Waar kan je een voetbalshirt kopen? De manier met de beste opties

Waar kan je voetbalshirt kopen? De manier met de beste opties

Waar kan je een voetbalshirt kopen? Het is een vraag die me bezighoudt voor de start van het aankomende seizoen. Na een zoektocht langs diverse websites kwam deze manier naar voren. En in deze blog lees je wat de beste opties zijn, waardoor je jouw ideale voetbaltenue koopt.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

via GIPHY

Waar kan je voetbalshirt kopen? De meerdere mogelijkheden

Elk soort voetbalshirt is beschikbaar. Dat betekent shirts voor scheidsrechters, Ajaxshirts, exemplaren van het Nederlands elftal, trainingsshirts en internationale topclubs. Kortom er is een tenue beschikbaar voor je wensen. Dat ga je merken tijdens het lezen van dit blog.

Met andere woorden: de kans om je verzameling uit te breiden.

Werkwijze

Je hebt twee opties om te beginnen met deze manier: rondkijken of gericht zoeken. Hierdoor kun je twee verschillende wegen bewandelen om bij een voetbalshirt uit te komen. Ik leg je nu de manieren uit, zodat je straks meteen actief wordt.

Voor welke manier kies je?
Voor welke manier kies je?

De eerste manier

Ik noem deze methode: even rondneuzen. Dat komt doordat je elk aspect van het assortiment bekijkt, soms je oog laat vallen op een voetbalshirt dat interessant lijkt, maar altijd je opties openhoudt voor andere mogelijkheden. Vervolgens maak je uiteindelijk een keuze.

De tweede manier

Daarentegen heb je bij de volgende werkwijze al een club bijvoorbeeld in je hoofd zitten, waar je graag een voetbalshirt van wilt hebben. Daarvoor gebruik je het filter. Waarmee je binnen een paar drukken op de knop de gewenste keuzemogelijkheden hebt.

Waarvoor moet ik kiezen

Dat ligt aan je wensen. Wil je eerst rustig bekijken wat er mogelijk is? Dan past de eerste manier perfect bij je.

Maar heb je al een aantal clubs in gedachten waarvan je een item wilt bestellen? Zoek ze op in de teamkolom van de filter. Zo maak je nog sneller de beste keuze voor je.

Ook interessant: Mystery voetbalshirt: bestel bij de beste aanbieder

Vergroot je kennis

Daarnaast zijn er nog twee methodes om deze manier te gebruiken.

Nieuwe clubs leren kennen

Meerdere competities vertegenwoordigen het aanbod, waardoor je clubs voorbij ziet komen waar je waarschijnlijk nog niet van hebt gehoord. Denk hierbij aan New York City FC, OH Leuven en Flamengo.

Een fan van de club uit New York
Een fan van de club uit New York

Hierdoor kom je meer te weten over de voetbalwereld en word je wellicht supporter van de nu nog onbekende club voor je.

Dit is het perfecte excuus voor voetballiefhebbers die weer een nieuw voetbalshirt willen aanschaffen, aangezien er altijd kansen zijn om ongebruikelijke clubs te ontdekken. Cristiano Ronaldo verwoordt dit gevoel prachtig:

Without football, my life is worth nothing.

Cristiano Ronaldo

 Meer leren

Je verdiepen in een onderwerp. Het moest vaak van de docent op school en dat deed je soms met tegenzin, maar voor een hobby is het een feestje. En dat laat ik zien aan de hand van een voorbeeld.

https://www.ajaxmuseum.nl/
Hoe kom je meer te weten over voetbalshirts?

Stel, je bent supporter van Ajax.

Dan kom je met een paar scrollen naar beneden meer te weten over de Amsterdamse club. Denk hierbij aan de verschillende thuis en uitshirts, artikelen voor kinderen en kledingstukken om een wedstrijd te spelen zoals sokken en een broekje. Daarna verdiep je nog meer in de geschiedenis van de shirts door onder andere de onderstaande video te bekijken van het Ajaxmuseum.

De kenmerken

Verder maken bepaalde kenmerken het aantrekkelijk voor je om de verdere stappen te zetten. Dat houdt in voor 23:00 besteld de volgende dag in huis, gratis verzending vanaf 49 euro en de garantie om 60 dagen gratis te retourneren.

Hierdoor zit je rustig in de avonden nieuwe shirts te observeren zonder een gehaast gevoel, krijg je geen verzendkosten voor een kleinere bestelling en mag je twijfelen of je de juiste aankoop hebt gedaan. Daarbij is er een veelgestelde vragen pagina voor je vragen.

Ook interessant: Welke voetbalschoenen moet ik kopen? Gebruik deze keuzehulp

Sales

Op de salespagina vind je afgeprijsde voetbalshirts en dat geldt voor zowel clubs als landenteams.

Dat betekent een shirt van een topspeler van het Nederlands elftal, uitshirts van diverse ontwerpen, tenues voor de training.

De pagina is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarbij worden er ook producten geplaatst voor baby’s. Dus je kunt een nieuweling op de wereld direct de goede voetbalrichting meegeven. 😉

Kortom, het is een pagina waar je voorbereid op een nieuw voetbalseizoen, kleding ziet voor het dagelijks leven, zorgt voor een goede start van een training of inspiratie krijgt voor een schitterend cadeau voor een jarige job of jet.

 Waar kan je voetbalshirt kopen? De prijzen

Het zijn officiële voetbalshirts en daar zitten een aantal prijskaartjes bij om. Daarvoor heb ik een samenvatting gemaakt.  👇

Als een voetbalshirt van bijvoorbeeld Liverpool pas is uitgekomen zit daar een prijs aan van € 89,99. De prijs voor dames voetbalshirt huist in dezelfde categorie. Maar voor kindermaten kost een gloednieuw item € 59,00.

Denk daarbij wel aan de kortingen voor shirts naarmate een voetbaljaar bezig is. Vaak wordt er korting gegeven van 20%.

Met andere woorden: de prijs voor voetbalshirts blijft niet gelijk.

Maak gebruik van korting

Pak een voordeel mee door 10% korting te krijgen op je volgende bestelling.

Hiervoor moet je je e-mailadres invullen en vervolgens ontvang je de korting op de bestelling.

Daarbij meld je jezelf ook aan voor de nieuwsbrief, maar dat biedt juist kansen om nog vaker geslaagde aankopen te doen in de toekomst.

Waar kan je voetbalshirt kopen? Een conclusie

De manier om met de beste opties om een voetbalshirt aan te schaffen. Hierdoor kies je eerst voor een van de twee werkwijzen, zoekt naar het mooiste exemplaar en ontvangt de volgende dag je bestelling. Daarnaast heb je mogelijkheid om diverse kortingen te gebruiken.

Uit de ervaringen van andere klanten blijkt dat je een kwalitatief voetbalshirt besteld en dat volgens afspraak wordt bezorgd.

Laat ons je helpen

Je wilt een voetbalshirt bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de Voetbalshop.

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *