Voetbalshirt inlijsten bol.com – Dit kun je verwachten

Een voetballer kijkt in de camera

Voetbalshirt inlijsten bol.com is een van de opties om je tenue te vereeuwigen. In deze blog vertel ik je wat je kunt verwachten van het aanbod van de webshop.

Waarom zou ik bij Bol.com moeten bestellen?

De beste reden is omdat het een betrouwbare webwinkel is. Bol werkt alleen samen met betrouwbare partners waardoor jouw toekomstige lijsten van een hoge kwaliteit zijn. Lees de andere redenen hieronder.

Uiteenlopende maten

Je hebt keuze uit verschillende maten. Denk hierbij aan de formaten 80×60 cm, 50x3x70 cm en 70x90cm.

Hierdoor kun je kiezen om een grote lijst te kopen die een prominente plek krijgt aan de muur of een wat bescheidener Framebox voor aan de zijkant van de muur. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een vaantje in te lijsten naast een voetbalshirt als je grotere afmetingen besteld.

via GIPHY

Voetbalshirt inlijsten bol.com – verschillende lijsten

Er zijn twee verschillen tussen deze lijsten, namelijk

  • Kleuren

Je hebt de keuze uit de lijsten met zwarte en zilveren kleuren. Daardoor heb je de ruimte om de kleur van je voetbalshirt te testen op verschillende ondergronden. Want elke smaak is anders. Experimenteer dus voldoende voor de beste kleur.

  • Prijzen

De goedkoopste optie is € 49,99 en de duurste € 124,00. Dit prijsverschil komt door de meerdere voordelen zoals een passe-partout, een deurtje om de framebox eenvoudig mee te openen en de ruimte voor andere objecten.

Kortom, er ligt een breed aanbod te wachten op je.

een stapeltje geld
Wat wil je betalen?

Snel bezorgd

De partners van Bol.com zorgen ervoor dat je bestelling maximaal binnen enkele dagen bezorgd is. Zo ben je ervan verzekerd dat je snel kunt beginnen met het inlijsten van je voetbalshirt. Bovendien is de kans groot dat je al een account hebt bij deze Nederlandse aanbieder, dus start je in een vertrouwde omgeving.

Welk voetbalitem bestel je vaak?
Welk voetbalitem bestel je vaak?

Voetbalshirt inlijsten bol.com – voorbeeld

In de volgende video laat deskundige John Biggs zien hoe je stap voor stap een shirt inlijst. Dat betekent karton uitsnijden om vervolgens het shirt vast te stellen aan de achterkant en te voegen in de Framebox. Je kunt deze video gebruiken als stappenplan voor je eigen shirts.

Voetbalshirt inlijsten bol.com – voor iedereen haalbaar

Het maakt niet uit hoeveel ervaring je hebt met het inlijsten van een voetbalshirt om een bestelling succesvol af te ronden. Dat komt doordat je uitleg krijgt op zowel theoretische wijze in een handleiding als praktische wijze door de hulpmiddelen te gebruiken. Daarnaast zijn er talloze manieren om een voetbalshirt handmatig in te lijsten. Lees daarover meer in de blog over tips of check het Instagramaccount van Tomsito Babete. (Jerseypassion)

Hoe lijst je een voetbalshirt in? Laat het weten in de reacties, aangezien je zo andere mensen helpt.

Lees ook: Blijf kijken naar een herinnering met een Deluxe frame voetbalshirt

Samenvatting

Je komt terecht bij deze webwinkel en bij een samenstelling dat bestaat uit diverse maten en kleuren. Voor de beste keuze raad ik je aan om jouw voetbalshirt op te meten en te kijken of de kleuren goed aansluiten bij elkaar. Daarna hoef je niet lang te wachten om van start te gaan.

Bestelling via een webwinkel is dus verrekte handig.

Infographic over de lijsten op Bol.com

Voetbalshirt inlijsten bol.com: een aanrader

Ik raad je aan om de Framebox van 80x60cm te bestellen, omdat je gemakkelijk door een Passe-Partout jouw voetbalshirt vastlegt in een lijst van kwalitatief materiaal, waardoor deze aankoop jarenlang meegaat. 

Meer lezen over een voetbalshirt inlijsten:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *