Voetbalshirt inlijsten afmetingen: de 3 mogelijkheden

Voetbalshirt inlijsten afmetingen: de 3 mogelijkheden

Klaar om je kennis te vergroten? 👨🏻‍🏫

Ben je op zoek naar de oplossingen voor je vraag over een voetbalshirt inlijsten?

Lees daarvoor mijn favoriete manieren voor een voetbalshirt inlijsten en vind de beste manier voor jou.

Voetbalshirt inlijsten afmetingen, welke formaten zijn er beschikbaar vroeg ik me af.

In deze blog lees je de antwoorden van m’n zoektocht langs de zoekresultaten.

Voetbalshirt inlijsten afmetingen bestaat uit verschillende vormen. Dat betekent dat je een standaard Framebox kunt bestellen, de afmetingen laat bepalen door de maker of zelf kiest. Kortom, je hebt meerdere mogelijkheden.

Je hoeft alleen maar de beste keuze te vinden voor jou.

Voetbalshirt inlijsten afmetingen: je eisen

Ten eerste de vraag: wat voor wissellijst wil je bestellen? Aangezien het antwoord je stuurt in de richting van de optie. Vervolgens kun je kiezen uit de mooiste kleur en is het wachten op het eindresultaat.

Dit zijn de mogelijkheden:

Voetbalshirt inlijsten afmetingen: het aanbod op Bol.com

Op de webwinkel kun je diverse afmetingen vinden voor een Framebox. Zo kies je uit wissellijsten met een verschil van tientallen centimeters. Daardoor kun je een gericht formaat kopen aan de hand van de grootte van je voetbalshirt. Bovendien is dit de manier van matchworn shirt verzamelaar Tomsito Babete

Daarom een paar voorbeelden:

  • Nielsen Wissellijst – Inlijsten van (Voetbal)shirt – 80×60 cm – Aluminium – Zwart.
  • Prijs: € 75,18
  • Box Frame – Geschikt om shirts in te lijsten – 60x80cm – Aluminium – Zilvergrijs
  • Prijs: € 59,59
  • Box frame 80 x 60 x 2 cm – wissellijst/ collagelijst – zwarte fotolijst geschikt voor shirts
  • Prijs: € 49,99

Mijn favoriete manieren voor een voetbalshirt inlijsten

Dankjewel voor het lezen van deze blog. Ik hoop dat je de beste manier voor jou hebt gevonden om een voetbalshirt vast te leggen. Bovendien vertel ik je mijn favoriete manieren om een voetbalshirt in te lijsten. Hierdoor kun je direct starten. En als je op een van de links klikt en overgaat tot aankoop, ontvang ik daarvoor een commissie. Maar deze manieren zijn erg behulpzaam en ik raad ze mijn familie en vrienden ook aan.

via GIPHY

Met deze 2 tips kies je de beste manier voor je

  • Doe je het inlijsten van een voetbalshirt het liefst zelf? Je handen gaan jeuken bij de Framebox van de eerste manier.
  • Of heeft meteen een ingelijst voetbalshirt bestellen je voorkeur? Hiervoor ben je aan het juiste adres bij de tweede manier.

De eerste manier

Verder is deze Framebox op Bol.com een uitstekende optie als je zelf een voetbalshirt wilt inkaderen. Dat komt doordat je aan de hand van een kleerhanger eenvoudig je shirt opslaat voor de komende jaren. Met andere woorden: in paar ogenblikken heb je het eindresultaat in handen.

Voordelen: de beste Framebox. Dat komt doordat je een voetbalshirt met behulp van een kleerhanger inkadert. Zo maak je het zelf gemakkelijker. Daarnaast zijn de verzendkosten gratis. In deze video zie je welke stappen je doorloopt.

Werkwijze om je voetbalshirt inlijsten: je besteld de framebox en werkt samen met de kleerhanger naar het eindresultaat. Bovendien kun je morgen al beginnen als je vandaag een aankoop doet.

De tweede manier

En als laatste een manier met een inlijstservice. Dat betekent dat je de mooiste kleur uitkiest om vervolgens je voetbalshirt op te laten halen bij je thuis en ingelijst weer te ontvangen. Kortom, je zoekt een tenue uit en een professional legt het vast. Hiervoor begin je bij het punt: stel zelf je lijst samen.

Voordelen: je hoeft niets te doen, omdat je het voetbalshirt geeft aan de professional die het tenue inlijst om later een ingelijst voetbalshirt te overhandigen zonder verzendkosten.

Werkwijze voor een voetbalshirt inlijsten: je hoeft alleen te kiezen voor de mooiste kleuren. De professional zorgt daarna voor een perfect eindresultaat.

Kijk dus omhoog voor de beste manier voor een voetbalshirt inlijsten voor je

via GIPHY

Antwoorden op veel gestelde vragen

Wat is de beste keuze?

Dat ligt aan je eisen. Want als je kiest voor uitgebreide lijst, blijven alleen de opties voor je eigen wensen en een inlijstservice over. Lees daarover meer in de onderstaande blogs.

Hoe lijst ik een voetbalshirt in?

Als je kiest voor een duurdere manier hoef je enkele handelingen uit te voeren. Daarentegen moet je als je een framebox besteld bij onder andere Bol.com meer werk verrichten. Echter ontvang je daarvoor een stappenplan.

Waar moet ik opletten bij lijst bestellen?

Dat de afmetingen van een lijst overeenkomt met het formaat van je voetbalshirt. Meet hiervoor je voetbaltenue op of Google naar de standaardmaten voor een shirt.

Kun je beter of grote of kleine lijst aanschaffen?

Dat hangt ervan af of je naast een voetbalshirt nog een item wilt inlijsten. Denk hierbij aan een vaantje of een medaille.

Ik schreef een blog over deze opties

Verder zijn er ook twee mogelijkheden met een ruimer aanbod

De manier voor je eigen wensen

Volledige vrijheid. Dat betekent zeggenschap over de maten, en een Passe-partout. In het programma creëer je stap voor stap een lijst waar je wensen in iedere splinter zitten. 

Gemiddelde prijs: € 205,00

De gehele uitleg over deze manier lees je in de blog

Manier met een inlijstservice

Je voetbalshirt wordt gehaald om vervolgens ingelijst weer te verschijnen aan de deur. Met andere woorden. Je kiest de kleuren en de rest het inlijsten regelen de lijstenmakers. Maar dat geldt ook voor de maten.

Prijs: € 204,00

Lees daarover meer in de blog.

Je hebt nu een beeld van afmetingen van lijsten voor het inkaderen van een voetbalshirt

En als je vragen of opmerkingen hebt, kun je ons een bericht sturen

Tot slot, kijk de onderstaande video om te zien hoe je voetbalshirt kunt inlijsten met exacte afmetingen.

https://www.youtube.com/watch?v=0M-_r8nsWpo

Verder lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *