Voetbalshirts sale: de plek met buitenkansen

Voetbalshirts sale

Voetbalshirts sale het is een van de categorieën van Classic Football Shirts. We vertellen over 10 kenmerken van deze afdeling om je hopelijk te inspireren voor een bestelling vanuit London.

Hier moet je zijn

Het type voetbalshirt waarnaar je zoekt, is te koop bij Classic Football Shirts Gebruik de code Voetbalanimal voor 10% korting. Het aanbod is bovendien erg groot en je betaalt gratis met PayPal.

Oude shirts

De Britse voetbalshirtwinkel dient ook als geschiedenisboek. Dat komt doordat de namen waar onze ouders en grootouders naar keken het beeldscherm passeren. Zoals Paolo Maldini, Arnold Bruggink, Edgar Davids, Dennis Bergkamp en Frank de Boer.

De ideale kans om het voetbalshirt te kopen van de speler waar je vader regelmatig over spreekt tijdens de feestdagen. Vervolgens lijst hij het exemplaar in en gaan de gesprekken nergens anders meer over. 😉

Klassiek

De makers gaven klassieke items een eigen plek, waardoor je makkelijk een paar uur vergapend kijkt naar de tenues van bijvoorbeeld Arsenal, Bayern München en het Portugese elftal. Verder brengt iedere organisatie een speciale afdruk uit voor een gebeurtenis. Dus scan het aanbod en let op het logo van je favoriete club. Zo loop je als liefhebber van Highbury rond in het shirt dat een voorzet geeft op de herinneringen aan het voormalige stadion van The Gunners of het winnen van de Champions League door Internationale. Bekijk in deze video de eerste keer naar een wedstrijd voor een Inter-supporter.

Wat is een klassiek voetbalshirt voor jou?
Wat is een klassiek voetbalshirt voor jou?

Best verkocht

Vind je het lastig om een keuze te maken als je staat voor het overzicht van voetbalshirts sales?

De functie best verkocht neemt je mee langs de tenues die tot de favorieten behoren van voetbalfans over de gehele wereld. En die hebben smaak kunnen we je vertellen.

via GIPHY

De top 40 wordt vormgegeven door de namen van Frenkie de Jong, Robert Lewandowski, Andrés Iniesta, Cristiano Ronaldo en de clubs Manchester City, RB Leipzig en Rangers. Daarbij horen ook onbekende ploegen met Chicago Fire FC en het Italiaanse Perugia. Waarschijnlijk dankzij hun prachtige logo’s.

Nog vers van het vorige seizoen

Een nieuwe voetbaljaargang betekent dat ook de voetbalshirts sale vervangers krijgen. Bovendien zijn deze items vaak ongebruikt en dus van prima kwaliteit.

Daarbij zitten een aantal voordelen, namelijk:

  • Een korting pakken van gemiddeld 50%
  • De bedrukte namen zijn hetzelfde
  • Meerdere tenues tegelijk bestellen van verschillende clubs. Als je bijvoorbeeld fan bent van een Engelse, Duitse, Spaanse en Nederlandse club
  • Een badge van een bepaald toernooi of titel verzilveren
  • Herinneringen ophalen aan het succesvolle seizoen
  • Het mooiste ontwerp volgens jou toevoegen aan je collectie

Of omdat ze het hele seizoen waren uitverkocht. De grootste nachtmerrie voor elke voetbalfan 😜

Lees ook: Mystery voetbalshirt: bestel bij de beste aanbieder

De echte korting

Hier ben je toch naar op zoek?

Dit zijn de echte buitenkansjes op het gebied van voetbalshirts sales. Aangezien de artikelen van de topclubs Atlético Madrid, Manchester United, Real Madrid, Borussia Dortmund en de nationale ploegen van Duitsland, Nederland, Spanje en IJsland tot de laagste prijsklasse behoren.

Dat betekent overigens niet dat de artikelen het label afgedankt vertegenwoordigen. Nee, ze hebben dezelfde kwaliteit als de producten uit de afdeling van de matchworn shirts.

Kortom: de snoepwinkel voor zowel je fantasie als portemonnee.

via GIPHY

Later beschrijven nog een pluspunt hiervoor.

Wat voor voetbalshirts sale zoek je?
Wat voor voetbalshirts sale zoek je?

Iedere club

Pak je wereldkaart er maar bij, want clubs vanuit de gehele wereld vinden hun weg naar de opslagplaatsen in Manchester en London.

Daardoor maak je kennis met clubs uit Brazilië, Rusland, Amerika en Griekenland.

Met andere woorden: voeg een team toe aan je rijtje favorieten

Een mooie illustratie hiervan is Seattle Sounders een club aan de westkust van de Verenigde Staten met een thuishaven waar ruim 67.000 toeschouwers inpassen.

Vaderlands feitje: Nederland telt geen voetbaltempel met een grotere capaciteit.

Bovendien dragen The Sounders bij aan de groeiende voetbalcultuur in het land waar basketbal en honkbal de sportzenders domineren.

Leer daarom het verhaal achter Seattle Sounders kennen in een documentaire van COPA90 Stories

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Grote namen

Je las al over grote voetballers die hun sporen achterlieten op de Nederlandse velden, maar de grootste voetballer uit de Hollandse school uit de 21ste eeuw is volgens ons Arjen Robben.

via GIPHY

Daarom tonen we een aantal momenten van Mister Wembley aan de hand van artikelen uit het assortiment:

De supporters op Stamford Bridge smulde van de typische Robben acties zoals naar binnentrekken en de bal krullen in de verre hoek, de diepte in sprinten en het karakteristieke vieren van een doelpunt.

De toewijding die werd geboren in Groningen verder groeide in London en een koninklijk tintje kreeg in Madrid leverde in Beieren een schitterende productie op.

En als laatste een samenvatting van de tijd in het Oranjeshirt, omdat de natie opveerde als de ogen gericht waren op de rechtsbuiten.    

Toepasselijk trainingspak

Hoera! Je vindt een schitterend exemplaar tussen de rijen onder het bordje voetbalshirts sale.

Voordat je je winkelwagentje leegt bij de virtuele kassa, vragen we aan je om nog even een bezoekje te brengen aan het kopje trainingspakken, omdat je namelijk hoogstwaarschijnlijk onder andere een trainingsbundel aantreft van hetzelfde seizoen.

Daardoor bestaat er een extra excuus om het oorspronkelijke product weer aan te trekken.

Doelmannen

Ook voor de keepers is er een uitgebreide keuzemogelijkheid, aangezien nationale clubs en landenteams op je liggen wachten.

Een paar illustraties om je een beeld te geven van de opties:

  • Nederlands elftalshirt uit 1999
  • Het team van Kameroen van het seizoen 2004-2005
  • Een gouden exemplaar van Steve Mandanda tijdens de periode bij Olympique Marseille
Er zijn ook voetbalshirts voor keepers
Er zijn ook voetbalshirts voor keepers

Dagelijkse aanvulling

Iedere dag krijgt het assortiment van het bedrijf bestaande uit medewerkers met passie voor voetbalshirts een uitbreiding. Hierdoor hoef je nooit meer te zoeken naar een excuus om de websitenaam in te typen.

Wees voor 6 minuten een medewerker van het magazijn vol met juwelen in de onderstaande video om meer voetbalshirts sale te spotten

Hier moet je zijn

Het type voetbalshirt waarnaar je zoekt, is te koop bij Classic Football Shirts Gebruik de code Voetbalanimal voor 10% korting. Het aanbod is bovendien erg groot en je betaalt gratis met PayPal.

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *