Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Soms spot je een winkel en voel je dezelfde liefde als een kind in de snoepwinkel. In deze Classic Football Shirts review vertellen we over de uniekheid van dit bedrijf, want de aanstaande beleving is echt fantastisch.

Waarom schrijven we deze Classic Football Shirts review?

Als je zoekt naar een officieel voetbalshirt is dit waarschijnlijk de beste plek voor je. Er zijn immers tenues van de laatste jaren en de shirts die de grootste helden uit het verleden droegen. Je slaagt kortom gegarandeerd. Daarnaast is Classic Football Shirts een Britse organisatie, maar je betaald zonder extra kosten met PayPal.

Onze Classic Football Shirts review bestaat uit twee delen: een blik op het aanbod en 10 redenen om een voetbaltenue te bestellen.

Alle clubs

Normaal gesproken zijn er maar een paar voetbalclubs vertegenwoordigd in het assortiment, zoals Real Madrid, Liverpool, Barcelona en Bayern München. Een beetje saai natuurlijk. En bovendien wil je als voetballiefhebber verrast worden. We kunnen mededelen: dit gaat gebeuren. Op de homepages is een deel waarin de makers de nieuwe aanwinsten in een carrousel zetten als een soort van showroom. Wedden dat je ogen vallen op iets moois? 😉

 Verder is er een zoekfunctie waarbij iedere supporter zijn geluk beproeft omdat cultteams als Go Ahead Eagles en De Graafschap meerdere items tellen.

Welk shirt wil je graag van Go Ahead Eagles?
Welk shirt wil je graag van Go Ahead Eagles?

Matchworn shirts

Ze zijn de meest gezochte exemplaren van de huidige tijd. Logisch, wie loopt er nou niet graag rond in een gedragen artikel van een held waar hij of zij jarenlang tegen opzag. Inlijsten is overigens eveneens een prima idee. Daarbij kenmerkt diverse generaties deze afdeling. Dat betekent de jaargangen 1970, 1974, 1977 en ga zo maar door. Rondom de eerdergenoemde jaren was je waarschijnlijk nog niet eens geboren of een heel klein guppy nog. Zo is er de kans om de verhalen van je vader of opa om te toveren in een order.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Voetbalshirts van spelers

Normaal struin je marktplaats af om een shirt te vinden van bijvoorbeeld Kylian Mbappé. Een pittige zoektocht, vanwege de onderhandelingen, kans op oplichting en de onzekerheid over de verzending. Sla het platform maar over en wees hier actief. De catalogus is groot en breed. Met andere woorden: er hangen tientallen nummeringen klaar van de speler waaraan je nu denkt in het magazijn. Het is alleen wachten op je keuze. De spelerslijst weerspiegelt meerdere categorieën: de huidige sterren, wonderkids, legends en cult heroes. De cult heroes schenken een gevoel van heimwee.

Voetbalschoenen

Ja, je mag terugverlangen naar een paar seizoenen geleden waarin de voetbalschoenenmode je het meeste aansprak. Of speelde je een geweldig seizoen op een paar kicksen en verlang je terug naar het model. De voetbalschoenen zitten op hetzelfde niveau als de shirtstypes. Een fantastische uitstraling.  Daarnaast zeggen we graag: het mogen dan tweedehands producten zijn, ze behoren tot de hoogste plek op het gebied van kwaliteit. Hiermee sprint je straks succesvol over de velden en voer je prachtige gesprekken doordat mensen zich herkennen in het type en erover beginnen. Oftewel je bent de uitblinker van de dag.

Landenteams

Misschien zijn de collecties van landenteams nog wel het mooiste. Een subjectief gegeven uiteraard. Omdat je sympathie voor een land altijd blijft en daarom de liefde groeit als een uitagave je beeldscherm passeert. Dat komt door het bloed van je voorouders, een ontdekking of het volkslied. Zo mag je ons wakker maken voor het Italiaanse volkslied. Wat is beschikbaar voor ons eigen land denk je nu wellicht? Nou een schitterend rijtje. Denk hierbij aan de kledingstukken van:

 • Ruud van Nistelrooy
 • Frank de Boer
 • Robin van Persie
 • Edgar Davids

Een Hollandse droom gemerkt door retro voetbalshirts

via GIPHY

Trainingspakken

Wat vind je van de modernste trainingspakken? Mis je dan niet de stijl waarin onder andere Diego Maradona?

via GIPHY

We benoemen dit vanwege de klassieke stijl, dat zich uit in verschillende varianten met uiteenlopende momenten als warming up. Pluisje is daarvan het mooiste voorbeeld. En daarbij zijn er nog talloze sterren in deze trend, zoals het Ajax van 1995. In de finale om de wereldbeker zaten de coaches, spelers en andere begeleiders in een populaire kledingstijl. Haal hierom uit de onderstaande video inspiratie om je te onderscheiden met je trainingspakken in het straatbeeld.

Best verkopen

Het systeem houdt bij welke producten het beste lopen. Vervolgens worden deze best sellers geplaatst op een pagina, een handigheid. Want het aanbod kan overweldigend zijn en dan is het prettig als mensen je een weg voorgeschoteld waarop je eenvoudig een keuze maakt. De lijst met de warmste broodjes is opvallend vanwege het ontbreken van de bekendste namen. Een interessante optie om je in achterhoofd te stoppen.  Want de pagina overhandigt je inzichten om je verzameling op een nieuwe manier uit te breiden. En daar is je voetbalhart toch naar op zoek? Een gratis verwijzing richting aanstaande ontdekkingen.

Hall of fame

Iedere sector beschikt over een hall of fame, daar leggen de deskundigen de grootste scheppingen bij elkaar om er een kunstwerk van te vormen. Vergelijk het een bezoek brengen aan een beroemd museum, je stapt de eerste zaal in en raakt verwonderd. De muren roepen zowel herinneringen als emoties bij je op, waardoor je de energie weer proeft om jezelf verder te ontwikkelen of een goed gesprek te voeren.

Wat zijn voor jou de bekendste voetbalshirts?
Wat zijn voor jou de bekendste voetbalshirts?

Kort gezegd: scrol door de hall of fame om de subliemste voetbalshirts van de afgelopen 30 jaar te aanschouwen. En de mogelijkheid om er een te plaatsen in je winkelmand en te bestellen is een ongekende buitenkans. En daardoor ga je:

Nu bespreken we 10 redenen om dankzij het voetbalwalhalla je collectie te verrijken als afsluiting van de Classic Football Shirts review.

Wekelijkse deals

De wekelijkse deals lijken op een verkoopdag van een winkel. Je wandelt langs lange rijen met waardevolle kansen. In het geval van Classic Football Shirts betekent dat de meerderheid is afgeprijsd van 66,00 naar 22,00. Een prijsdaling van 44 pond. Daarbij behoren pareltjes, bijvoorbeeld het thuisshirt van Tottenham Hotspur uit het seizoen 2018-19 met bewijsstukken en verzonden in de officiële verpakking voor 6 pond.

Directe service

Zweeft er in vraag in je gedachtegang over de mogelijkheden tijdens deze Classic Football Shirts review? Je kunt ze stellen in de reacties. Slimmer is echter om de chatfunctie te gebruiken op de website. Hierdoor leer je meteen een antwoord waarop je vervolgens een betere beslissing neemt. De chatfunctie is tevens zo ingericht om de meest voorkomende vragen snel worden behandeld. Vanuit Nederlands perspectief gaat het over de betalingsmethodes waarschijnlijk. Het makkelijke antwoord hierop is PayPal. Denk je nu: dat ik kan helemaal niet. Raden we aan om dit uitlegartikel te lezen van de consumentenbond om binnen 5 minuten je account op de starten.

Wat voor vragen heb jij?
Wat voor vragen heb jij?

 Prijzen

Het belangrijkste punt of niet? 😉

In deze redenering nemen we de valutakoers van pond naar euro mee. Het verschil in prijs zullen we tonen aan de hand van illustraties:

Een voetbalshirt van een grote club kost £99,99. Omgerekend is dat 116,00 euro.

Vanaf 100 pond zijn de verzendkosten gratis.

Een normale verzending met DHL duurt 3 a 5 dagen. Een snel proces als je de voorraad in Engeland zich bevindt. Er zijn meerdere manieren om je pakket te laten bezorgen. Je betaalt iets meer voor een snellere bezorging dan komt de bezorgsnelheid uit op 1 a 2 dagen. Bij de twee opties bevindt zich uiteraard een track en trace.

Ervaringen

De ervaringen tillen de Classic Football Shirts review richting een hoger niveau. We geven het enthousiasme die ervoor zorgt dat we je met liefde doorverwijzen richting het eiland aan de andere kant van de Noordzee. Uit de recensies blijkt:

 • Hoe gelukkig de klanten met hun bestellingen zijn
 • De verzendkosten relatief laag zijn
 • Classic Football shirts een echte aanrader is
 • De fans zich wanen in een snoepgoedwinkel
 • Er ongelofelijk veel historische voetbalshirts zijn

Lees alle Classic Football Shirts review op Trustpilot.

Geen verzadiging

Elke voetbalsupporter weet de stapjes in een voetbalshop uit het hoofd, er is veel om te observeren en je raakt nooit uitgekeken.  Nu pakken we een illustratie eruit van een gemiddelde winkel in een stad. Classic Football Shirts is 100 keer meer beleving. Je baalt hierom van je bestelling, haha. Want je had zo graag nog langer willen rondkijken. Haast verslavend in de positieve zin. Een groot goed, aangezien er geen ander voetbalbedrijf is om dezelfde ervaring te vervangen. Bovendien doe je dankzij de vele afdelingen onderzoek naar de verhalen achter een tenue. Zo scoor je straks op dezelfde manier.

Nieuw

We voeden de verslaving gevoeligheid nog een beetje extra. Je zou in dienst zijn van Classic Football Shirts en de hele dag bezig zijn met een taak: nieuwe voetbalshirts inkopen. Een heerlijke taakomschrijving. Dankzij deze functies kun je op ieder moment van de dag checken op de pagina met nieuwkomers of er iets bijzit dat je aandacht verdiend. Je hoeft dus amper nog de deur uit om te shoppen, het gebeurt immers op je beeldscherm. Het voordeel van deze vermeldingen zijn, is een constante stroom aan potentiële aanwinst. De wereld is niets voor niets hun leverancier.

Een Instagram account om jaloers op te zijn

Sommige voetbalfans lijken met de neus in de boter te zijn gevallen, doordat ze een oud, klassiek shirt dragen. Voor de wedstrijd staart iedereen hem aan in de kroeg met de redenatie: hij heeft het goed voor elkaar.

Funny, want op het Instagram account tref je meerdere van zulke situaties aan. En je mag het hoofdrolstuk kopen en zelf aantrekken. Hiermee raak je vanzelf overtuigd van de kracht van een shirt, terwijl anderen het zouden citeren als troep. Laat ze maar praten, sla je eigen weg in en druk op de volgknop.

 Shirts leren kennen op het YouTube kanaal

We leven op verhalen. Waarom zouden we anders boeken lezen, series afvinken en podcasts luisteren?

En wat is er gaver dan een shirt in de kledingkast hebben hangen waar je ieder detail van kent. Zo, daarmee schetsen we het concept van het YouTube kanaal. En hier voelen we evenzeer een klein beetje rivaliteit. We hopen ooit te staan voor een camera en de achtergronden toelichten. Genoeg over onze dromen.

Het kanaal publiceert video’s over een bepaalde periode, zoals hieronder met lange mouwen als onderwerp. De presentator draagt er zelfs een, wat een mazzelaar.

Fysieke winkels

Online bestellen is natuurlijk momenteel het eenvoudigst, een vestiging bezoeken in London en Manchester. Tussen de muren van de voetbalsteden ademt alles naar voetbal. Deze Youtuber geeft in zijn video een kleine rondleiding langs de artikelen. Hierdoor concludeer je waarschijnlijk: ik vertrekt uit Engeland met een shirt, sjaal en een poster.

Wat ons opvalt in de video zijn de ontwerpen uit seizoen die het voetbalgeheugen langzaam had verwijderd. Een kleine quizvraag: in wat voor shirt veroverde Borussia Dortmund in 1997 de Champions League?

Het antwoord tref je in een van de rekken.

De essentie van de Classic Football Shirts review

In een interview verteld Robin van Persie over zijn ervaringen aan de hand van kledingstukken uit zijn profleven. In onze ogen is er geen betere essentie te bespeuren dan de woorden van de voormalig topspits. Alles klopt, de liefde druipt ervan af en de interviewer luistert vol overgave. Jouw verhalen zijn anders. Maar in de kern is gelijk aan wat de oud oranjecaptian deelt.

Conclusie

Yess. Je leest de conclusie!

We inspireren je graag door als laatste een overzicht op te dienen van de uniekheid van het assortiment:

 • Ieder oud shirt is beschikbaar
 • De bestellingen zijn binnen enkele dagen in huis
 • Je wordt goed geholpen door het supportteam
 • Dagelijks een nieuwe lading aan tenues

Het enige nadeel is betalen met een andere methode. Anderzijds heb je PayPal binnen enkele minuten opgezet om het betaalproces af te ronden. En de duurdere prijzen. De kwaliteit druipt er immers vanaf. Daardoor is er na tientallen jaren amper schade te zien. Oftewel; maximale waarde voor het aankoopbedrag. 

Tenslotte vallen de verzendkosten weg wanneer je een productenlijst aanschaft voor meer dan honderd pond.

Bestel vandaag, het plezier wacht op je.

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *