Gouden spelers in retro voetbalshirts van België

Gouden spelers in het retro voetbalshirts van België

Je zou meerdere overzichten kunnen samenstellen uit retro voetbalshirts van België. We schrijven over de prestaties van 10 spelers uit de selectie voor het WK 2018 in Rusland, omdat ze door het aanwezige talent een speciale plek hebben in de voetbalhistorie en daardoor worden herinnerd.  

Hier moet je zijn

Het type voetbalshirt waarnaar je zoekt, is te koop bij Classic Football Shirts Gebruik de code Voetbalanimal voor 10% korting. Het aanbod is bovendien erg groot en je betaalt gratis met PayPal.

Thibaut Courtois

Een betrouwbare keeper waardoor de natie concludeert: we krijgen weinig tegendoelpunt tijdens dit eindtoernooi. Dat komt doordat de doelverdediger naar de situatie blijft kijken en vervolgens op het laatste moment actie onderneemt, met een geslaagde interpretatie als gevolg. Geniet bovendien van katachtige reddingen in de onderstaande video.

Romelu Lukaku

We verplaatsen ons naar de afmaker van de ploeg, aangezien Big Rom de productiecijfers opschroeft door van mogelijkheden creëren. Deze filosofie is vergelijkbaar met het werk van een ondernemer, omdat beide personen naar voren stappen om kansen te verzilveren. Vervolgens ziet hun netwerk de beweging en vervolgens krijgt de initiatiefnemer de spotlights.

Daarbij maakt een eigenschap de spits de perfecte optie om aan te spelen voor ploeggenoten, namelijk snelheid. In dit fragment zien we de wijze waarop iedere tegenstander maximaal werk verzet om de snelheidsmeter om laag te brengen. En zelfs tackles helpen daarbij niet.

Kevin De Bruyne

In de titel van de video wordt de aanvallende middenvelder beschreven als de motor van de gouden Belgische voetbalgeneratie. Dat komt door het vooruit denken en daarna de perfecte afspeelmogelijkheid zien. Een simpel en makkelijk gegeven, maar probeer vandaag maar eens 10 vrienden op te trommelen en daarna continu de beste teamgenoot te vinden met een juiste pass.

Als het lukt, moet je aankloppen bij een profclub. 😉

Hieruit blijkt dat King Kev zich thuis voelt bij een schaakbord om met de stukken een bliksemsnelle aanval in te leiden. Of past hij beter bij een andere sport?

Laat het weten in de reacties.

Welk voetballer past nog meer in goed in de schaaksport?
Welk voetballer past nog meer in goed in de schaaksport?

Alex Witsel

Waar zijn aanvallend ingestelde collega energie levert aan de spitsen, koestert Witsel het evenwicht als verdedigende middenvelder.

Een rol waar voetballiefhebbers nauwelijks over spreken op de tribune. Waarschijnlijk omdat onze hersenen letten op een schitterende pass, redding of doelpunt. En niet op de bewegingen vanuit een analyse. Maar daar komt dankzij onder andere de belangrijke rol van N’Golo Kanté verandering in. Daarom reisde Dw Kick off! Af naar de Great Guy om te vragen hoe hij een wedstrijd beleeft zonder een directe drang om te scoren.

Spoiler: De uitkomst van deze positie verbaast je

Eden Hazard

Hij speelt zoals je buurjongen pingelt op het veldje van De Wijk. Dat betekent als buitenspeler naar binnen snijden, het spel verplaatsen naar de andere helft, de drukte opzoeken, tegenstander frustreren met bewegingen en een doelpuntje meepikken.

Het is het karakteristieke gedrag van de speler die de sleutel in handen heeft om een wedstrijd open te breken, een geniale aanval begint of soms niet huis geeft.

Daarom zit The Forbidden Fruit in het Belgische voetbalsupportershart, vanwege het respect voor het spel met lef en volharding. Leer hem en het elftal beter kennen in gesprekken op een rode bank.

Vincent Kompany

Zonder een verdediging geen opties om te scoren, dus beschrijven we graag de voormalige captain:

Vincent Kompany

De achterhoedespeler voorkwam vaker doelpunten dan dat hij er zelf een produceerde.

Maar als een speler uit de laatste linie trefzeker is, worden de ploeggenoten helemaal gek. Zo ook bij dit doelpunt in de wedstrijd tegen Schotland.

Bovendien is het ook een knappe goal in een retro voetbalshirt van België. Kappen, draaien en schieten in de kleine ruimte behoort voornamelijk tot de capaciteiten voor aanvallers. Bestaat hierdoor de conclusie: iedere beschermer is ook een beetje een spits op de gevraagde momenten?

Youri Tielemans

Het jongste lid uit dit overzicht voor retro voetbalshirts van België

Een jongeling moet het eerst altijd ontgelden in de kleedkamer. Maar Tielemans heeft een plekje veroverd in de selectie. Dat blijkt uit een vragenronde met een oudere kompaan Romelu Lukaku. Gaandeweg het spel staat Starman voor. Toch trekt de oudste deelnemer aan het langste eind. Een kwestie van ervaring waarschijnlijk.

Daarom een vraag aan je: pakt Youri Tielemans de Rode Duivels straks bij de hand als de uitblinkers zoals de Courtois, Lukaku, De Bruyne en Hazard het nationale team achter zich laten?

Waarom wel of niet? Schrijf je verwachting op in de reacties.

Kijken wie er gelijk krijgt in de toekomst.

De spelers van het slotstuk hebben een connectie met Nederland

 Jan Vertonghen

Van welke stad hou je het meest?
Van welke stad hou je het meest?

Jarenlang de Amsterdamse captain, meerdere keren te gast geweest bij Nederlandse praatprogramma’s en liefde uitspreken voor de stad waar hij als tiener volwassen werd.

Daardoor zouden we bijna vergeten hoe Super Jan een bijzondere doelpunten maakt in retro voetbalshirts van België. Waaronder een treffer met het hoofd. Vervolgens juicht hij op een manier die we vaker zagen in de eredivisie.

Naar huis is voor mij Amsterdam, niet België –

Jan Vertonghen

Dries Mertens

In Apeldoorn, Utrecht en Eindhoven herhaalde hij constant hetzelfde trucje met succes. Namelijk langs de zijlijn de zestienmeter in dribbelen en afronden.

Na de 100ste interland blikt Ciro terug op de wedstrijden in retro voetbalshirts van België.

Hierdoor maken we kennis met zijn favoriete goal, mooiste assist, de eerste keer bij de selectie en trefzeker.

Bezoek je graag stadions?

Als je geluk hebt, hangt een banner van Dries Mertens nog achter het doel op Sportpark Berg en Bos, de grond waar Mertens net zoals Klaas-Jan Huntelaar startte aan een glansrijke loopbaan.

Waarom moeten we deze retro voetbalshirts van België kopen?

Want deze generatie speelde wedstrijden van een ongekend niveau op meerdere eindtoernooien, waarover de voetballiefhebbers over 100 jaar nog spreken.

Kortom: zo’n tenue verteld over de periode van onder andere de bronzen plak.

Hier moet je zijn

Het type voetbalshirt waarnaar je zoekt, is te koop bij Classic Football Shirts Gebruik de code Voetbalanimal voor 10% korting. Het aanbod is bovendien erg groot en je betaalt gratis met PayPal.

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *