vind daarom dat 85 per kaartje voor een wedstrijd tussen Crystal Palace en Brighton & Hove Albion nog aardig goedkoop is. Let op: hier komen de kosten van een vlucht en hotel nog bij. Dit moet je dus ook betalen.

Kortom, het is vrijwel onmogelijk om goedkope kaarten te kopen om een voetbalreis naar de Premier League te maken. Al zijn er soms wel aanbiedingen die je kunt kopen.

Lees daar meer over in deze blog.

Houdt er rekening dat een voetbalreis altijd wel een paar honderd euro kost. Echt goedkoop ben je nooit uit.

Naar welke clubs kan ik toe?

De Premier League telt 20 clubs, dus je kunt naar twintig clubs. Dit is ook echt waar: een voetbalreisbureau heeft voor elke club uit deze competitie kaarten naar verschillende wedstrijden.

Het liefst willen mensen naar de grote clubs, zoals Liverpool, Manchester City en Chelsea. Ik vind dat je ook prima een voetbalreis naar bijvoorbeeld Fulham kunt maken. Dit is dan wel een kleinere club, maar het is een geweldige beleving.

Als je naar een grotere/populairdere club wilt, is dat ook prima. Kaarten zijn er genoeg.

Kosten

Gemiddeld betaal je 299,00 voor een voetbalreis naar de Premier League. Hierbij zit dan vaak geen vervoer. Je vlucht moet je daardoor nog zelf regelen.

Daarbij lopen de kosten ook erg uiteen: zo betaal je bij Number 1 voetbalreizen 299,00 en bij Voetbaltrips 175,00. Hierbij is het wel belangrijk om te onthouden dat je bij Number 1 voetbalreizen ook een hotelovernachting boekt. Dit is belangrijk om te weten, want je kunt hierdoor makkelijker een voetbalreis naar de Premier League samenstellen dat aansluit bij jouw wensen.

De kosten lopen dus erg uiteen.

Zit de vlucht erbij in?

In de meeste gevallen niet. Als je het fijn vindt om de vlucht er wel bij te hebben, is het beste om een voetbalreis te boeken bij voetbalreizen.com. Dit bureau verkoopt praktisch alleen complete voetbalreizen. Waardoor je niks meer verder hoeft te regelen.

Aan de andere kant is het ook een voordeel dat je de vlucht er los bij kunt kopen. Zo kun je zelf nog kaarten kopen. Bijvoorbeeld op het laatste moment, wanneer de kaarten een stuk goedkoper zijn.

Het is bovendien ook niet moeilijk om een vlucht te boeken.

Zijn er altijd voetbalreizen naar de Premier League beschikbaar?

Ja. Aan het begin van het seizoen als het programma bekend is geworden, plaatsen de voetbalreisbureau’s een programma online waarmee je weet wat je kunt verwachten.

Bovendien kun je zo direct kaarten kopen voor je favoriete wedstrijd, zoals de North London Derby, die gaat tussen Arsenal en Tottenham Hotspur.

via GIPHY

Met andere woorden: ga naar de site van een voetbalreisbureau en koop de tickets voor een wedstrijd van volgende week, over een maand of over een paar maanden. Dit werkt heel goed.

Wat zijn de ervaringen van anderen?

Positief. En wat wil je ook: de Premier League is een competitie die hartstikke populair is en divers. Overal vind je verschillende clubs waardoor je altijd een voetbalreis boekt waar je een positief ervaring bij hebt.

Om een overzicht te geven van de ervaringen laat ik een video zien van Footy Adventures. Deze vlogger bezoekt verschillende stadions. Zo ook die van de Premier League. Bekijk in de onderstaande video zijn ervaringen bij Aston Villa, ook een club met een GEWELDIG stadion.

Lees hier de ervaringen van andere voetballiefhebbers die een voetbalreis naar de Premier League hebben gemaakt.

Meerdere dagen

Als je toch naar de Premier League gaat, kun je net zo goed een voetbalreis voor meerdere dagen boeken. Je kunt bijvoorbeeld heel goed meerdere dagen vullen in London. Je bezoekt de verschillende stadions immers eenvoudig in meerdere dagen.

Dit is wel pittig, want na afloop ben je best wel moe. Maar het is het helemaal waard. Kijk wat je het liefste wilt, je kunt bij Voetbaltrips makkelijk een meerdaagse Voetbalreis boeken. Bekijk in de afbeelding hieronder hoe je vandaag al een voetbalreis boekt naar meerdere clubs uit Engeland.

meerdaagse voetbalreis bij voetbaltrips.com

Ik zou deze kans pakken, aangezien de clubs betrekkelijk dicht bij elkaar zijn. Een metro is immers voldoende. Bekijk hier meer over het Londonse voetbal.

Tips om makkelijk een voetbalreis naar de Premier league te maken

Boek vandaag

Veel mensen willen een reis naar de Premier League maken, maar stellen het uit om wat voor reden dan ook. Dit is hartstikke jammer, wat we hebben niet voor altijd te leven. Vandaag kan zomaar je laatste dag zijn. Dit klinkt misschien wat filosofisch. Toch is het echt zo. En dan heb je nooit deze prachtige competitie bezocht. Zou toch zonde zijn?

Wacht daarom niet af en boek. Andere excuses heb je niet. 😉

Zoek naar jouw ideale voetbalreis

Het aanbod is groot. Hierdoor kun je makkelijk een voetbalreis samenstellen die helemaal aansluit op je wensen.

Het is wel even wat extra uitzoekwerk, maar als je het eenmaal doet, vind je vanzelf een voetbalreis die perfect bij je past.

Betaal niet te veel

Ondanks dat een voetbalreis wat mag kosten, kun je het beste kijken naar aanbiedingen. Deze vind je bij Voetbaltrips en Number 1 voetbalreizen.

Zo weet je zeker dat je ook de beste prijs hebt gevonden voor een voetbalreis naar de Premier League.

De kosten die je bespaart, kun je gebruiken om een shirt bijvoorbeeld te kopen.

Iedere wedstrijd kan bezocht worden

Als laatste wil ik zeggen dat het niet moeilijk is om een voetbalreis naar de Premier League te boeken. Je kunt voor iedere club en wedstrijd immers kaarten boeken. De weg naar de perfecte wedstrijd lag nog nooit zo erg open, zoals Liverpool – Manchester United.

Conclusie

Je kunt ook een voetbalreis maken naar de Premier League. Daarvoor zijn voetbalbureau’s zat die jou binnen de koste keren een overzicht geven van de beschikbare kaarten.

Daarna kun je je koffer gaan pakken.

Kijk voor jouw voetbalreis naar de Premier League bij:

 • Number 1 voetbalreizen
 • Voetbaltrips
 • P1 travel
 • Voetbalticketshop
 • voetbalreizen.com

De rest volgt vanzelf.

Verder lezen over voetbalreizen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *