Waar kan ik goedkope voetbalshirts kopen? De manier met mogelijkheden

Waar kan ik goedkope voetbalshirts kopen? De manier met mogelijkheden

Waar kan ik goedkope voetbalshirts kopen? Het is een vraag die ik regelmatig hoor als ik in een fanshop van een voetbalclub ben. Ik vond deze manier dat het antwoord is op de bovenstaande vraag. En in deze blog vertel ik je waarom.

Goedkope voetbalshirts betekent niet dat de kwaliteit minder is, zoals weleens wordt gedacht. Dat blijkt uit de ervaringen van klanten die bijvoorbeeld zeggen: prima kwaliteit en afwerking. Bovendien zijn er verschillende manieren om een voetbalshirt te verrijken dan alleen de traditionele route van alleen bestellen en thuis ontvangen.

via GIPHY

Grootheden

Elke generatie draagt grootheden met zich mee. Denk hierbij aan namen als van Basten en Maradona als boegbeelden van de vorige eeuw en Kylian Mbappé samen met de Frenkie de Jong als makers van de voetbalhistorie van het huidige tijdperk.

Je raadt het al: je kunt een voetbalshirt bestellen met een naam van een topvoetballer. Zo zet je een stap terug in de tijd met held van uit je jeugdjaren op je rug, of laat de fantasie van je kind of kleinkind groeien door hem de kans te geven om te spelen met de naam van zijn idool.

Bedrukken

Bovendien heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een bedrukking, waardoor je een voetbaltenue een persoonlijk tintje geeft.

(Daarvoor is ook een andere gelegenheid, maar daar vertel ik straks meer over.)

Hiervoor kies je uit twee opties: de achternaam van een bekende speler of van een persoon uit je omgeving. Zoals jezelf 😉

Vervolgens voeren de makers van de voetbalshirts jouw wens uit en vind je het resultaat terug in de bestelling.

Echter zit er ook een nadeel aan deze optie. Namelijk dat je een item met jouw wensen niet meer kunt retourneren. Stel jezelf dus de vraag voordat je gaat bestellen: Wil ik toch niet liever iets anders doen? Zo voorkom je teleurstellingen.

Lees ook: Manchester United shirt kopen – schaf je eigen tenue aan van The Reds

Landenteams en clubs

De rijen bestaan uit verschillende voetbalshirts. Dat betekent een podium van zowel clubs als landenteams. Dat betekent producten van het Nederlands elftal, de Rode Duivels, Die Mannschaft en Les Bleus.

Daarbij zijn er clubs die je in het dagelijks leven niet snel tegenkomt en daardoor ontstaat er de kans om een shirt van een club te kopen, waarvan je dat noot had gedacht. Denk hierbij aan Royal Antwerp FC.

Bestel je liever een shirt van een topploeg uit Spanje, Engeland, Duitsland en Frankrijk? Dan ben je bij FC Barcelona, Liverpool FC, Bayern München en Paris Saint-Germain aan het juiste adres.

Kijk je liever naar een landenteam of club?
Kijk je liever naar een landenteam of club?

Maten voor iedereen

Kinderen, mannen en vrouwen hebben ruim bij deze manier, aangezien er diverse maten beschikbaar zijn.

Ook hiervoor vormen twee routes de weg naar de bestemming: de gewenste maten selecteren in de filter, gebruik de zoekbalk of zoek naar het mooiste voetbaltenue op de speciale pagina voor dames.

De drie groepen telt een aanbod van uiteenlopende maten. Zo kun je een bijvoorbeeld een shirt op de groei van je kind, waardoor hij of ze nog jarenlang rondvliegt in het tenue.

Lees ook: Voetbalshirt laten inlijsten kosten: dit bedrijf heeft de totale service

Sale

Ook de goedkopere manieren hebben een salespagina. Dus dat is een voordeel voor je.

via GIPHY

Toch is het geen hoekje met mindere artikelen. Want de shirts van Ronaldo, Neymar en Hazard vormen de basis van deze pagina. Kortom, je staart naar shirts die goed werden verkocht, maar waarvan enkele items overbleven. De ideale kans voor jou om een tenue van een ster voor een lagere prijs. Bovendien zitten er ook pareltjes bij van een ontwerp van: het wapen van Arsenal, het groengeel van ADO Den Haag, Mathijs de Ligt en de oranjeleeuwinnen.

Iedere voetbalsupporter haalt dus zijn hart hierin op.

Beste verkocht

Welke herinneringen heb je bij het EK 1988?
Welke herinneringen heb je bij het EK 1988?

Bij de beste verkochte voetbalshirts prijkt het tenue van het Nederlands elftal 1988 bovenaan.

Daardoor ontstaat de kans om weer even terug te keren naar het succesvolle toernooi. Want als je iemand vraagt naar zijn herinneringen aan dat jaar, ben je zo enkele uren verder met het gesprek.

En om je geheugen weer op te frissen en te laten genieten van deze bijzondere gebeurtenis heb ik deze video uitgezocht.

Want het shirt van het EK 1988 is de beste kans om in gesprek te raken tijdens een toekomstig eindtoernooi omdat elke Nederlander erdoor glimlacht.

Creëer je eigen voetbalshirt

 Naast de shirts met een vaste vorm, is er ook een service waarbij je jouw eigen voetbalshirt ontwerpt. Daarbij zijn er geen grenzen en een voorwaarde dat je 10 stuks besteld.

Aan jou de taak om een sample hierover op te sturen. En om je te laten inspireren, raad ik je aan om deze video een paar keer te bekijken, want je krijgt een beeld van hoe een ontwerp voor een voetbalshirt tot stand komt. Let daarvoor op de verschillende functies, aangezien je zo direct begint en een eerste ontwerp ontwikkelt. Met andere woorden: de beste leerschool voor een voetbalshirt ontwerpen.

Wat voor voetbalshirt wil je ontwerpen?
Wat voor voetbalshirt wil je ontwerpen?

Waar kan ik goedkope voetbalshirts kopen en wat zijn de prijzen?

Een gemiddeld tenue kost € 34,95, maar daar zit een bedrukking bijvoorbeeld nog niet bij. De prijs voor een voetbalshirt bedrukken is € 14,95.

Maar tijdens een voetbalseizoen veranderen de prijzen en dat heeft onder andere te maken met een aanstaande collectie en de afloop van een seizoen. Neem dus altijd een kijkje voor de actuele prijzen, want wellicht geldt er een kortingsactie.

En als je nu aan het lezen bent, circuleert er waarschijnlijk ook de vraag: wat is het prijsverschil tussen een officieel en goedkoop voetbalshirt door je hoofd?

Een officieel voetbalshirt heeft een gemiddelde prijs van € 69,95.

Dus is er een prijsverschil van 35 euro.

De kenmerken

Uiteraard heeft deze manier een aantal kenmerken, waarmee je nog makkelijker een bestelling plaatst.

let’s take a look

  • Morgen bezorgd als je vandaag voor 22:00 besteld
  • Gratis verzending vanaf € 35,00
  • 30 dagen bedenktijd met gratis retourneren
  • Regelmatig aantrekkelijke kortingsacties

Conclusie voor de vraag: waar kan ik goedkope voetbalshirts kopen?

De manier met meerdere mogelijkheden om een goedkoop voetbalshirt te kopen. Dat betekent dat je keuze hebt uit voetbaltenues van de huidige sterren, een shirt bedrukken of om een voetbalshirt te ontwerpen naar jouw wensen. Hieruit blijkt dat de vraag: waar kan ik goedkope voetbalshirts kopen? Een rijk antwoord bezit.

En als je nog vragen hebt, wachten we met smart op je bij de oplosservice.

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *