Voetbalschoenen Nike sale: je hebt hieruit keuze + de 3 beste

Voetbalschoenen Nike sale: je hebt hieruit keuze

Voetbalschoenen Nike sale is geen plek waar de versleten items heengaan. Daarentegen is het een afdeling met meerdere categorieën en daardoor selecteer je altijd de juiste aankoop met een perfecte prijs. Beter kan toch niet?

Laat ons je helpen

Je wilt voetbalschoenen bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de voetbalshop.

Welke voetbalschoenen zijn beschikbaar?

In totaal heb je keuze uit 62 voetbalschoenen. Het zijn er te veel om in deze blog te bespreken. Daarom richt ik me op de beste 3.

Nike Tiempo Legend 9 – kost 109,00, met 21% korting.

Een productfoto van de Nike voetbalschoen Tiempo Legend 7

Ik ben zelf een groot fan van deze voetbalschoen, omdat ik van oorsprong een middenvelder ben, en dit is de perfecte voetbalschoen voor middenvelders. Ook voor verdedigers overigens, doordat je makkelijk met het grote oppervlak een pass verstuurt. Hij wordt dan ook gedragen door Virgil van Dijk, een van de beste verdedigers ter wereld.

Mercurial – kost 114,99, met 23% korting

Een productfoto van de Mercurial

De mercurial kon niet uitblijven in dit rijtje. Dankzij het voetenwerk van Ronaldo werd de Mercurial steeds bekender. Tegenwoordig is het een van de gewildste voetbalschoenen. Dat komt doordat je er sneller op rent, waardoor je tegenstanders passeert alsof ze er niet staan. Meerdere Mercurial voetbalschoenen hebben een sok.

Phantom – kost 64,99, met 24% korting

De Phantom op een afbeelding

Phantom – kost 64,99, met 24% korting De Phantom is eigenlijk een voetbalschoen voor iedereen, want Haaland, Roord, de Bruyne en de Ligt dragen de Phantom. Dat is een goed rijtje hoor. Ik daag je hierom uit om te onderzoeken of deze voetbalschoen iets voor jou is, want dat je positie er niet voor geschikt is, is vanaf nu natuurlijk onzin.

Campagnes

De categorie voor de liefhebbers, aangezien in de campagne over bijvoorbeeld Cristiano Ronaldo de hoofdrol speelt breed, staat uitgestald. Hierdoor kunnen de fans van de Portugese vedette spelen in hetzelfde materiaal als hij. En met enige geluk schiet je daardoor de bal met dezelfde snelheid in de kruising. Bekijk zijn voetbalschoenen in deze video en zoek er alvast een uit. 😉

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Soorten

In de liefde is er het bekende spreekwoord Liefde op het eerste gezicht, maar zo’n overeenkomst geldt ook voor voetbalschoenen Nike, omdat in het aanbod er altijd een variant is die perfect om jouw voet past. Hiervoor is een zoektocht met een lange adem een vereiste. Echter, stuur je een schoenendoos binnen 30 dagen kosteloos terug. Met andere woorden: probeer zoveel mogelijk voetbalschoenen uit voordat je een definitieve keuze maakt.  Daarin schuilt bovendien het grootste voordeel van het online winkelen, namelijk een goed gevuld winkelmandje ontvangen om in alle rust rond te lopen in de huiskamer. Haal inspiratie uit de onderstaande video voor uiteenlopende testmomenten.

Kleurensamenstellingen

Alsof Pablo Picasso in de laatste fase van zijn leven een voorzet gaf op de nieuwe generatie voetbalschoenen Nike, want de kleuren hebben een kunstzinnig tintje. Denk hierbij aan een mix van groen-zwart, Oranjeblauw, zwartgoud. Speelt er een bepaalde kleur in je hoofd als basiskleur? Gebruik dan eerst de filter waardoor er een overzicht ontstaat van blauw, geel, grijs, paars, rood, wit of zwart. Waar Cruijff, van Hanegem en van der Kuilen alleen konden kiezen uit zwarte kicksen volg je favoriete kleur, zoals Picasso het elke dag kleuren verbond tot een meesterwerk.

via GIPHY

Positie

Hiervoor nemen we Frenkie de Jong en Mathijs de Ligt als voorbeelden, aangezien het twee klassieke voetballers zijn met een totaal verschillend profiel. De Jong is namelijk continu op zoek is naar de perfecte dribbel, steekpass en vrijstaande man, terwijl de Ligt alleen passt naar de nabije ploeggenoot, tackles inzet en intense meters maakt in de eigen zestien meter. Hieruit ontstaan twee diverse schoenen. Dat betekent een wat dunnere vorm voor de middenvelder, een breder exemplaar om de voeten van de verdediger. Hiervoor pak je er een filter bij om de ideale positie te kiezen, zoals een vleugelverdediger of spits.

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Ondergrond

Door de technologische ontwikkelingen bij de fabrikanten staat er voor iedere ondergrond een dozijn aan opties. Daardoor loop je overal ter wereld op een ideaal item. Zoals in een de provincie waar het veld drassig is door de regenval, het kunstgras dat soms stroef aanvoelt, het normale gras waar je zelden een normaal gevoel bij hebt, op straat waar de toekomstige panna grootheden worden geboren of in de zaal waar Nederland in 2022 het opnam tegen Portugese sterren. Kortom: welk veld je ook betreedt, er wacht een perfect model op je. Zo hoef je niet te improviseren in bijvoorbeeld een hardloopwinkel.

Materiaal

De ene helft van de voetbalwereld speelt op ledere materialen, terwijl de ander het veld opstapt met een synthetische stoffen. Wat is het verschil? Denk je nu wellicht. Dat legt het YouTube kanaal Boot Nerd aan je uit. Hierdoor ken je de verschillen en maak je vervolgens gemakkelijker een keuze. Wel hebben we enkele vragen om het ideale materiaal te vinden:

  • Vraag aan je omgeving waarom ze kozen voor een bepaald stoffensoort?
  • Stel jezelf de vraag: op welke exemplaren liep ik het fijnst om te slagen op het gebied van voetbalschoenen Nike?
  • Welke soort spreekt me het meest aan?
Wat voor materiaal heeft je voorkeur?
Wat voor materiaal heeft je voorkeur?

Collectie

De droom voor verzamelaars onder ons, want er staan vele zolders voor met generaties artikelen. Dus waarom stap je ook niet in deze wereld?

Dat betekent dat Nike uiteenlopende collecties waarvan bekende voetballers het gezicht waren. Daarom enkele illustraties:

  • Mercurial in de geest van Kylian Mbappé
  • Phantom, een veelvoorkomende soort in de Engelse competitie
  • Priemer, een klassieker waarop de echte verdedigers zoals Andre Ooijer speelde
  • Tiempo, het verlengstuk om een samenspel te organiseren waardoor elke supporter ervoor gaat zitten. Xavi en Iniesta zijn hiervan de grondleggers

Welke collectie prikkelt je brein?

Spelers

Enkele sterren helpen je om in hun stijl te spelen. Dus Sprint je als Kylian Mbappé de verdedigers voorbij, of zoek je als Cristiano Ronaldo de volgende treffer op, is Kevin De Bruyne je idool als het aankomt op het middenvelderswerk of trek je de editie van Frenkie de Jong aan om het Nederlands elftal geluk te wensen op het aankomende toernooi? Dit is een topje van ijsberg, omdat er nog vele hedendaagse helden worden toegevoegd aan het assortiment. Bepaalde personen hebben hier waarschijnlijk nog meer lol van. Ze nemen namelijk vaak een andere naam aan op straat.

Voor welke speler kies je?
Voor welke speler kies je?

Voor elke generatie

Het online winkelen ligt aan je voeten, waardoor iedereen een bestelling plaatst deze webshop. Met andere woorden: een kind, volwassenen in allerlei soorten en maten slagen hier. En dat zeggen we met zekerheid, aangezien:

  • De maten breed beschikbaar zijn
  • De kleurenkeuze grenzeloos is
  • Je eenvoudig een scheiding maakt in de doelgroep. Bijvoorbeeld kinderen

Volg de beste keuze

Tot slot een advies doordat het assortiment vele categorieën kent, heeft het supportteam de beste keuze geïntroduceerd. Hierdoor zie je direct welke aankopen andere klanten succesvol maakte en wat ze het vaakst kochten.  Hieruit creëer je een ideaal pad voor een aankoop.

Laat ons je helpen

Je wilt voetbalschoenen bestellen. Hiervoor schreven we een samenvatting, waarmee je de beste oplossing in een oogopslag hebt. Namelijk de voetbalshop.

Meer lezen over voetbal?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *