Voetbalreis goedkoop – hoe bespaar je?

de banner voor de blog over goedkope voetbalreizen

Een ding is duidelijk: als je een voetbalreis gaat boeken, kost dat je geld. Hierdoor ga je ook nadenken over de kosten, en of je ook een goedkope voetbalreis kunt boeken? Het is toch wel zo prettig om op de prijs te besparen.

Kun je goedkoop een voetbalreis boeken?

Bij goedkoop denk ik aan maximaal 50,00. Dat is voor mij goedkoop. Als Je dit ook wilt uitgeven voor een voetbalreis moet ik je teleurstellen. Je gaat meer betalen. Gemiddeld kost een voetbalreis voor 2 personen 500,00. Daar kan wel 300,00 van af. Dan praten we over een ‘goedkope’ voetbalreis. Het is dus een betrekkelijk begrip. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden.

Waar kan ik een goedkope voetbalreis vinden?

In een eerdere blog schreef ik dat je een goedkope voetbalreis kunt boeken bij Number 1 voetbalreizen en Voetbaltrips.

Ze bieden namelijk ook voetbalreizen aan waarvoor je minder betaalt. Zo kun je bijvoorbeeld in een weekend naar Borussia Dortmund en Borussia Mönchengladbach, twee grote clubs in Duitsland, die nog niet eens op twee uur rijden van elkaar afliggen. Dat is nog eens een prachtig weekend met heel veel voetbal. Met de trein is het 2 uur en 52 minuten. Dat is wel wat minder. Al met al is het goed te doen.

Bij Number 1 voetbalreizen vind je voetbalreizen die nog goedkoper zijn, denk aan voor 309,00 naar Manchester United kunnen. Zo’n goede prijs vind je nergens meer.

Zoals je ziet, kun je makkelijk een voetbalreis boeken die goedkoper is dan gemiddeld. Je vindt een goedkope voetbalreis niet zo maar. Daarvoor moet je even zoeken. Het is daardoor het beste om iedere website goed door te zoeken, want overal is er wel een goedkopere aanbieding te vinden.

Houdt wel rekening mee dat een prijs die je als eerste leest een startprijs is. De prijs gaat altijd nog omhoog als je bijvoorbeeld een duurder hotel koopt.

3 tips om meteen een goedkope voetbalreis te vinden

Koop alleen losse tickets

Je kunt een voetbalreis volledig boeken bij een voetbalreisbureau. Dat betekent dat je een vlucht, tickets en hotel in een keer boekt. Zo ben je in een keer klaar.

Het nadeel hiervan wel is dat je duurder uit bent. Je betaalt namelijk in een keer een hoog bedrag. Je bent goedkoper uit als je alleen de tickets koopt, en de rest zelf regelt. Zo kun je dus helemaal zelf bepalen hoe je reist en in welk hotel je slaapt.

We leven in de tijd van het internet, dus je kunt met een klik op de muis een goedkoop, en leuk hotelletje vinden in een buitenwijk.

Het nadeel hiervan is dat je wel meer moet zelf uitzoeken. In de meeste gevallen boek je een reis bij een reisorganisatie omdat je zelf niets wilt doen. Die vlieger gaat niet op als je een goedkopere voetbalreis wilt boeken.

Het is of alles uitbesteden en meer betalen, of meer betalen en zelf doen. Voor welke van de twee kies je?

via GIPHY

Maak gebruik van aanbiedingen

Je kunt het beste kijken naar een aanbieding als je op zoek gaat naar een goedkope voetbalreis. Deze voetbalreizen zijn immers al afgeprijsd, waardoor je er minder voor betaald.

Bovendien zijn er altijd aanbiedingen voor voetbalreizen beschikbaar, daardoor zeg ik: houd de aanbiedingen scherp in de gaten, want je vind vanzelf een voetbalreis dan die voor jou is gemaakt, dan is het tijd om toe te slaan. Een aanbieding is er namelijk niet voor eeuwig.

Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief van Voetbaltrips en Number 1 Voetbalreizen. Ze hebben immers vaak goede aanbiedingen. En dan is het hamsteren geblazen.

Boek een hotel apart

Als je een voetbalreis wilt maken, heb je alleen een ticket nodig voor het stadion en het vliegtuig. Je kunt ter plaatsen namelijk eenvoudig een hotel vinden.

Hierdoor bespaar je veel geld, want je kunt gaan vragen waar je het goedkoopste hotel kunt vinden, of je kijkt even op Google. Er zijn immers altijd wel acties te vinden waarmee je veel geld bespaart. Kortom: het gaat om een voetbalreis, maar je kunt ook veel geld besparen met een goedkoper hotel.

Bekijk in de onderstaande video hoe je een goedkoop hotel makkelijk vindt.

Kleinere clubs

Misschien wil je het liefst naar Barcelona of Liverpool afreizen om een wedstrijd bij te wonen op heilige grond. Dit is natuurlijk ook fantastisch. Het is echter wel een van de duurste voetbalreizen. Elke voetballiefhebber wil immers wel naar de stad van The Beatles of de Sagrada Família. Daardoor gaat de prijs omhoog, en dat willen we niet.

Een voetbalreis boeken naar een kleinere club is daarvoor de perfecte oplossing. Minder mensen willen er heen, waardoor de prijs omlaag gaat. Maar: het blijven prachtige clubs om te bezoeken. Dus: wil je een voetbalreis boeken, en ook besparen op de kosten. Kijk dan ook even bij de kleinere Cubs. Er zijn zat prachtige clubs te vinden in iedere competitie.

Kies voor service

Je kunt natuurlijk ook alles zelf willen regelen om een club te bezoeken. Dat is prima. Het is echter nog beter om een voetbalreis te boeken via een voetbalreisbureau. Ze hebben immers altijd de beste plekken om de wedstrijd prachtig te volgen, kunnen meteen een voetbalreis voor je boeken, en je weet meteen wat je gaat betalen. Dat is ook een goedkope prijs. Yeah.

Je kunt het beste een goedkope voetbalreis boeken bij Number 1 voetbalreizen of Voetbaltrips.

De beste voetbalreisbureau’s

Bestel je voetbalreis bij Number 1 voetbalreizen of Voetbaltrips. Ze hebben de beste beste prijzen voor jou

Number 1 voetbalreizen
vanaf 189

Naar alle competities
Grote clubs bezoeken
Naar krakers kunnen

Bekijk de voetbalreizen

voetbaltrips

vanaf 240

Meerdere wedstrijden bezoeken
Speciale clubs bezoeken
Champions League wedstrijd bez

Bekijk de voetbalreizen

De goedkoopste voetbalreizen

De rheinlandderby

Borussia Mönchengladbach – FC Köln

Handige informatie over deze wedstrijd

Vlak over de grens met Venlo is deze wedstrijd tussen twee buren. Je koopt een voetbalreis met een overnachting. Je gaat met eigen vervoer er naartoe. Je kunt ook de tickets los kopen voor 99,00 per stuk. Leer hier meer over deze rivaliteit.

Champions league

Manchester City – FC Kopenhagen

Vanaf 250,00

Handige informatie

Je vliegt vanaf Charleroi, en hebt er een overnachting bij. Je mag zelf een plaats in het stadion uitzoeken. Hier zitten ook verschillende prijzen bij. Je krijgt er ook een reisdocument bij met handige tips.

Verder lezen over voetbalreizen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *