Waar kan je oude voetbalshirts kopen? De webshop voor grote namen

Waar kan je oude voetbalshirts kopen? De webshop voor grote namen

Waar kan je oude voetbalshirts kopen? Afgelopen maand vonden we het beste antwoord hiervoor. Omdat je de namen aantreft van de helden waarvoor je de televisie aanzette. Deze 10 namen illustraties dienen als illustraties voor een ongekende verzameling.

Hier moet je zijn

Het type voetbalshirt waarnaar je zoekt, is te koop bij Classic Football Shirts Gebruik de code Voetbalanimal voor 10% korting. Het aanbod is bovendien erg groot en je betaalt gratis met PayPal.

Pep Guardiola

Velen kennen Guardiola alleen als een bevlogen trainer die hele wedstrijden aanwijzingen geeft in het vak voor de coach. Daarom is dit een prachtige manier om je (weer) beelden te tonen van een intelligente verdediger met een traptechniek waarin trainer Johan Cruijff gouden kansen zag.

Uit de onderstaande video blijkt dat de passie er altijd in zat.

Ronaldo

We schreven over zijn PSV-tijd waar de dribbelaar indruk maakte en in dienst van internationale topclubs liet hij de beste verdedigers achter zich. Kortom, de beste verklaring om te kijken naar een compilatie waarbij we getuige zijn van hetzelfde spelbeeld: de aanvaller wordt aangespeeld, begint aan een solo, stuurt meerdere tegenstanders naar de verkeerde kant om als laatste respect te ontvangen. Waar we op een goede dag 1 of twee opponenten uitspelen, voerde de Nederlandssprekende voetbalgrootheid dit uit als vaste kost. Zoals we ons avondeten bereiden op een vast ritme.  

Lees ook: Classic Football Shirts review: waarom het een walhalla is

Ronaldinho

Door naar de andere Braziliaanse dribbelkoning zou je zeggen. En daar heb je gelijk in. Toch zijn er verschillen tussen de spits en flankspeler. Ronaldinho speelde met de instelling om het publiek te vermaken, de trukendoos op te gooien, te dollen met iedereen en een doelpunt vieren alsof de discotheek het slotnummer draaide.

Het trainersduo Frank Rijkaard en Henk ten Cate werkte met de levensgenieter bij Barcelona. En daardoor luister je met de scherpste aandacht naar de verhalen van ten Cate in het programma Tussen de Palen. Daarbij zie je ook de eerste stappen van Lionel Messi in Camp Nou.

Met welke gemoedstoestand speel je?
Met welke gemoedstoestand speel je?

Thierry Henry

Dit fragment is een sprookje. Dat komt doordat Gary Neville en Thierry Henry zitten in een bioscoop om terug te blikken op de indrukwekkende carrière bij Arsenal.

Hierdoor neem je plaats op de derde stoel om mee te leven in de duels met rivaal Manchester United, de klasse achter Dennis Bergkamp, de voelbare intensiteit, voormalige collega’s en de favoriete plek op het veld.

Het mooiste aspect van dit gesprek is de zin: ik mis het. Het is een gemoedstoestand die elke voetbalfan onderschrijft wanneer hij de wedstrijddagen als speler vaarwel heeft gezegd. Daarbij is er geen onderscheid voor het niveau. Liefde voor het spel is overal gelijk.

Robert Lewandowski

We staan nu stil bij een fenomeen van een jongere generatie. En om de scherpschutter met München als productieplek te omschrijven, kozen we de wedstrijd tegen VfL Wolfsburg uit. Want de Pool scoorde maar liefst 5 doelpunten in 9 minuten. Het is een fase van uitstekende samenwerking, hoog tempo en schitterde vijfde goal als slotakkoord. Wat bijzonder aan deze avond is de drang om nog beter te presteren en niet tevreden zijn met een riante voorsprong. Daarvoor praat de verdediger nog even bij met de trainer na de hattrick.

Fernando Torres

Wie kan beter het verhaal vertellen van een clubkind dan Sierd de Vos? Zet daarom de overige meldingen op je telefoon, computer, PlayStation en iPad uit en laat je meevoeren naar Torres zijn honderdste doelpunt in Vicente Calderón.

Om dit aantal te bereiken neemt El Sierd je mee naar het restaurant waar El Niño een hamburger eet als starsein voor een productieve periode. Vervolgens verteld een veteraan wat er gebeurde toen het jubileum tussen de statistieken stond. Torres scoorde in Liverpool, London en voor het nationale elftal, maar bij geen enkele viering zit zoveel emotie als dit moment vlak voor het eindsignaal.

Hoe bereid je voor op een wedstrijd?
Hoe bereid je voor op een wedstrijd?

Frank Lampard

Middenvelders bestaan uit soorten voor de aanval, verdediging, balans of snelheid. Lampard bezat deze drie componenten, aangezien Lamps de vaardigheden aannemen, een lange afstandspass geven, een een-tweetje, overstappen, het spel observeren makkelijk maakte zonder veel moeite te hoeven doen. Zo wordt het ook een genot om hem te zien spelen, want het lijkt zo simpel op zo’n hoog level dat je zin krijgt om te gaan voetballen en daarbij alleen perfecte passes te versturen. Zoek dan ook de lastige situaties op, omdat de middenvelder nooit bewoog richting de dichtstbijzijnde ploeggenoot om de moeiteloze optie te kiezen.

Andrij Sjevtsjenko

Vergeten namen voor even terugbrengen in het voetbalgeheugen behoort volgens ons tot de prachtigste antwoorden voor de zoekterm: waar kan je oude voetbalshirts kopen?  

Want laatst hadden we een discussie toen de naam Sjevtsjenko viel. Niemand kon een doelpunt namens de Oekraïner navertellen. Een dringend signaal dus om de archieven door te pluizen en kijk tip te noteren. Hiervoor keken we naar een interview tijdens de dagen na het voetbalpensioen, waardoor de titel luidt: kan hij het nog? Let op het aanloopje op een knollenveld om te concluderen: een geslepen diamant behoudt in iedere tijd een topwaarde dankzij een specialiteit.

Lees ook: Voetbalshop review: waarom het bedrijf je als het beste helpt

Francesco Totti

Clubliefde onder voetballers leeft voort, daarvan is Francesco Totti het beste voorbeeld. De aanvaller verdedigde alleen de kleuren uit zijn jeugd die hij als topspeler trouw bleef.

Emile Schelvis, liefhebber van het Italiaanse voetbal verteld met een traan in de stem over het afscheid van de Capitano.

Dat komt door de beelden van een vol stadion waarbij bejaarden, jongelingen, stewards, bestuursleden, ploeggenoten en de hooligans staan te huilen om het vaarwel van hun held.

Het is een moment waarover iedereen hoopte om het uit te stellen tot in de eeuwigheid.

Loop in het volgende GIF mee met Er Pupone tijdens de laatste wandeling richting de kleedkamer.

via GIPHY

Neem een kijkje

Zoals we al zeiden de 9 bovenstaande spelers dienen als voorbeeld. Dus er is nog veel meer. 😏

Dat betekent dat de tenues van elke voetballer met status in de wereld een plekje heeft gekregen in het assortiment. Hierdoor vind je zeker jouw ideale exemplaar als je verder zoekt voor je vraag: waar kan je oude voetbalshirts kopen?

Hier moet je zijn

Het type voetbalshirt waarnaar je zoekt, is te koop bij Classic Football Shirts Gebruik de code Voetbalanimal voor 10% korting. Het aanbod is bovendien erg groot en je betaalt gratis met PayPal.

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *