6 tips om je voetbalshirt in te lijsten

voetbalshirt inlijsten tips

Door je voetbalshirt in te lijsten, leg je een herinnering vast aan de muur. Er gaat hier echter een proces aan vooraf. Ik heb 6 tips voor je om hier eenvoudig doorheen te wandelen. 

1: ken het aanbod  

De markt is groot voor een voetbalshirt in te lijsten, aangezien er verschillende bedrijven zijn die producten aanbieden, zoals de frameboxen van Bol.com, de lijsten van de Lijstenfabriek en de kant en klare mogelijkheden van de hand van Maradona. Neem dus een kijkje op de verschillende websites om van iedere optie op de hoogte te zijn.  

2: kijk YouTube video’s  

Het kan soms lastig zijn om bijvoorbeeld een Framebox erbij te pakken en alle handelingen te doorlopen. Laat staan om meteen het beste resultaat te krijgen. 😉 

Gelukkig doen verschillende experts voor de camera voor hoe je alle stappen doorloopt en zonder moeite het eindresultaat aan de muur hangt. 

Sla je liever de handleiding over omdat je het niet zo leuk vind om deze te lezen? Een YouTube video is daarvoor het ideale alternatief. 

3: goedkoop is altijd duurkoop  

Veel mensen uit mijn omgeving kozen voor een goedkope lijst van een vage webshop uit het buitenland om vervolgens teleurgesteld te moeten concluderen dat het materiaal toch niet helemaal perfect is. Dat krijg je ervan als je voor een dubbeltje je voetbalshirt wilt inlijsten, denk ik dan.  

Ik schreef bovendien ook een blog over een van de goedkoopste frameboxen op Bol.com die ook nog eens van een prima kwaliteit is. 

Daarnaast gaat een wissellijst die net wat duurder is langer mee dan een flutding. Hiermee bespaar je dus ook nog eens veel tijd. En je bent toch op zoek naar tips om tijd en moeite te besparen? 

4: overweeg ook de beste framebox 

Ik heb de afgelopen jaren al veel gezien in de lijstenwereld en kan daardoor een artikel dat jou zeker gaat helpen aanwijzen. Ik noem dit artikel de beste framebox omdat ik via de statistieken van deze website zie hoeveel mensen tevreden zijn met deze keuze. Dus als je een snelle tip wilt, ga dan voor de beste framebox. Doordat je daarin al je wensen kunt verwerken. 

5: schrijf je in op mijn nieuwsbrief  

Dit zeg ik niet om mezelf even te grondig te promoten. Maar je maakt door jezelf in te schrijven op de wekelijkse nieuwsbrief gebruik van gratis kennis die ik elke week weer opdoe door mezelf te verdiepen in dit onderwerp. 

In de nieuwsbrief geef ik tips, wijs ik je op aanbiedingen en hoop ik je te inspireren met de verhalen van andere voetballiefhebbers die op een prachtige manier hun voetbalshirt een plekje gaven aan de muur.  

6: onderneem actie  

Het eindresultaat is prachtig, maar de weg er naartoe zit vol hobbels. Dat is hoe je een voetbalshirt inlijst. 

Toch zul je deze hobbels overmoeten om het eindredsultaat te bereiken. En dat gaat gemakkelijk actie te ondernemen. 

Hiervoor zijn deze 3 stappen voldoende: 

  • Ken de webshops die wissellijsten aanbieden  
  • Leer van YouTubers hoe de systemen werken  
  • Kijk of de beste Framebox iets is voor je  
  • En bestel een artikel 

Dit is de weg die je leidt naar prachtige ingelijste voetbalshirt 

Jochem

Jochem

is een voetbalfanaat die jou wil helpen om je perfecte aankoop te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *